Konkuser124433

pagina de konkurent

Konkuser124433 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

konkuser124433 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de konkuser124433

@iolandarimbei Citeste si tu regulamentele concursurilor la care participi.... toate magazinele mari (carrefour, mega, auchan, cora etc...) au avut promotia pana la 30 aprilie, nu 31 mai.... pana la 31 mai au fost doar birturile de cartier, la care primeai un talon razuibil sa-l bagi intr-un bocan la ei. Deci rugamintea este sa citesti regulamentele oficiale ianinte sa urli pe aici aiurea cu atatea semne de exclamatie, ca nu suntem "surzi".
la 31/05/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ce e asa neclar, promoția se desfășoară in mai multe magazine/lanțuri comerciale... in unele condiția este de min 10 lei, in altele (Profi sau Mega Image de ex) de minum un produs (dar si premiile sunt mai de 2 bani). Asa ca de hotărât trebuie sa te hotărăști tu, nu ei, de unde iti convine sa cumperi!
la 23/04/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
PS: In contextul exprimarii tale, "putea-ti sa aruncați ochii" si "va mai dadea-ti cu parerea", adica pentru persoana a 2-a plural (voi), sau pronumele de politete (dumneavoastra), se scriu intotdeauna legat, fara cratima, adica "puteați" si "dădeați". Deci in cazul tau nu am gresit cu nimic, iar pe langa Regulamentele concursurilor, îți recomand si lectura mult mai utila a unor manuale de gramatica. Nu e nicio rusine, in viata invatam tot timpul si la orice varsta, trebuie doar sa avem vointa sa o facem, pentru ca o facem pentru noi! Sanatate!
la 01/04/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Salut Metrix! Nu te.am jignit, pur si simplu a fost o constatare, un analfabet functional fiind cineva care stie sa citeasca ceva, dar nu intelege ce a citit sau nu stie sa folosească informatia pe care a citit.o. Acest site ne informeaza despre ce concursuri apar, dar NU este obligat sa iti scrie tie toate detaliile de participare, toate regulile, sa publice aici pagini intregi cu ce trebuie sa faci..pentru asta este Regulamentul, la care te.am trimis ca sa-l citesti...dar intradevar trebuie sa.l si intelegi. Faptul ca administratorul acestui site a scris doar "inscrie datele + nr bon fiscal", asta nu trebuie s.o iei tu ca pe o conditie esentiala de participare si sa incerci sa înscrii de zeci de ori, asa cum te.ai plans, doar numarul de bon, atata vreme cat formularul Lidl are PATRU CAMPURI SEPARATE EVIDENTE... tu chiar nu le.ai vazut, sau acolo a intervenit analfabetismul functional care te.a facut sa le ignori. Dupa doar cateva incercari esuate, oricine cu minima logica ar fi dat click pe linkul "regulament" care se afla fix sub aceste 4 campuri ale codului... este colorat cu albastru chiar, sa.l vezi mai bine. Iar in Regulamentul oficial, care este baza oricarui concurs, gaseai la pagina 4 , paragraf 6.2.2 fix toate informatiile despre cum te inscrii, citez: " - completeaza urmatoarele informatii: • Numele si prenumele; • codul unic inscris pe bonul fiscal (mentionat sub indicatia Mg (Magazin) / Tz (Tranzactie) /Cas (Casa) /POS); • numarul de telefon; • adresa de e-mail; "
la 01/04/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pai partea aia a pietei de care zici stie si folosește deja foarte frecvent easybox-urile emag. Campania este sa popularizeze si sa incurajeze comenzile la easybox in provincie pe unde probabil s-au extins cu reteaua, dar oamenii inca nu stiu sau au inca reticenta in a le folosi. Au fost deja multe campanii pt easybox inclusiv pe Bucuresti-Ilfov cand aveau nevoie de popularizare si pe regiunea asta.
la 05/02/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Fata de concursurile trecute, in cazul acestuia au introdus in regulament conditia sa fii utilizator de abonament 5G!
la 29/01/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ce sa te mai adresezi organizatorului... regulametul este postat si parafat si camapania in derulare. Doar iti ramane sa stai sa te uiti la ei sa vazi cat sunt de pro... idio... neinspirati am vrut sa zic, cu modalitatea asta de praticipare. Este fix contrara logicii produselor lor. Deci fii atent! Tu produci si vinzi pizza congelata ca produs destinat celor care NU AU TIMP in viata lor sa mai gateasca, sa se ocupe de nimicuri zilnice, sunt grabiti, ocupati cu viata agitata de zi cu zi...doar baga aia in cuptor si gata. DAAAAR II PUI, DUPA CE CA ITI CUMPARA PRODUSUL SI-TI BAGA BANII IN CONT, SA PIARDA TIMPUL LOR PRETIOS cu elaboratul de scenarii, organizat decoruri, facut filmari (poate da mai multe ori, ca nu-ti iese din prima), treacand la editari, modificari, postari etc. ADICA CE TIMP CASTIGA FOLOSIND PIZZA TA BOCNA, PIERD FACAND FILMELE SI SCENARIILE SUFLETULUI! Bravo bah publicitarilor! Este interesant ca idio... neinspiratul ala de la agentia de publicitate a venit cu tampenia asta si un sobor de somitati din board-ul de manageri i-a si aprobat-o!!!
la 19/01/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pai Knoblau aia sunt pusi unul langa altul pt ca lista este ordonata alfabetic. Si nici macar nu au castigat marele premiu (bucatarie) si nici macar premiile medii (masini de facut paine), ci doar niste pachete de dulciuri. Dar nu asta conteaza neaparat, ci faptul ca intradevar apar mai multi membri din aceeasi familie Knoblau la mai multe concursuri... asta inseamna o statistica de castig foarte buna, exceptionala am zice, care poate fi obtinuta doar cu ZECI si SUTE de inscrieri la fiecare campanie. Pai cum faci asta?: fie esti bogat si efectiv cumperi zeci si sute sau chiar mii de produse si te inscrii cu ele... fie nu esti asa bogat si de fapt folosesti sansele de inscriere ALE ALTORA. Asta inseamna ca cei care nu participa sa-ti dea fie ambalajele cu codurile (daca e campanie cu cod unic pe ambalaj), fie sa le obtii BONURILE de CUMPARATURI (la campaniile cu inscrierea bonului)! Si cum e mai usor? Pai mai usor e sa ai un magazinas/ chiosc/ carciuma etc. si sa pastrezi in mod abuziv toate bonurile care contin produse participante la promotii... promotii pe care le cunosti pt ca, ce sa vezi, chiar tu esti informat de agentii furnizorilor de campaniile derulate si pe care trebuie si tu sa le transmiti clientilor..doar ca tu esti de fapt interesat sa le opresti oamenilor bonurile si sa paticipi cu ele!!! Pentru ca este foarte greu, de fapt imposibil, sa participi la campanii cu extrem de multe coduri unice de pe ambalaje/produse cu care oamenii pleaca acasa..dar la campaniile cu inscrierea bonului fiscal , bonurile iti raman. N-am nici timp nici chef sa ma mai uit din urma la alte campanii cu Knoblau astia, dar am zis sa vad cum a fost camapania asta la Feleacul...si ce sa vezi, inscrierea s-a facut CU BONUL FISCAL care sa contina produs Feleacul!!! Coincidenta? O mare parte de vina o au si organizatorii concursurilor, pentru ca, desi autentifica notarial Regulamentele in care isi iau angajamentul sa elimine din concurs membri familiilor implicate pe filiera produsului comercializat (de la producator la vanzator si membri famiilor acestora, si la orice alt furnizor de servicii atasate pe filiera logistica), pare ca nu fac asta, nu stiu, nu vor sau nu-i intereseaza sa verifice si sa sanctioneze abuzurile comerciantilor care le vand produsele. Ce nu inteleg organizatorii este ca prin astfel de practici ale acestor carciumari, cumparatorii onesti isi pierd interesul pentru astfel de concursuri si in timp tot ei organizatorii au de pierdut prin efectul tot mai redus, fata de cat se asteapta ei, al acestor promotii!
la 19/01/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Poate se gasesc prin Bucovina..sau in orasul Borsec..sau la Tusnad :)))))
la 19/01/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
In sfarsit au si bogatanii concursul lor! Carduri gold si tranzactii de "douajdemiloane". Asa mai slabut, de inceput... le asteptam p.alea serioase cu 'investeste 10.000 de euro in lingouri de aur' sau 'cumpara o vila'.
la 03/12/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
@CrisJo Nu fii ignorant(a)! Ai acolo in text un "si" care se refera la bonurile din perioada 20.10-31.10... adica "SI" ele, nu doar cele din toata campania 01.11 - 31.12. Apoi mai este articolul 5.2 in care se specifica clar ca participa toate bonurile 01.11-31.12 PLUS cele din 20-31.10. De analfabeti functionali suntem satui, invata sa intelegi ce citesti si apoi cu comentariile pe net !!!
la 01/12/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Atia de la Penny sunt varza cu cardul lor..nu stii niciodata daca te-ai inscris, daca esti in baza lor de date, daca esti in baza lor dar nu ai toate datele de contact completate ca sa te gaseasca etc. ( am stat o luna intreaga anul trecut pe emailuri, mesaje facebook si telefoane sa-mi confirme macar daca acel card are datele mele inregistrare... au fost muti si mi.au dat cu flit toti) E un fel de "sa ai noroc (sa te caute) in caz ca ai noroc (sa te extraga castigator)", adică 0.0001 la mie ori 0.0001 la mie... adica deloc.
la 06/11/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ti-ai răspuns singur la cugetare: o casa 100% a ta facuta de mainile tale versus o sansa infinetezimala la ceva inefabil. "Daca stiai" inainte sa-ti construiesti si lasai pe "se poate castiga"...dormeai acum in ploaie. Sa stapanesti sanatos casuta!
la 06/11/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sunt vreo 5000 de vouchere a cate 150 lei... valoare totala premii 813.000 tva inclus, conform Regulamentului. DE UNDE ATI SCOS-O P-ASTA CU 1 MILION DE EURO !!?? Pai daca as avea ca ditamai supermarketul buget 1 milion de euro pt premii as baga 3 apartamente complet mobilate la 100.000 bucata si 20 masini beton a cate 35.000 euroi fiecare, ca as rupe gura tuturor promotiilor din tara asta de mi s-ar goli rafturile de la atatea vanzari. Asa ca m.ai tăiați din ele...
la 18/09/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Vaaai draga Eva, multumim! Ce misto ca tu nu ai avut probleme cu lista de magazine care nu sunt magazine ci nume de societati/pfa care detin magazine. Stim, asa e la țară, faci "doi pasi si" acolo sunt toate primprejur "si etc". Faptul ca PFA Eufrosina Afrasioaiei e pe lista aia si toti acolo la voi o stiti pe tanti Eufrosina ca are butic de cand era bunicul mic si nu mai e nevoie sa stiti numele si adresa exacta a unui magazin distribuitor de Top Gel, nu inseamna ca in rest acea lista nu e o adevara tampenie schizoida inutila si inutilizabila de catre 99% dintre restul posibililor clienti. Fii tu acolo vesela in fericirea ta si lasa-ne sa ne spunem aici oful justificat si nu mai numi lista de magazine o lista care nu contine efectiv niciun magazin!
la 28/08/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Lista aia cu magazine nici macar nu e cu magazine...e cu numele firmelor care au chioscuri si gherete de cartier...adică e firma la o adresa de apartament sau casa la tara unde si-a facut Nea Ghita pfa-ul si magazinul e cine stie pe unde! Au pus si ei lista de clienti..pai asa se face, aia e pt ei lista de "magazine", fara nicio adresa? Unde sa caut, la Registrul Comertului? Pt Bucuresti nici macar nu e împărțită pe sectoare, ca sa nu cauti ca boul prin sute de magazine care nici macar nu stii daca sunt in zona ta. Pare ca nevasta, amanta sau nepoata patronului i-a placut noul Peugeot si iata ca a aparut la un concurs facut parca de prosti pentru a fi prostiti altii. Si ce e mai ciudat.. pai faci LA INGHETATA LA SFARSITUL VERII??? La jumatatea lui August te trezesti tu firma de inghetata ca vrei sa faci concurs cu premii? Ce rahat ai facut de la 1 iunie? Ca miroase pana aici de departe!!!
la 24/08/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
"NU ESTI CONDITIONAT DE ACHIZITIA VREUNUI PRODUS"... ca sa- ti dai datele si sa răspunzi dar NU CA SA SI CASTIGI :))))) citeste mai bine Regulamentul !!!!
la 25/06/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Bai baieti..trece campania si voi tooot cu Hondelele alea CIVIC din promotia de anul trecut prin titlu si prin newslettere! Vreti sa va fentati abonatii c-ar fi concurs nou , asa-i? Ha ha
la 12/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pai va spun eu ce e cu familiile astea de tot castiga peste tot, care ziceti voi ca le tot vedeti abonate la premii! SUNT NISTE BUTICARI ORDINARI, care fac ce vor in buticul lor de neam prost, fara niciun respect pentru clienti si furnizori/organizatorii promotiilor, ORGANIZATORI CARE NICI NU-I VERIFICA SERIOS!!!... pe scurt, ii sutulesc si pe unii si pe altii. Adica strang toate capacele de bauturi pe care le desfac clientilor, sau toate stickerele cu coduri de pe produse (in sensul ca in loc sa le aplice le opresc in sertar), opresc toate bonurile cu achizitii de produse promotionole etc., avand apoi zeci si sute de participari, deci insutit mai multe sanse fata de clientii obisnuiti... si pentru ca oamenii fie sunt fraieri si nu cer bonul obligatoriu de fiecare data, sau nu-i intereseaza, sau nu stiu ce se intampla sub tejghea etc. , dau ocazia unor astfel de lichele sa aiba toate sansele la premii!!! DAR TU, DITAMAI CORPORATIA COCA-COLA, MILKA, BERE, TIGARI ETC., CU SUPER DEPARTAMENTELE TALE DE MARKETING, SA FII ASA PROASTA SA NU SESIZEZI CA ESTI F**TUTA DE ACEIASI ORDINARI CARE PROFITA DE PROMOTIILE TALE SI ITI SUBMINEAZA FECTUL DE MARKETING (clienti nestiutori ca exista promotia si nu cumpara produse, clienti participanti dar frustati care nu mai revin la promotiile tale urmatoare etc.), SA NU-TI PUI TU LA TREABA ARMATA DE AGENTI DE VANZARI PE CARE O AI IN TERITORIU SA-TI CONFIRME CA CUTARE FAMILIE, SAU PERSOANA, SAU NUME ESTE INTRADEVAR UN MAGAZIN DISTRIBUITOR DE-AL TAU !?!? Mai ales ca toate Regulamentele precizeaza clar ca sunt interzisi de la paricipare orice persoane aflate pe filiera ta de distributie, inclusiv familiile lor??? Niste idioti!
la 29/01/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cauti prin octombrie un concurs terminat in Aprilie... felicitări pentru atentie. Pe site.ul ala pe care l.ai mentionat este chiar toata lista de câștigători.
la 30/10/2019
urmareste discutia in pagina concursului