Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Decembrie 2020
1 x voucher eMAG de 5.000 lei pentru renovarea bucatariei, 10 x mașina de facut paine Tefal Pain & Delices PF240, 30 x pachet cu dulciuri Feleacul de 150 lei

Concurs Feleacul.ro Noiembrie 2020 - Decembrie 2020

Castiga un voucher eMAG de 5.000 lei pentru renovarea bucatariei

  • Concursul s-a terminat pe 24 Decembrie, 2020
  • Sursa: Feleacul.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x voucher eMAG de 5.000 lei pentru renovarea bucatariei, 10 x mașina de facut paine Tefal Pain & Delices PF240, 30 x pachet cu dulciuri Feleacul de 150 lei

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza orice halva Feleacul si înscrie bonul fiscal pe site-ul feleacul.ro impreuna cu datele tale de contact sau prin SMS la 1846 (numar cu tarif normal) cu textul FELEACUL urmat de numarul bonului fiscal.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • konkuser159861 la 21 Decembrie, 2020

    Din ce magazin pot cumpara ?

  • konkuser139669 la 22 Decembrie, 2020

    Mega Image au

  • konkuser154710 la 23 Decembrie, 2020

    si carrefour au

  • konkuser128498 la 16 Ianuarie, 2021

    sau afisat castigatorii aici

    va mai amintiti de familia asta ?
    Knoblau Ildiko
    Knoblau Roland


    ete0i unu lanfa altul



    https://feleacul.ro/premiidepovesti/castigatorii?fbclid=IwAR2ubsgZ-EbGEMZ8J3N5wo7cxvikrvK0GkiQ5DBl1xrsE_pmowJFZP2FPiA

  • konkuser139669 la 17 Ianuarie, 2021

    oare de ce nu ma mira? :(

  • konkuser124433 la 19 Ianuarie, 2021

    Pai Knoblau aia sunt pusi unul langa altul pt ca lista este ordonata alfabetic. Si nici macar nu au castigat marele premiu (bucatarie) si nici macar premiile medii (masini de facut paine), ci doar niste pachete de dulciuri.

    Dar nu asta conteaza neaparat, ci faptul ca intradevar apar mai multi membri din aceeasi familie Knoblau la mai multe concursuri... asta inseamna o statistica de castig foarte buna, exceptionala am zice, care poate fi obtinuta doar cu ZECI si SUTE de inscrieri la fiecare campanie.

    Pai cum faci asta?: fie esti bogat si efectiv cumperi zeci si sute sau chiar mii de produse si te inscrii cu ele... fie nu esti asa bogat si de fapt folosesti sansele de inscriere ALE ALTORA. Asta inseamna ca cei care nu participa sa-ti dea fie ambalajele cu codurile (daca e campanie cu cod unic pe ambalaj), fie sa le obtii BONURILE de CUMPARATURI (la campaniile cu inscrierea bonului)!

    Si cum e mai usor? Pai mai usor e sa ai un magazinas/ chiosc/ carciuma etc. si sa pastrezi in mod abuziv toate bonurile care contin produse participante la promotii... promotii pe care le cunosti pt ca, ce sa vezi, chiar tu esti informat de agentii furnizorilor de campaniile derulate si pe care trebuie si tu sa le transmiti clientilor..doar ca tu esti de fapt interesat sa le opresti oamenilor bonurile si sa paticipi cu ele!!!

    Pentru ca este foarte greu, de fapt imposibil, sa participi la campanii cu extrem de multe coduri unice de pe ambalaje/produse cu care oamenii pleaca acasa..dar la campaniile cu inscrierea bonului fiscal , bonurile iti raman.

    N-am nici timp nici chef sa ma mai uit din urma la alte campanii cu Knoblau astia, dar am zis sa vad cum a fost camapania asta la Feleacul...si ce sa vezi, inscrierea s-a facut CU BONUL FISCAL care sa contina produs Feleacul!!! Coincidenta?

    O mare parte de vina o au si organizatorii concursurilor, pentru ca, desi autentifica notarial Regulamentele in care isi iau angajamentul sa elimine din concurs membri familiilor implicate pe filiera produsului comercializat (de la producator la vanzator si membri famiilor acestora, si la orice alt furnizor de servicii atasate pe filiera logistica), pare ca nu fac asta, nu stiu, nu vor sau nu-i intereseaza sa verifice si sa sanctioneze abuzurile comerciantilor care le vand produsele.

    Ce nu inteleg organizatorii este ca prin astfel de practici ale acestor carciumari, cumparatorii onesti isi pierd interesul pentru astfel de concursuri si in timp tot ei organizatorii au de pierdut prin efectul tot mai redus, fata de cat se asteapta ei, al acestor promotii!

  • konkuser140833 la 19 Ianuarie, 2021

    konkuser124433 , exact lucrurile astea ne deranjeaza pe toti participantii cred, ca iau 2 sau 3 din aceeasi familie, uneori aceleasi premii, acum cos Feleacul, au mai luat tot ei vouchere cu Lays, familia cealalta 3 aspiratoare :))))
    pe organizatori nu cred ca ii intereseaza acest lucru, sunt persoane diferite pana la urma, s-ar putea sa fie foarte norocosi
    dar totusi in regulamente ar trebui prevazut: o familie si nu o persoana poate castiga un singur premiu dintr-o categorie

  • Toni38 la 20 Ianuarie, 2021

    Eu zic sa va scrieți numele aici ca organizatorii sa va treacă pe lista câștigătorilor! Sa fiți siguri!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro