Acest concurs a fost publicat pe data de 05 Februarie 2020
1 x Set compus dintr-un voucher pentru o excursie la Zoo Berlin + Atlas pentru copii "Sub Pamant.Sub Ape" de la editura Humanitas, 87 x Kit de Aventura (compus dintr-un troller in forma de pinguin Cuties and Pals + rucsac in forma de pinguin Cuties and
Pals + Atlas pentru copii "Sub Pamant.Sub Ape de la editura Humanitas)

Castiga o aventura in habitatul pinguinilor regali din Berlin sau kituri de aventura

  • Concursul s-a terminat pe 29 Februarie, 2020
  • Sursa: Kinder.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x Set compus dintr-un voucher pentru o excursie la Zoo Berlin + Atlas pentru copii "Sub Pamant.Sub Ape" de la editura Humanitas, 87 x Kit de Aventura (compus dintr-un troller in forma de pinguin Cuties and Pals + rucsac in forma de pinguin Cuties and Pals + Atlas pentru copii "Sub Pamant.Sub Ape de la editura Humanitas)

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza Kinder Felie de Lapte, Kinder Pingui, Kinder Maxi King, Kinder Chocofresh sau Kinder Paradiso în valoare de minimum 10 lei + înscrie numarul bonului fiscal în formularul de concurs de pe kinder.com impreuna cu datele tale de contact.

 

*Conditia este ca, printre produsele achizitionate, sa se regaseasca minimum un produs Kinder Pingui, indiferent de ambalaj sau sortiment.

**Produsele paricipante sunt cele comercializate in oricare dintre magazinele de pe teritoriul Romaniei, cu exceptia retelei de magazine Mega Image & Shop and Go.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro