Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Septembrie 2014
1 x TV LED LG/ Nokia Lumia 630 dual sim/ Tableta Asus MemoPad 7/ Cuptor cu microunde Samsung/ Aparat Foto Samsung WB 1100/ Aspirator Philips Performer

Concurs Businesscover.ro Septembrie 2014 - Octombrie 2014

Castiga unul din produsele oferite de eMag la alegere

  • Concursul s-a terminat pe 09 Octombrie, 2014
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

1 x TV LED LG/ Nokia Lumia 630 dual sim/ Tableta Asus MemoPad 7/ Cuptor cu microunde Samsung/ Aparat Foto Samsung WB 1100/ Aspirator Philips Performer

Ce trebuie sa faci?
  1. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe businesscover.ro in care sa spui ce crezi despre problema alegerilor prezidențiale și a opțiunii de a merge sau nu la vot.
  2. Strange cat mai multe like-uri la comentariul/comentariile tau/tale.
  3. Intra pe linkuri si alege ce ai vrea ca premiu în caz ca reușesti sa aduni cele mai multe like-uri și aia veți primi. (produsul ales va trebui menționat cu codul sau în comentariu).
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 10 Octombrie, 2014

    Castigatorul premiului la a doua editie de Business Cover Challenge este Marian Bosancianu. Acesta a strans cele mai multe like uri dintre aceia care au indicat corect si codul produsului ales, asa cu cerea regulamentul concursului. Ca atare, Marian Bosanceanu va primi o tableta Asus Memopad 7. Felicitari, contacteaza-ne pe office@businesscover.ro.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro