Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Iulie 2019
1 x Mașina Audi Q3, 5 x 1.000 euro, 100 x smartphone Samsung Galaxy S10+, 50 x voucher turistic de 1200 euro, 1000 x kit de vara cu produse Avene

Castiga 2 mașini Audi Q3, 100 x Samsung S10+ și Vouchere de vacanța

  • Concursul se desfasoara in perioada 15 Iulie 2019 - 30 Septembrie 2019
  • Sursa: Vodafone.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x Mașina Audi Q3, 5 x 1.000 euro, 100 x smartphone Samsung Galaxy S10+, 50 x voucher turistic de 1200 euro, 1000 x kit de vara cu produse Avene

Ce trebuie sa faci?
  1. Descarca aplicația My Vodafone sau asigura-te ca ai facut ultimul update al aplicației (în cazul în care o ai deja instalata).
  2. Creeaza-ți un cont My Vodafone sau autentifica-te cu contul tau existent, în cazul în care folosești deja aplicația.
  3. Acceseaza pagina campaniei “Când toata lumea se joaca, toata lumea câștiga!” si acceseaza Mystery Box care îți ofera minimum un cartonaș (în functie de nivelul din joc la care te califici) la accesul zilnic în joc, 6 cartonașe la emiterea facturii pentru clienții abonați sau mai multe cartonașe la reîncarcarea cartelei pentru clienții cartelei Vodafone.
  4. Reincarca cartela Vodafone și/sau platește-ți factura și primesti un Cartonaș pentru fiecare eurocredit încarcat/platit.

*Jocul consta în completarea uneia sau mai multor dintre cele 4 colecții de cartonașe. Fiecare colecție va fi compusa din 12 cartonașe unice. Fiecare colecție va trebui completata cu 12 cartonașe de colecție unice, fara dubluri. Daca ai dubluri… ghinion, nu ești câștigator chiar daca ai o colecție completa.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro