Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Aprilie 2019
1 x vacanta/aventura NESCAFÉ 3in1 in Tokyo-New York-Ibiza, 10 x smartwatch, 100 x casti wireless, 100 x rucsac

Concurs Traiestecugust.ro Februarie 2019 - Aprilie 2019

Castiga smartwatch-uri, casti wireless, rucsacuri, sau marele premiu Aventura NESCAFÉ 3in1 in Tokyo-New York-Ibiza

  • Concursul s-a terminat pe 15 Aprilie, 2019
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x vacanta/aventura NESCAFÉ 3in1 in Tokyo-New York-Ibiza, 10 x smartwatch, 100 x casti wireless, 100 x rucsac

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza orice produs NESCAFÉ 3in1 si/sau NESCAFÉ CAPPUCCINO in valoare de minimum 5 lei trimite un SMS la 1765 cu: numarul bonului fiscal, numele magazinului si data achizitiei sau completeaza aceste date in formularul de pe www.nescafe3in1.ro

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (18)
  • maneavali la 09 Aprilie, 2019

    Foarte controversat concurs... la fel ca și celelalte concursuri organizate de SYSCOM. Se invalideaza peste tot unde se vrea și se validează doar ce trebuie.Ceea ce face justițiarul domn Adrian este japca pe fata, mai mult decat penibil... pentru ca pana la urma sa valideze ce trebuie. Păcat de Nestle care avea concursuri frumoase!!

  • nconkurs la 09 Aprilie, 2019

    HAHAHAHA....
    Draga Vali nu esti singurul care gandeste asa,am crezut ca eu am probleme dar se pare ca nu este asa.
    A organizat concursul DANONE ,o idee geniala cu niste farfurii minunate,foarte,foarte creativ...l-a intors pe toate partile si a validat numai aiurea.....in idea lui ca facut dreptate.
    Eu am sunat la nestle pt ca mi a trimis 2 mesaje de felicitari ...apoi m-a invalidat cu unul cu ca nu am voie doua premii(parca eu am trimis mesajele)....ei ce sa faca?? Mai am prieteni care la fel au patit......tonul lui la telefon este horrorrr.....Eu nu mai particip niciodata unde Syscom...e un avalgammmmm mereuu de prost gust,pacat ca sunt client fidel nescafe de asta chiar imi pare tare rau ca am participat pe bune!!

  • nconkurs la 09 Aprilie, 2019

    Și eu am primit 2 mesaje... am trimis și mail la Nestle.... și eu sunt indignat ca interpretează regulamentul... chiar nu este nimeni care sa ii atragă atenția?? Stipulează niste lucruri care nici nu sunt scrise în regulament. Jignitor.. cu mare părere de rău o spun!!

  • konkuser128498 la 09 Aprilie, 2019

    unde e lista castigatorilor?
    mesajele sau dat prin sms?

  • ioana80 la 09 Aprilie, 2019

  • ioana80 la 09 Aprilie, 2019

    Exista lista dar se tottt valideaza,invalideaza...vedeti pe site!!Eu am mai citit comentarii si despre alte concursuri dar astazi m-am convins....tottt fake!!Se valideaza dupa ureche ce se vrea,speram sa nu fie asa!!

  • Scufita la 09 Aprilie, 2019

    dnul Adrian invalideaza la greu! e numai dupa legea lui! tocmai de m-a invalidat pentru ca am gresit data la bon cand am bagat! erau produse? da. era numar bon ? da. era in perioada campaniei? da. era la magazinul la care am mentionat? da. acum ca am bagat data gresita, sunt invalidata. e normal sa mai si gresesti cand bagi date de mana in 10 campuri!! zici ca e JUSTITIARUL in carne si oase! nici nu mai bag la concursuri cu SYSCOM.

  • maneavali la 09 Aprilie, 2019

    De nervi astăzi am citit regulamentul de 5 ori.... scrie ca premiile nedate rămân în posesia organizatorului... poate de asta face atâta tam-tam!! Doamneee, niște amărâte de căști și câteva ghiozdane.... e de-a dreptul ridicol!

  • maneavali la 09 Aprilie, 2019

    Data viitoare adaugă și cnpul, serie, nr buletin și lista de vaccinări plus poza participantului și a întregii familii.... altfel te invalideaza.... Aaaaa și sa fii din Cluj obligatoriu!!!

  • Scufita la 09 Aprilie, 2019

    nu ai patit si la Danone! pentru niste suporturi de 2 lei sa te verifice si sa te sune de 3-4 ori. oare nu stie ca avem si serviciu in timpul asta? nu e vorba de premiu ( casca, farfurie, ruscac), mai curand cred ca are inclinatii securistice! sa ramana Adrian cu premiile. oricum nu poate asculta la mai mult de o casca odata!!

  • ioana80 la 10 Aprilie, 2019

    Aveți dreptate mare, toți în ceea ce scrieți... cea mai mare făcătură pe fata. Vor sa scoată din concurs participări ca să rămână numele lor probabil. Am primi un mesaj de la ei... sa trimit 2 bonuri poza pe mail pana pe 12 aprilie... altfel ma scot cu TOATEEE PARTICIPĂRILE din concurs???!!!De ce??? Am vreo 15 înscrieri... de ce sa fiu scoasa???
    Ideea e ca eu sunt în Germania pana pe 16 aprilie și nu pot trimite nimic....cum explici acest lucru? Sa ma scoată, deși nu e normal.... Mai scoate încă 20 și gataaa.... rămân cei care trebuie!! De toată jena!!!!
    Probabil dacă nu spunem suntem luați drept fraieri.. și chiar și merge!!

  • emilpaduraru la 10 Aprilie, 2019

    Puteti sa va simtiti k toti care sunteti parerea mea luati peste picior....eu unul ,client nescafe care am cumparat produse si am bonuri(platite) ma simt de-a dreptul jignittt de atitudinea care a luat-o acest concurs.Si eu am primit mesaj sa trimit bonul 9 ca altfel .....imi sterge inscrierile.Pe bune???????NEneaaaa......uuuuuu.......chiar pe bune????Eu am bagat in loc de 19 ...9....mea culpa....ta tu ce vrei??????
    Eu unul voi scrie la Nestle si voi cere anularea concursului pt ca este deja jaf pe fata si nesimtire cat cuprinde!!!!!!Sfatul meu este sa nu trimiteti niciun bon niciunul...sa vedem ce face....ce inseamna asta???Dar noi ce suntem??Suntem AIAAAA care va luam produsele din magazine si va facem vanzare......ce inseamna asta??Cer anularea concursului sub motiv de frauda din partea organizatorului,suspiciune de inselaciune si incercarea favorizarii unor persoane in detrimentul altora,hartuirea clientului si neobiectivitate de la inceputul concursului din partea celui care organizeaza...si cred ca mai sunt si alte pareri care ma vor sustine...chiarrr nuuu estee posibilll!!!! Este sub limita bunului simt!!!Daca aveam 30 bonuri de trimis,si castigasem de 7 ori un concurs care CLARRR nu se putea lua asa usor(vezi cola) spuneam....dar care e motivul hartuirii mele????1bon .....helooooooooo!!!!!Chiar nu se sesizeaza nimeni ????Normal e sa stearga participarile care nu ii convin dar nu sa va scoata de tot din concurs,ma simt luat rauuuu de fraierrrr

  • concurso la 10 Aprilie, 2019

    Foarte bine fac, e normal sa va elimine din concurs din moment ce incercati fraudarea acestuia introducand bonuri fiscale false si nevalide ca apoi tot voi sa va dati victime.
    Felicitari ca se respecta regulamentul unde scrie clar ca atata timp cat introduceti date false trebuie sa fiti eliminati.
    Asta este, data viitoare poate nu mai incercati sa fraudati si respectati regulamentul si introduceti doar bonuri valide.

  • maneavali la 10 Aprilie, 2019

    Ești de a lor??? Tu știi ce inseamna fraudare??? Ca bagi un bon greșit....pierzi premiul, treaba ta!!! pe barbuta ta, îți asumi. Deschide DEXUL citește termenul de frauda... apoi revino!!! N ai cu ce!! Pe duamna de la Cola de ce n a invalidat-o??? Chiar nu vedeți ca ceva este putred?? Nu e nimeni victima... doar ca nu e normal sa fii frecatttt degeaba pt un posibil premiu...
    Adrian????

  • ioana80 la 10 Aprilie, 2019

    Concurso.... clar esti din interior, nu ai citit comentariile sau nu înțelegi ce scrie??
    Cred ca trebuie sa fii cu retard sa bagi date aiurea și sa pierzi cu ele de exemplu marele premiu... nu prea ai logica!

  • emilpaduraru la 14 Aprilie, 2019

    Concurso.... pffff...varza, mi-e și jenă de atâtea aberații!

  • konkuser121107 la 23 Aprilie, 2019

    La ce adresă de email ați trimis copia bonului?

  • konkuser139184 la 23 Aprilie, 2019

    Aia e , daca sunt care baga bonuri si nu le au , apoi zic , am gresit data .. nu e fair fata de cei care joaca pe bune. Vrei premii? Baga bani.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro