Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Decembrie 2020
1 x mașina BMW X1 xDrive20d, 75 x espressor Tchibo Cafissimo Pure, 75 x bicicleta magnetica Zipro One S, 400 x tableta Allview Viva 1003G, 1.600 x voucher HBO GO pentru 3 luni, 10 x consola Sony PlayStation 4 Pro

Concurs Rompetrol Downstream Decembrie 2020 - Ianuarie 2021

Castiga o mașina BMW X1, console Sony PlayStation 4 Pro, biciclete magnetice Zipro One S sau alte mii de premii

  • Concursul s-a terminat pe 31 Ianuarie, 2021
  • Sursa: Rompetrol.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x mașina BMW X1 xDrive20d, 75 x espressor Tchibo Cafissimo Pure, 75 x bicicleta magnetica Zipro One S, 400 x tableta Allview Viva 1003G, 1.600 x voucher HBO GO pentru 3 luni, 10 x consola Sony PlayStation 4 Pro

Ce trebuie sa faci?

Alimenteaza sau cumpara de cel puțin 100 de lei in orice statie Rompetrol, Rompetrol Partener si Rompetrol Expres si trimite prin SMS la 1770 (numar cu tarif normal) codul promoțional de pe bonul fiscal (ori nefiscal daca alimentezi cu Fill&Go Personal) sau înscrie-l în formularul de concurs de pe rompetrol.ro impreuna cu datele tale de contact.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • konkuser147925 la 02 Decembrie, 2020

    Pass! Rompetrol are niste concursuri total netransparente tocmai bune pentru creduli si nu respecta nici o regula de-a jocului! La editia trecuta inscrierea s-a incheiat mai repede cu cateva zile fara sa anunte pe cineva, extragerea nu s-a facut legal ci doar ''pe sub masa'' iar castigatorul nu s-a anuntat nici pana acum! Deci sa-si bage toate cele 1600 de vouchere in cur ca in fata mea sunt niste ipocriti!

  • Pulsar la 03 Decembrie, 2020

    eu am castigat anii trecuti trolerul Samsonite, din pacate nu marele premiu.
    nu am stiut de aceasta promotie si astazi tocmai am alimentat la mol pentru un premiu misterios, experienta de 2500 lei.
    o sa alimentez ca oricum trebuie.

  • Nihilsinedeo la 03 Decembrie, 2020

    Eu unul, ii consider mincinosi ordinari!
    Ati vazut cine a castigat autorulota din concursul trecut? O doamna de la fisc! :)))
    Remarcabila coincidenta!
    Printre castigatorii anuntati de ei, daca va uitati atenti, ca numele ei e strecurat printre ceilalti castigatori cu vouchere de benzina, veti gasi si castigatoarea autorulotei, apoi bagati numele ei pe Google si veti descoperi ca d-na lucreaza la fisc, sectorul 1 ( parca ) si va veti putea minuna de norocul dansei, invidiosilor ce suntem! :))
    Si, cum bine zicea cineva anterior, netransparenti total, nu respecta termenul de concurs. Am sunat la ei sa-i intreb de ce nu am primit cod promo pe ultimele bonuri de benzina, pentru a putea participa la concurs si o d-ra mi-a raspuns ca concursul s-a incheiat de 10 zile si ca acum mai poate trimite codul promo doar cine l-a cumparat anterior datei de 1 noiembrie ( concursul a durat oficial pana pe 15 ! ) si nu a introdus inca bonul in formularul de concurs! Total absurd si neprofesionist. Eu consider ca-si bat joc de noi. E parerea mea si luati-o ca atare, cu rezerve, caci nu pot dovedi ceea ce am scris si poate sunt eu subiectiv, mincinos, ori idiot si ei or fi oameni cumsecade! Fi-mi-ar scarba!
    Sarbatori fericite, oameni buni si, macar de la anul, sa traiti sanatosi, nemascati si cat se poate de fericiti si de apropiati de cei dragi!

  • konkuser128498 la 03 Decembrie, 2020

    da, si eu am banuieli ca nu au concursui corecte astia. nu doar asta ci si in trecut...ca sa nu zic ca am avut probleme ca am alimentat si pe bonuri nu era codul promotional pt inscriere si dupa n discutii cu ei pe facebook dupa zile intregi mi-au dat un cod pt 1 bon si la al 2.lea bon inca astept codul: ...desigur sa terminat concursul "spalara" ,.,,,rulota cui trebuia,,,codul mi-l dau ei, la anu poate :)) Desigur nici nu ma asteptam sa "castig" ceva, doar i-am deranjat cu neregulile gasite in faptul ca erau statii ale lor in tara ce nu aveau inscris cod pe bon,,,

  • konkuser158746 la 05 Decembrie, 2020

    Asa e. Rompetrol are cele mai ordinare concursuri. Am zis ca nu mai alimentez niciodata de la ei dupa anularea anticipata a concursului cu autorulota, fara sa anunte! Le-am facut reclamatie si la OPC. Sper sa ii amendeze de nu se vad!

  • segaldia la 29 Martie, 2021

    premiul cel mare a fost castigat de o firma :))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro