Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Iulie 2021
1 x tastatura mecanica modulara ROG Claymore II, 1 x pereche de caști de gaming ROG Delta S, 1 x mouse de gaming ROG Gladius III Wireless, 3 x baterie externa ZenPower  de 10050 mAh cu 2 porturi USB și incarcare prin USB-C

Castiga o tastatura mecanica modulara, o pereche de casti de gaming sau un mouse de gaming

  • Concursul s-a terminat pe 15 Iulie, 2021
  • Tip concurs: jurizare, tragere la sorti
Ce castigi?

1 x tastatura mecanica modulara ROG Claymore II, 1 x pereche de caști de gaming ROG Delta S, 1 x mouse de gaming ROG Gladius III Wireless, 3 x baterie externa ZenPower de 10050 mAh cu 2 porturi USB și incarcare prin USB-C

Ce trebuie sa faci?
  1. Aboneaza-te la canalul ROG România pe YouTube aici.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe techinstyle.ro cu datele tale de contact + linkul profilului/canalului tau de Youtube + raspunde la cele 3 intrebari. 
  3. Optional pentru premiul constand in bateria externa:  Comenteaza pe YouTube ROG Romania cu raspunsul la intrebarea " Care este premiul pe care ai vrea sa îl câștigi dintre cele trei periferice ROG și de ce?".

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro