Termeni si conditii

Site-ul www.konkurs.ro (denumit in continuare Konkurs.ro) este creat si administrat de SC Konk Media SRL, CUI RO 24753359, Nr. Inregistrare in registrul comertului J40/19427/2008, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 15497. Date de contact:

 • E-mail: hq@konk-media.com
 • Telefon: +4 0732 166 091

Konkurs.ro va ofera o suita de resurse si servicii online in conditiile si limitele prezentate in acest document. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de Konkurs.ro, acest lucru este echivalent cu acceptarea integrala, fara obiectii, de catre dumneavoastra a termenelor si conditiilor de mai jos. Acest document poate fi modificat fara o notificare in prealabil si este obligatia dumneavoastra sa il verificati periodic pentru a va asigura ca acceptati in intregime conditiile de utilizare a site-ului Konkurs.ro.

Konkurs.ro are dreptul, dar nu si obligatia, de a impune aceste termene si conditii prin toate mijloacele care ii stau la dispozitie, de la moderare, blocare cont, etc. pana la actiuni in instanta, in concordanta cu legile Romaniei.

Terti

Printre serviciile oferite de Konkurs.ro se numara si promovarea altor site-uri care organizeaza concursuri. Continutul acestor site-uri nu este administrat de Konkurs.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele diferente intre informatiile prezentate pe Konkurs.ro si cele oferite de site-urile respective.

De asemenea va asumati intreaga raspundere pentru folosirea serviciilor altor site-uri, inclusiv participarea la concursuri organizate de acestea, ca urmare a accesarii unor linkuri de pe Konkurs.ro.

Paginile site-ului Konkurs.ro pot contine reclame / anunturi publicitare care promoveaza produse si servicii ale clientilor SC Konk Media SRL.

Newsletter

Newsletterul Konkurs.ro poate contine: cele mai noi concursuri publicate pe Konkurs.ro, discutii de pe forumul Konkurs.ro dar si reclame ale clientilor Konkurs.ro

Orice vizitator Konkurs.ro poate solicita abonarea la newsletterul zilnic dupa cum urmeaza: In cadrul procesului de inregistrare a contului de utilizator va fi bifata optiunea de abonare la newsletter. Dupa trimiterea formularului, pe adresa de email furnizata, va ti trimis un email de confirmare. Contul va deveni activ si abonarea la newsletter confirmata doar dupa accesarea link-ului din acest email.

Va puteti dezabona in orice moment de la newsletterul Konkurs.ro accesand unul din cele doua linkuri de dezabonare din oricare newsletter primit sau din optiunile contului personal pe Konkurs.ro. Atentie! Dezabonarea de la newsletter nu implica si anularea contului de utilizator si nici stergerea datelor dumneavoastra din baza de date Konkurs.ro

Pentru stergerea completa a contului de utilizator si a datelor dumneavoastra din baza de date Konkurs.ro, va rugam sa ne trimiteti o solicitare electronica pe adresa office@konkurs.ro sau o solicitare scrisa pe adresa noastra de corespondenta

Politica de confidentialitate si protejare a datelor cu caracter personal

 1. Datele cu caracter personal colectate de Konkurs.ro

  • Anumite facilitati oferite de Konkurs.ro sunt disponibile doar in urma inregistrarii unui cont de utilizator. In cadrul procesului de inregistrare, Konkurs.ro colecteaza si stocheaza in baza de date urmatoarele date personale:
   • Adresa de email (informatie obligatorie in procesul de inregistrare)
   • Avatar (poza reprezentativa - informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe Konkurs.ro, in cadrul profilului personal)
   • Nume (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe Konkurs.ro, in cadrul profilului personal)
   • Prenume (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe Konkurs.ro, in cadrul profiului personal)
   • Data nasterii (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe Konkurs.ro, in cadrul profilului personal)
  • In cazul in care alegeti sa participati la concursurile organizate pe www.konkurs.ro de SC Konk Media SRL si partenerii sai, in cardul procesului de inscriere in concurs este posibil sa va fie solicitate si alte date cu caracter personal, mentionate in regulamentul fiecarui concurs in parte.
 2. Scopul colectarii datelor si considerente legale

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Konk Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

  Scopul colectarii datelor este asigurarea, imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite de Konkurs.ro utilizatorilor sai.

  Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopurile mentionate mai sus. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cerute are ca rezultat direct limitarea sau blocarea accesului dumneavoastra la respectivele facilitati, actiune semnalata automat de sistemul software al Konkurs.ro sau in urma unui proces de validare manuala.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate niciunei alte parti, exceptie facand cazurile mentionate la articolul 3

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere electronica pe adresa office@konkurs.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Konk Media SRL, Aleea Fuiorului 1, Bloc H25, Apartament 37, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 3. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

  Konkurs.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Konkurs.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • Cu acordul dumneavoastra
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra
  • Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Konkurs.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei Konkurs.ro sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Konkurs.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii
  • In cazul in care Konkurs.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator
  • In cazul in care Konkurs.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

  In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Konkurs.ro.

  Important: In cazul in care ati solicitat abonarea la newsletter Konkurs.ro, adresa dumneavoastra de email ar putea fi transferate catre compania AWeber Communications cu sediul in Statele Unite ale Americii, cu scopul exclusiv de a asigura livrarea in inbox a email-urilor solicitate, de la Konkurs.ro.

 4. Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Konkurs.ro

  Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand Konkurs.ro, cum ar fi comentarii, forum-uri, chat-uri, liste de discutii pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Konkurs.ro nu are nici un control. Konkurs.ro nu este responsabil pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Konkurs.ro.