Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Martie 2022
4 x casa mobilata montata pe un trailer, 70 x boxa portabila Bose Soundlink, 140 x espressor Krups Espresseria Automatic, 210 x pereche de caști bluetooth Samsung Galaxy Buds Live, 1 x consola de gaming Microsoft Xbox One X 1TB, 60.000 x pachet de țigarete Winston Selection, 40.000 x bricheta Winston, 1 x Sistem Home Cinema Blu-Ray 3D Sony, 1 x aparat foto instant Polaroid OneStep+ , 1 x aparat foto DSLR Nikon D3500, 1 x smartwatch Apple Watch 6, 1 x smartwatch Huawei Watch GT 2, 2 x camera video sport GoPro Hero 7, 2 x boxa inteligenta Google Nest Hub, 2 x smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, 35 x incarcator wireless stand Samsung, 300 x voucher Altex in valoare de 50 lei

Concurs Winston, Yourfreedom.ro, Jt International Martie 2022 - Iunie 2022

Castiga 4 case mobile, 70 de boxe portabile Bose Sondlink, 140 espressoare Krups Espresseria Automatic, 210 caști bluetooth Samsung Galaxy Buds Live

  • Concursul s-a terminat pe 26 Iunie, 2022
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4 x casa mobilata montata pe un trailer, 70 x boxa portabila Bose Soundlink, 140 x espressor Krups Espresseria Automatic, 210 x pereche de caști bluetooth Samsung Galaxy Buds Live, 1 x consola de gaming Microsoft Xbox One X 1TB, 60.000 x pachet de țigarete Winston Selection, 40.000 x bricheta Winston, 1 x Sistem Home Cinema Blu-Ray 3D Sony, 1 x aparat foto instant Polaroid OneStep+ , 1 x aparat foto DSLR Nikon D3500, 1 x smartwatch Apple Watch 6, 1 x smartwatch Huawei Watch GT 2, 2 x camera video sport GoPro Hero 7, 2 x boxa inteligenta Google Nest Hub, 2 x smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, 35 x incarcator wireless stand Samsung, 300 x voucher Altex in valoare de 50 lei

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim un pachet de tigari Winston participant la promotie (Winston Base, Winston Super Line, Winston XS sau Winston Selection) si trimite/inscrie codul unic pe site-ul de concurs www.yourfreedom.ro impreuna cu datele tale de contact.

Pentru premiul tipul Collect&Get trebuie sa indeplinesti 2 conditii cumulative:

 Sa ai in contul tau minimum 20 de minute de libertate necesare obtinerii premiului dorit,
si
 Sa urmaresti saptamanal videoclipul prezentat in harta interactiva pentru fiecare premiu Collect&Get pe care doresti sa il alegi.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (20)
  • konkuser120244 la 23 Martie, 2022

    Din fericire m-am lasat de fumt:))))))...cancerul la plamani este ca COVIDUL!!!!!!!!

  • WinnerWinnerChickenDinner la 23 Martie, 2022

    LoooL iar apar din'trastia. Bravo tie bine ca te-ai lasat de fumat => faptul ca nu ti se adreseaza tie acest tip de concurs.
    Ca...covidul...vezi ca este cacofonie.
    Inseamna ca nu participi la acest concurs => faptul ca postezi degeaba.

  • wraiste la 23 Martie, 2022

    25 de coduri si nici macar un pachet de tigari.

  • tata75 la 23 Martie, 2022

    La chesterfield ceva concurs ???

  • tata75 la 23 Martie, 2022

    L&M am coduri ..dar nu am gasit nici un concurs

  • draghinescu la 01 Aprilie, 2022

    AUTENTIFICARE DE CACA

  • konkuser128498 la 18 Aprilie, 2022

    te inscrii ca prostu si cand se apropie extragerea ce sa vezi

    fix asa e la ei...daca apuci 1 bricheta sau 1 pachet tigari cat e concursul de lung e o minune, ,,,Niste tampiri...idiotii...n-aveau nici un motiv , desi aveau un motiv mare, am bagat mai mult de 50 coduri si na,,,poate cumva am picat la un premiu mare si nu trebuia dat

    Contul tau a fost blocat. Pentru detalii, suna la Infoline 021.528.2196 (L-V, tarif normal, 09:00-18:00, cu exceptia sarbatorilor legale).

  • wraiste la 18 Aprilie, 2022

    Si mie mi-a fost blocat contul, nu stiu ce motiv au avut. Tie ce ti-au spus, care e cauza?

  • konkuser128498 la 26 Aprilie, 2022

    wraiste Habar nu am !
    Ei stiu ...ma uit sa vad daca dau de un mail ceva sa le scriu sa vedem de ce au facut asta...eu singura explicatie ce o vad e ca poate, poate am picat cumva la o extragere mai substantiala si au zis ca e mai cool sa imi blocheze contul, ca uite asa nu revendic .nu ma anunta ca am luat...alta explicatie zau daca vad...sau poate vreo toanta nu are ce face acolo si baga degetu gresit...zau daca stiu

    Are cineva idee de un mail la ei ceva. ca zau daca imi vine sa ii sun sa ma cert cu ei. asa le scriu,,ca la scris le zic tot ...fara pauza )))

  • konkuser128498 la 26 Aprilie, 2022

    @wraiste
    am gasit in regulament mailul lor, le-am dat acum mail

    contact@yourfreedom.ro

  • wraiste la 26 Aprilie, 2022

    konkuser128498, multumesc! Le trimisei si eu mail, inclusiv poza CI, acum sa vedem ce rezolvam. Sa ma anunti si pe mine daca te deblocheaza. O zi buna!

  • wraiste la 26 Aprilie, 2022

    Revin, ii sunai si imi zisera ca sa trimit CI la adresa de mail infoline@3nyble.com. Ii intrebai care-s cauzele pt care au blocat contul, cica "suspiciuni de frauda", care frauda habar nu am, ca am acelasi cont de vreo 2 ani si ceva. Nu am bagat coduri incorecte, nu am mai multe conturi cum zic in regulament ca fiind un posibil motiv pt block, datele sunt reale, efectiv nu am nicio explicatie cu ce as fi putut sa gresesc.

  • konkuser128498 la 07 Mai, 2022

    @wraiste de atunci stau si ma uit...am trimis poza CI cum au cerut si...nimic, nici un raspuns
    luni ii sun si eu

    eu aici am dat mail..
    contact@yourfreedom.ro
    nu inteleg de ce ti-au dat acel mail pt a le da CI acolo


    suspiciuni de frauda ?...mai exact ce ? am bagat codurile de le am in fata mea, nu visate noaptea, stiu persoane ce strang pungi de coduri de prin baruri ., carciumi...ca si la bere...alea nu mai fac frauda, ...eu zic ca baga asta cu frauda daca cumva te extrag ca sa aibe motiv ..
    ...aaa,stai sa ii sun luni ca ma lamuresc eu fix ce frauda bat campii

  • wraiste la 08 Mai, 2022

    konkuser128498 , vineri mi-au deblocat contul dupa multe mail-uri. M-au informat printr-un mail "In urma verificarilor suplimentare efectuate conform ticket ID******* va confirmam ca a fost deblocat contul aferent numarului de telefon********.In cazul in care intampinati dificultati, va rugam sa ne contactati la numarul de Infoline 0215297137 (numar cu tarif normal, programul de functionare este de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale).

    Cu stima,

    Echipa Infoline

  • wraiste la 08 Mai, 2022

    Concret, nu mi-au spus niciun motiv pt care imi blocasera contul, dar e bine ca s-a rezolvat. Raman la parerea ca o eroare de soft a dus la blocarea multor conturi aleatoriu, alta explicatie nu am. Daca totul e ok, ti-l vor debloca si tie, dar sa ii mai suni, si trimite poza cu CI pe ambele adrese sa fii sigur ca o citesc. Bafta!

  • konkuser128498 la 10 Mai, 2022

    wraiste nu stiu daca e eroare sau nu dar am inteles ca sau unit platformele de la JTI si ca daca ai cont pe mai multe feluri de tigari se blocheaza ..in cazul meu am si la camel si la kent cont si cred ca de aia blocheaza ei ...si mai nou cer sa le dai copie CI ...probabil cer la toti de au conturi la JTI...nu suntem singurele persoane ce sau trezit blocate ,

    acum am sunat la ei, eu sunam la ei si ei sunau la mine ))
    a trebuit sa le dau iar toate datele prin tel,,,si m-au intrebat cand am facut contul pe sait..de parca eu mai stiu anul si luna...sau cand am bagat ultimul cod pe sait, ce am castigat si cand ...in timp nu doar acum (acum nimic...in urma cu ani de zile mai luam tigari si brichete)
    si dupa ce a completat acolo a zis ca da mai departe la analizat la colegi si dupa ma informeaza prin mail daca imi deschid contul sau nu

    o porcarie intrebarile de unde naiba sa stiu eu anul cand mi-am facut cont cand asta a fost acum muut timp, de ce as fi tinut minte asta
    si cum nu exitsa rubrica nu stiu nu imi amintesc anul...a trebuit sa pun la ghici acolo un an..

    sa vedem ce imi zic prin mail dupa ce analizeaza ei si daca au chef imi deschid contul daca nu...nu

  • konkuser128498 la 10 Mai, 2022

    buun.uite ca mi-au dat drumul si mie

    Buna ziua,

    In urma verificarilor suplimentare efectuate va confirmam ca a fost deblocat contul aferent numarului de telefon

  • nycostea la 19 Mai, 2022

    Nu e corect ce fac cu blocarea conturilor! Iar actul de identitate nu se poate da fără o justificare!! ATENȚIE

  • 0723438387 la 19 Mai, 2022

    Contul se deblochează după aproximativ 2 săptămâni după ce trimiteți poza buletin. Și eu l-am avut blocat.

  • milida la 21 Mai, 2022

    Cei mai mari tepari, am participat cred ca la toate promotiile lor, si de fiecare data dupa ce reuseam sa castig pachete de tigari, imi blocau contul. S-au suparat pe mine ca le-am trimis mail si ii intrebam la consursul cu masini de ce la intrarea in posesie a masinii sunt 2 castigatori care nu apar in lista, Unul nu aparea deloc iar celalalt aparea cu bricheta daca nu ma insel, in nici un caz nu se regaseau in lista castigatorilor de masini. Si ce sa vezi, dupa o saptamana ma trezesc cu mail ca am castigat pachete de tigari, sa intru in cont sa vad codul pentru revendicare. Surpriza ca mi-a fost blocat contul, suspiciune ca am mai multe conturi pe numele meu. Niste tepari. Am participat si la Marlboro dupa ce am renuntat de tot la marca lor, nu mai fumez nici ocazional, si am castigat voucher de 50 euro pe emag.
    La Pall Mall ne-am facut in familie conturi, eu, mama sora si cumnatul, fumatori fiind toti la gasca, si am castigat 4 trotinete electrice.
    In concluzie suntem mai multi tepuiti decat castigatori la cei de la Winston

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro