Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Noiembrie 2020
20 x smartphone Samsung Galaxy A51

Concurs Nestlé Romania Octombrie 2020 - Noiembrie 2020

Castiga un smartphone Samsung Galaxy A51

  • Concursul s-a terminat pe 15 Noiembrie, 2020
  • Sursa: Nestle.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

20 x smartphone Samsung Galaxy A51

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza Nescafe 3in1, Dolce Gusto si/sau Brasero de minim 10 ron din magazinele Penny pe acelasi bon fiscal/aceeasi factura si scaneaza cardul Penny in momentul achitarii contravalorii produselor.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • konkuser124433 la 06 Noiembrie, 2020

    Atia de la Penny sunt varza cu cardul lor..nu stii niciodata daca te-ai inscris, daca esti in baza lor de date, daca esti in baza lor dar nu ai toate datele de contact completate ca sa te gaseasca etc. ( am stat o luna intreaga anul trecut pe emailuri, mesaje facebook si telefoane sa-mi confirme macar daca acel card are datele mele inregistrare... au fost muti si mi.au dat cu flit toti) E un fel de "sa ai noroc (sa te caute) in caz ca ai noroc (sa te extraga castigator)", adică 0.0001 la mie ori 0.0001 la mie... adica deloc.

  • maneavali la 06 Noiembrie, 2020

    Și eu am pățit la fel! Am câștigat o tigaie nu mai știu la ce concurs și când m-am dus sa o ridic mi-au spus ca a fost deja revendicata și și-au bătut joc de mine râzând de fata cu toată lumea din magazin. M-am simțit penibil! Era 60 lei tigaia. Eu aveam vreo 4 bonuri care făceau vreo 600lei....am lăsat-o balta și în Penny nu mai calc. Cred ca e mare vrăjeală înscrierea cu cardul lui peste

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro