Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Martie 2021
1 x 3000 euro, 50 x Seturi farfurii personalizate, 10 x Voucher LIDL de 200 de lei

Concurs Lidl Romania Martie 2021 - Aprilie 2021

Castiga 3000 euro, vouchere Lidl sau seturi de farfurii Chicineta

  • Concursul s-a terminat pe 03 Aprilie, 2021
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x 3000 euro, 50 x Seturi farfurii personalizate, 10 x Voucher LIDL de 200 de lei

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza de minimum 70 lei si cel puțin un produs Camara Noastra din magazinele Lidl, descopera harta, raspunde la quiz si completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact + numarul bonului fiscal.

Nota curenta: 3.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • Metrix la 31 Martie, 2021

    Buna ziua. Cell mai jalnic concurs la care am participat vreodata. Nici nu poti sa the inscrii cu bonul. Mai bine renunt m-am chinuit de zeci de ori. Ofer o stea pentru acest concurs de la Lidl.

  • konkuser139669 la 31 Martie, 2021

    m-am inscris eu aseara, totul a fost ok, apesi pe un semn in dreapta sus si dupa e clasic lidl, nume, pren etc si codul de pe bon

  • Metrix la 31 Martie, 2021

    Am incercat toate metodele posibile si mimic. Zice ca codul e invalid. Eu am scris codul de sub Mg.din 4 cifre.ms

  • Pulsar la 31 Martie, 2021

    codul mg (magazin) urmat de TZ, Cas, POS
    Ca si la concursul De Luxe
    Care va incepe luni, premii 2 Volvo S90 (unul pt plata cu Mastercard), scuter electric etc.

  • Metrix la 01 Aprilie, 2021

    Mersi Pulsar. Mai bine analfabet functional si sa castigi la toate trei concursuri la care am participat anul acesta. Am citit regulamentul si acolo nu specifica din cate cifre este codul. Au fost mai multi in situatia mea.

  • Metrix la 01 Aprilie, 2021

    Ms.Konkuser Preainaltimea d-voastra cu inteligenta pe care o aveti inainte de a ma jigni putea-ti sa aruncati ochii pe nota acestui concurs si atunci va mai dadea-ti cu parerea asupra altora. Success la toti.

  • konkuser124433 la 01 Aprilie, 2021

    Salut Metrix!
    Nu te.am jignit, pur si simplu a fost o constatare, un analfabet functional fiind cineva care stie sa citeasca ceva, dar nu intelege ce a citit sau nu stie sa folosească informatia pe care a citit.o.

    Acest site ne informeaza despre ce concursuri apar, dar NU este obligat sa iti scrie tie toate detaliile de participare, toate regulile, sa publice aici pagini intregi cu ce trebuie sa faci..pentru asta este Regulamentul, la care te.am trimis ca sa-l citesti...dar intradevar trebuie sa.l si intelegi.

    Faptul ca administratorul acestui site a scris doar "inscrie datele + nr bon fiscal", asta nu trebuie s.o iei tu ca pe o conditie esentiala de participare si sa incerci sa înscrii de zeci de ori, asa cum te.ai plans, doar numarul de bon, atata vreme cat formularul Lidl are PATRU CAMPURI SEPARATE EVIDENTE... tu chiar nu le.ai vazut, sau acolo a intervenit analfabetismul functional care te.a facut sa le ignori.

    Dupa doar cateva incercari esuate, oricine cu minima logica ar fi dat click pe linkul "regulament" care se afla fix sub aceste 4 campuri ale codului... este colorat cu albastru chiar, sa.l vezi mai bine.

    Iar in Regulamentul oficial, care este baza oricarui concurs, gaseai la pagina 4 , paragraf 6.2.2 fix toate informatiile despre cum te inscrii, citez:
    " - completeaza urmatoarele informatii:
    • Numele si prenumele;
    • codul unic inscris pe bonul fiscal (mentionat sub indicatia Mg (Magazin) / Tz (Tranzactie) /Cas (Casa) /POS);
    • numarul de telefon;
    • adresa de e-mail; "

  • konkuser124433 la 01 Aprilie, 2021

    PS: In contextul exprimarii tale, "putea-ti sa aruncați ochii" si "va mai dadea-ti cu parerea", adica pentru persoana a 2-a plural (voi), sau pronumele de politete (dumneavoastra), se scriu intotdeauna legat, fara cratima, adica "puteați" si "dădeați".

    Deci in cazul tau nu am gresit cu nimic, iar pe langa Regulamentele concursurilor, îți recomand si lectura mult mai utila a unor manuale de gramatica. Nu e nicio rusine, in viata invatam tot timpul si la orice varsta, trebuie doar sa avem vointa sa o facem, pentru ca o facem pentru noi! Sanatate!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro