Acest concurs a fost publicat pe data de 23 August 2020
1 x masina Peugeot 208 Pneuma 3D Active, 1 x drona
Dji Tello, 2 x bicicleta MTB Velors 2660A

Concurs Top Gel Prod August 2020 - Septembrie 2020

Castiga mașina Peugeot 208, o drona Dji Tell, biciclete MTB Velors 2660A

  • Concursul s-a terminat pe 14 Septembrie, 2020
  • Sursa: Topgel.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Peugeot 208 Pneuma 3D Active, 1 x drona Dji Tello, 2 x bicicleta MTB Velors 2660A

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza orice înghețata TOPGEL si completeaza formularul de concurs de pe topgel.ro cu datele personale + incarca o poza cat mai clara a bonului fiscal + spune unde în lume visai sa-ți faci vacanța anul asta.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (21)
  • Pulsar la 23 August, 2020

    pe site-ul lor este o lista de magazine de care nu am auzit, magazine de cartier sau sat.
    inghetata top gel nu exista in supermarketuri?

  • konkuser147925 la 23 August, 2020

    Apar niste nume de magazine de cartier pe care nici cu Google nu le-am gasit! Concursul e cu dedicatie???!

  • konkuser124433 la 24 August, 2020

    Lista aia cu magazine nici macar nu e cu magazine...e cu numele firmelor care au chioscuri si gherete de cartier...adică e firma la o adresa de apartament sau casa la tara unde si-a facut Nea Ghita pfa-ul si magazinul e cine stie pe unde! Au pus si ei lista de clienti..pai asa se face, aia e pt ei lista de "magazine", fara nicio adresa? Unde sa caut, la Registrul Comertului? Pt Bucuresti nici macar nu e împărțită pe sectoare, ca sa nu cauti ca boul prin sute de magazine care nici macar nu stii daca sunt in zona ta. Pare ca nevasta, amanta sau nepoata patronului i-a placut noul Peugeot si iata ca a aparut la un concurs facut parca de prosti pentru a fi prostiti altii. Si ce e mai ciudat.. pai faci LA INGHETATA LA SFARSITUL VERII??? La jumatatea lui August te trezesti tu firma de inghetata ca vrei sa faci concurs cu premii? Ce rahat ai facut de la 1 iunie? Ca miroase pana aici de departe!!!

  • mirceaflorin43 la 24 August, 2020

    Ba băieți apropos de asta , asa am auzit dar în romanica sunt 100%sanse sa fie adevărat: acu ceva timp concurs la.danone :aduna tu folii de iaurt, trimite-le ca ,câștigi 2 mașini (diferite culmea) un Mercedes și nu alta marca dar de fapt agenții de vânzări vorbeau ca i.ar fi prins garda financiara și alea 2 mașini erau spaga lor....

  • konkuser147925 la 25 August, 2020

    Azi le-am scris un email celor de la Topgel referitor la lista magazinelor invizibile din regulamentul concursului. Sa vad daca voi primi raspuns...si ce anume...Am sa va anunt.

  • Eva7823 la 26 August, 2020

    Eu nu am avut probleme cu lista magazinelor, introduci localitatea și orașul, iar acolo îți apar magazinele participante. De exemplu eu sunt din Călărași, și pot cumpăra de la magazinul de lângă mine, doi pași și etc.

  • konkuser124433 la 28 August, 2020

    Vaaai draga Eva, multumim! Ce misto ca tu nu ai avut probleme cu lista de magazine care nu sunt magazine ci nume de societati/pfa care detin magazine. Stim, asa e la țară, faci "doi pasi si" acolo sunt toate primprejur "si etc". Faptul ca PFA Eufrosina Afrasioaiei e pe lista aia si toti acolo la voi o stiti pe tanti Eufrosina ca are butic de cand era bunicul mic si nu mai e nevoie sa stiti numele si adresa exacta a unui magazin distribuitor de Top Gel, nu inseamna ca in rest acea lista nu e o adevara tampenie schizoida inutila si inutilizabila de catre 99% dintre restul posibililor clienti. Fii tu acolo vesela in fericirea ta si lasa-ne sa ne spunem aici oful justificat si nu mai numi lista de magazine o lista care nu contine efectiv niciun magazin!

  • konkuser128498 la 28 August, 2020

    Eu in Bucuresti nu gasesc, pe unde intreb nici nu au auzit de ei...e aiurea concursul asta.

  • iolandadrimbei la 28 August, 2020

    TARE MIROASE A GOLANEALA ACEST CONCURS !

    STATI LINISTITI DACA LEA-TI SCRIS NU RSPUNDE NIMENI !!!!


    CICA ESTE CEL MAI MARE PRODUCATOR DE INGHETATA DIN ROMANIA !!????

  • iolandadrimbei la 28 August, 2020

    A SCRIS CINEVA DE DANONE .
    AM FOST ANUNTAT ACUM CATIVA ANI CA AM CASTIGAT O BICICLETA LA TOMBOLA LOR.AM TRIMIS CE MI-AU CERUT SI MI-A SPUS CA TOTUL ESTE OK IMI TRIMIT BICICLETA DUP DOUA LUNI DE ASTEPTARE MA-M INTERESAT SI AM PRIMIT RASPUNSUL CA NU AM CASTIGAT NICI O BICICLETA.TOT ACUM CATVA ANI AM FOST ANUNTAT CA AM CASTGAT UN I PHONE LA F64.BINE INTELES NU MI-AU TRIMIS NIMIC..MAI RECENT ACU DOU LUNI AM CASTIGAT UN VOCHER DE CUMPARATURI IN VALOARE DE 200 RONI.PANA ACUM NUA VENIT. MAI ESTE O SMECHERIE PRINTRE ALTELE SPUN CA TE-A CAUTAT SI NU TE-AU GASIT ORGANIZATORUL SA CURIERUL.

  • iolandadrimbei la 29 August, 2020

    SA VA MAI SPUN UNA BUNA.
    CU MULTI ANI IN URMA ERA UN CONCURS DE TOP SPONSORIZAT DE MAI MULTE FIRME DE CONSTRUCTII.ACEST CONCURS PROMITEA CA LA SFARSITUL ANULUI V-A OFERI UN PREMIU CONSTAND INTR-O CASA DE VACANTA CU PAMNTUL AFERENT PLUS O MASINA PRIN TRAGERE LA SORTI DAR UNDEVA PE LA SFARSITUL REGULAMENTULUI PRECIZA CA ORGANIZATOR POATE PRELUNGI CONCURSUL.AFLATI CA ACEL CONCURS NU S-A TERMINAT NICI ACUM.
    LA ACEST CONCURS AM CASTIGAT DOUA PREMII CONSTAND INTR-O FOARFECA SI O MISTRIE !!!!

  • konkuser139669 la 29 August, 2020

    Si eu am patit la un concurs sa nu-mi mai trimita premiul dupa validare, dar nu era asa important si nu i-am mai intrebat nici eu de bine

  • Eva7823 la 31 August, 2020

    Konkuser 124433, nu ți am cerut părea și nici altceva nu am spus. Asa ca dacă tu ești de la oraș, cauta în lista acele magazine participante, ca eu dacă sunt din Călărași și e la țară, am 4 5 magazine în zona unde stau și sunt ok, cu acest concurs. Sunați la acest concurs și lămuriți va, dar nu mai comentați la adresa altor persoane pe care nu le cunoașteți. Spor la concurs și la lista de magazine

  • konkuser154710 la 31 August, 2020

    Ma ajuta cineva in sectorul 5 la ce magazine gasim?

  • konkuser147925 la 31 August, 2020

    Deci, dupa lungi cautari am gasit 3 chioscuri in niste cartiere rau famate unde n-au avut inghetata Topgel din 1944 toamna si am ''gasit'' (doar teoretic) alte 3 magazine care n-au existat la adresa data pe site-ul firmelor si de care n-a auzit nimeni! Verdict: teapa de zile mari! Succes credulilor!

  • konkuser128498 la 31 August, 2020

    deci ne-am lamurit cu astia....
    nici nu ma mai deranjez sa intreb de inghetata lor.., am o curiozitate, unde or avea astia sediul :))? dar cei ce organizeaza concursul,nu ca ar schimba cu ceva asta dar de curiozitate

  • konkuser128498 la 31 August, 2020

    Pe pagina lor au un ..buton portocaliu, LISTA MAGAZINELOR, cica sa setezi acolo judet oras...etc...setai si eu numa ca de unde naiba sa stiu eu unde sunt magazinele astea...apar nume care mai de care mai "sofisticate" ce trebuie sa facem sa umblam din cartier in cartier dupa ele?

    iar ma lovi curiozitatea...in ce cartier or fi magazinele de le vand inghetata astora?

    ei cica sunt din Strada Aeroportului 120, Cârcea, Dolj, si desigur tot ei il organizeaza nu au firma sa se ocupe de concurs.

  • konkuser128498 la 31 August, 2020

    sa va uitati in google la recenzii la ei
    daca nu merge sa vedeti asa scrieti in google Top gel si apare in dreapta ,. acolo vedeti la recenzii ca au mai scris ca fac concursuri "corecte"

    https://www.google.com/search?q=topgel&oq=topgel&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60l4.1491j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x4752d599d10ffcc9:0x5923581428f1d2d6,1,,,

  • konkuser158426 la 01 Septembrie, 2020

    Au pagina de facebook unde au postat concursul! haideti sa scriem acolo !
    https://www.facebook.com/InghetataTopgel

  • konkuser128498 la 01 Septembrie, 2020

    n-am, dar vad ca deja posteaza lumea,

  • konkuser128498 la 07 Septembrie, 2020

    faza dura
    am fost la tara si intr-un sat uitat de lume am gasit la un chiosc tip carciuma ingheata astora, am luat, am cerut bon, daca nu ceri nu primesti, cine naiba cere in sate bon fiscal, cand primesti se uita dubios pe tine, pana la urma cred ca 5 min dura imi dadu bon, a fost greu batutul la casa pt inghetata mea, asa ca pana la urma dadu, il bagai in buzunar si azi acasa cand sa ma inscriu surpriza, scrie INGHETATA, cate bucati am luat si pretul CE TIP de ingheata nu scrie, ce rost are, deci aia au 2 lazi cu ingheatata acolo multe tipuri si toate se numesc INGHETATA, 2, lei, 5 lei., 7 lei, doar asta difera pretul , in rest toate sunt puse pe casa de marcat ca fiind 1 tip.......ASA CA eu acum cand ma inscriu la astia, "ai mai tari din tara la ingheatata" ca zisei sa pun un bon daca tot gasii, cum fac ? le fac poza la bon si le dau...o sa le dau si mesaj mail sau sa vad pe unde mai sunt sa ii anunt ca daca vor sa afle ei sigur sa caute ei magazinul si sa le ceara exp,licatii de ce nu scrie acolo numele inghetatei lor "a mai tare din ro"

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro