Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Ianuarie 2021
10 x Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu‐ray 3D Sony BDVE4100, 70 x Casti On‐Ear SONY WHCH510B Bluetooth, 70 x Mini videoproiector portabil elSales ELS‐PN3

Concurs Dr. Oetker Ro Ianuarie 2021 - Martie 2021

Castiga saptamanal un sistem home-cinema cu Blu-ray 3D sau zilnic un mini videoproiector portabil si casti wireless

  • Concursul s-a terminat pe 14 Martie, 2021
  • Tip concurs: castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu‐ray 3D Sony BDVE4100, 70 x Casti On‐Ear SONY WHCH510B Bluetooth, 70 x Mini videoproiector portabil elSales ELS‐PN3

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza orice sortiment de Pizza Guseppe de la Dr. Oetker și inscrie numarul bonului fiscal pe pizzarepede.ro impreuna cu datele tale de contact.
  2. Recreeaza scena ta preferata dintr-un film italian, sau cu tematica italiana, integreaza în poveste si o felie de Pizza Guseppe, uploadeaza filmuletul pe contul tau de Instagram Reels / TikTok împreuna cu hashtag-ul #FelieDeItalia si poti câstiga un premiu pe masura gustului tau de cinefil autentic.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • konkuser136164 la 13 Ianuarie, 2021

    DACĂ VREȚI SĂ FACEȚI VÂNZARE, NU MAI PUNEȚI UN PUNCT "2"..!!!
    AR FI FOST DE AJUNS PUNCTUL "1"... NU TOȚI PARTICIPANȚII, CARE AR DORI SĂ SE ÎNSCRIE, POT ȘI ȘTIU SĂ FACĂ ȘI CE VREȚI, LA PUNCTUL "2"...

  • konkuser145022 la 17 Ianuarie, 2021

    Konkuser 136164 are dreptate! Sunt de aceiasi parere!

  • konkuser139669 la 17 Ianuarie, 2021

    Pentru reclamatii adresati-va organizatorului!

  • konkuser124433 la 19 Ianuarie, 2021

    Ce sa te mai adresezi organizatorului... regulametul este postat si parafat si camapania in derulare. Doar iti ramane sa stai sa te uiti la ei sa vazi cat sunt de pro... idio... neinspirati am vrut sa zic, cu modalitatea asta de praticipare. Este fix contrara logicii produselor lor.

    Deci fii atent! Tu produci si vinzi pizza congelata ca produs destinat celor care NU AU TIMP in viata lor sa mai gateasca, sa se ocupe de nimicuri zilnice, sunt grabiti, ocupati cu viata agitata de zi cu zi...doar baga aia in cuptor si gata. DAAAAR II PUI, DUPA CE CA ITI CUMPARA PRODUSUL SI-TI BAGA BANII IN CONT, SA PIARDA TIMPUL LOR PRETIOS cu elaboratul de scenarii, organizat decoruri, facut filmari (poate da mai multe ori, ca nu-ti iese din prima), treacand la editari, modificari, postari etc.

    ADICA CE TIMP CASTIGA FOLOSIND PIZZA TA BOCNA, PIERD FACAND FILMELE SI SCENARIILE SUFLETULUI! Bravo bah publicitarilor! Este interesant ca idio... neinspiratul ala de la agentia de publicitate a venit cu tampenia asta si un sobor de somitati din board-ul de manageri i-a si aprobat-o!!!

  • konkuser139669 la 14 Martie, 2021

    Chiar sunt curios sa vad ce video a facut castigatorul

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro