Konkuser161751

pagina de konkurent

Konkuser161751 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

konkuser161751 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de konkuser161751

Anii trecuti au avut Ford Puma si Toyota CHR ca premii... acum max.1000 euro la fiecare, sa-si ia niste carpe si zdrente care se decoloreaza dupa 3 spalari si se rup dupa 5 purtari. (daca erau destepti si adunau valoarea tuturor voucherelor astora.. cca 18.400 eur... tot aveau de-o masina, oricat de mica (Hyundai i20, Opel Corsa etc) si tot era mai atractiv premiul decat voucherele astea, aducandu-le mai multi clienti la promotie. Ei chiar cred ca e mai tentant pentru clienti sa ofere 70 de premii de doi bani decat un singur premiu dar zdravan? N-au auzit de zicala "Decat mult si prost mai bine putin dar bun" ? Treaba lor...)
la 25/05/2023
urmareste discutia in pagina concursului
 
N.am mai apucat sa ma inscriu pt ca acest concursul s.a încheiat ieri pe 3 aprilie, nu dureaza pana pe 11.04 !!!
la 04/04/2023
urmareste discutia in pagina concursului
 
@konkuser160357 La 1.000 lei (10 milioane 'vechi') primesti 50 puncte... 1.000/20 lei punctul= 50 puncte! Penru 100 lei primești doar 5 puncte... deci ai nevoie de cumparaturi de 200 lei pt 10 puncte = 1 sansa inscriere.
la 02/02/2023
urmareste discutia in pagina concursului
 
Deci ti.o da, dar nu ti.o baga.n traista... conf. Regulamentului trebuie sa platesti impozitul pe premiul castigat ca sa-ti inmaneze garsoniera. Eu nu inteleg cum prin legea jocurilor de noroc si tombolelor de acest fel, organizatorii nu sunt OBLIGATI sa achite impozitul aferent! Carevasăzică, ooorice firma isi poate face o super promovare a produselor prin tombole cu premii super sumpe... vile, limuzine lux etc. dar le ofera doar daca amărâții de participanti le platesc impozitele de mii sau zeci de mii de euro, altfel premiile raman neacordate. Cum ar veni, "domnule, eu am vrut sa ofer acest Bugatti de 2 mil.euro dar nu a platit nimeni impozitul pe premiu asa ca nu l.am mai dat" (dar mega publicitate mi.am facut cu el toata campania).
la 16/12/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cata vorbarie fara rost..toate astea pot fi evitate daca se mai introduc campuri adiacente de completat de participant in formular, de ex, Valoare Bon, Ora-min-sec bon etc..care cumulate duc spre zero orice probabilitate de repetare/inscriere duplicat in baza de date/ excelul ala al mamii lui. Simplul numar de bon e o idiotenie sa fie considerat ca singurul cod unic de participare atat timp cat el chiar nu este unic in toata tara si in toate magazinele si la toate casele de marcat!!! (de ex. am obsevat ca bonurile facute dimineata, cand se reia numaratoarea bonurilor la casa de marcat, au mai multe sanse sa nu poata fi inscrise, pentru ca dimineata se opresc multi sa ia o cola, un chips etc cu care participa la promotii.. si sunt sanse mai mari sa aiba mai multi bonul 00009, sau 00012 sau etc.decat dupa-amiaza cand ai pe bon 00419, cred ca m-ati inteles.)
la 16/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
pai domnule, citeste regulamentul..trebuie sa cumperi doar de la anumite magazine, iar pt bucuresti sunt doar vreo 3 , doar in sectoarele 2 si 4, capisci?
la 02/11/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Iti dai seama ca e o janghina de companie, daca afiseaza premii mari (ca sa atraga cat mai multi clienti) dar te pune sa platesti taxele, la fel de mari, pe premiul respectiv .. Si cum majotitatea participantilor nu au aceasta posibilitate, uite cum premiul ramane ne-dat, dar tu firma de 2 bani ti.ai facut ditamai campania promotionala cum ca ai fi dat un premiu minunat. In loc sa dai un BMW (adica sa te faci ca il dai), cu bugetul respectiv puteai sa dai un Opel, un VW etc la care adaugai si impozitul aferent pe care sa.l platesti, nu sa.l pui in carca clientilor tai.
la 08/09/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cel mai neobrazat pentru clienti este sistemul cu premiul mare in capac... eu daca le cumpar si le bag bani astora in conturi pentru 100 de sucuri, pai ar tebui sa am 100 de sanse la o tragere la sorti, sanse de toti banii, nu sa cumpar 100 de sucuri in Arges dar sa am ZERO sanse la premiu, pentru ca acel capac cu masina il baga ei cand vor pe undeva prin Suceava. Norocul ar trebui sa fie proportional cu intensitatea participarii (nu asa se promoveaza toti?: "Mai multe produse cumparate, mai multe sanse de castig"?) pai sansele alea de castig trebuie sa fie REALE, la mai multe articole cumparate, nu sanse fictive!!! Sansele astea fictive de genul "castigi doar daca gasesti capacul" sunt pentru concursuri de balci, de escroci de targ comunal, aia de tin castigul in buzunar si ii dau drumul cand (daca) vor ei. Deci tu ce vrei sa faci, producatorule de suc? Vrei sa vezi doar daca se vinde sucul tau si doar daca atingi un anumit nivel de vanzari sa bagi capacul cu castigul? N-ai incredere ca ti se vand produsele, de ai ales mecanismul asta? Pai nu mai bine umbli tu la calitate, la gust, la pret etc. ca sa fii competitiv si atunci nu ti-ar mai pasa sa dai premii doar la un anumit volum de vanzari, pentru ca oricum il vei atinge... caz in care poti face o tombola cu toti cei care iti cumpara sucul si le dai tuturor sansele lor? Asadar, in loc sa beau vara asta sucul tau, pentru aceste zero sanse pe care mi le dai prin aceasta promotie, vei avea zero lei in contul tau din partea mea.
la 04/07/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
Mda, nu o sa putem trece de indivizii care "cumpara si beau" ei si cu familia lor doar vreo 500, 800, 1200 de beri pe luna si inscriu tot atatea capace..si mai vin si se vaita si pe aici ca n-au prins decat 2 baxuri de 6beri.
la 23/05/2022
urmareste discutia in pagina concursului
 
E clar..am luat obligat fortat unul din cele 30.000 de premii mărunte...NICIO SANSA SA AJUNGI MACAR LA EXTRAGEREA FINALA, CE SA MAI VORBIM DE CASTIG. Indemnul e clar, bagati fratilor coduri ca la pacanele, va dam un suc, un breloc si mai vedem. Pai d.asta bagam cateva milioane sa cumparam piese auto? Ca sa luam o scobitoare si sa fim eliminati automat din tombola...sau ca sa participam cu sanse la marele premiu? Maruntisurile astea trebuiau date oricum primilor 30.000 de clienti, si TOTI CARE AU CUMPARAT PRODUSELE SA INTRE LA TOMBOLA. Mai jos, superbul anunt de castig al unui rahatel care te elimina din concurs, desi esti un client serios care a bagat milioane in fun... spatele acestui distribuitor si evident el te treateaza tot cu cu..ul : Stimati Participanti! Felicitări, ati câstigat următorul produs A.Z. Meisterteile Băutură energizantă! Premiile câstigate pot fi preluate de către câstigător doar pe parcursul Concursului, sau în maxim 5 (cinci) zile lucrătoare de la încetarea concursului, de la oricare filială UNIX Auto din România. Pentru preluarea premiului nu uitati să aduceti eticheta cu codul de produs câstigător. Datorită faptului că la extragerea marelui premiu participă doar încărcările necâstigătoare, pentru a avea sanse mai mari de a câstiga Mercedes-ul încărcati un nou cod de produs A.Z. Meisterteile. Vă dorim mult succes! UNIX AUTO Srl unic distribuitor al produselor A.Z. Meisterteile
la 21/10/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
@konkuser123209 Pana la 30.11 doar poti ridica premiile: "Campania s-a încheiat. E timpul să verifici lista de câștigători cum trebuie. Nu uita că poți ridica dozele instant până pe 30 noiembrie."
la 14/10/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
@hercule ... desi formularul de concurs pare foarte simplu de completat, 2 campuri si o poza a bonului de uploadat, daca ai probleme de inscriere poti trimite un email la gdpr@essagroup.ro, asa cum scrie in Regulament la pagina 4, pct. 7.9, Clauze diverse.... dar trebuie sa mai cititi si voi regulamentele inainte de a emite tot felul de pareri.
la 11/10/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Acela este rulajul nu investitia, adica aceiasi bani care se tot ruleaza cand castigi si pierzi la jocurile lor si care se contorizeaza pt tickete .. adica bagi 100 lei, joci si catigi pana la 300 lei apoi pierzi tot..inseamna un rulaj de 400 lei deci 8 tichete, pe care le-ai obtinut cu 100 lei investiti initial, nu ai bagat 300 la inceput. Daca intradevar bagi 100 si ii pierzi direct din prima inseamna doar 2 tichete obtinute... dar cei care ruleaza sume mari multiplica aceste tichete re- jucand banii castigati pe parcurs si astfel multiplica sansele
la 27/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Imi pare rau Pulsar, dar intradevar trebuie sa fim atenti cum le cumparam, daca nu avea eticheta promo cel mai probabil nu avea nici cod.. dar nu e o regula absoluta. In schimb daca zici ca expira in Noiembrie, adica in maxim 2 luni, inseamna ca era o bere veche..daca au minim 6 luni valabilitate, inseamna ca era o bere din cel mult luna Mai sau poate chiar mai veche, deci clar fara cod, intrucat concursul a inceput in Iulie... deci este si vechimea / termenul de valabilitate al unui produs un indiciu ca face parte sau nu din campanie, pe langa existenta vreunei etichete promo.
la 24/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sunt cumva persoane care, ajungând te miri cum pe acest site, au crezut ca se inscriu la concurs sa castige masina comentând aici cu "Dulciurile îngrașă, premiile nu"??? Iti dai seama care este nivelul cognitiv al unora!?! Ieri postase Kaufland pe facebook o atentionare de inselatorie in numele sau, postand o imagine cu mesaje false de genul "trimite.ne luna nasterii tale ca sa castigi bani de la Kaufland" si indemnul de a NU face asta ca nu este concurs organizat de Kaufland... si ce sa vezi, incepeau comentarii cu Martie, Iulie, Aprilie..chiar la postarea lor de atentionare ca e un fals. Ce sa crezi ca au citit macar, sau ca au inteles ce au citit, n.a mai contat pt ei, daca unul singur a scris Ianuarie, restul nici nu a mai contat sa gândească, sa judece mental, au actionat impulsiv, animalic si si.au scris si ei luna de naștere. Deci procentul ala de peste 40% analfabeti functional chiar nu este doar o estimare pe hârtie...oamenii astia chiar exista si se manifesta printre noi. Suntem jos jos de tot ca natie si vom continua sa coboram.
la 21/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
@willitontsch ... pai scrie aici minim 2 produse, dar regulamentul si pagina de concurs beck's spun altvceva, asa ca citeste acolo inainte sa contrazici omul.
la 20/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pct 8.3 din Regulament: "Organizatorul își menține dreptul să predea marele premiu menționat la punctul 7.1. litera i, adică vehiculul Mercedes A 160, personal, în locul stabilit de Organizator, care va fi în Ungaria. Dacă câștigătorul nu se prezintă la predare, el nu va mai putea avea nicio pretenție." Daca intra Ungaria, sau noi in Romania, in vreo carantina in Decembrie cand se da premiul, nu mai ajungi sa pupi Mercedesu' :))) Te doare capul ce promotie!
la 17/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
... adica poti lua si tu individual un pachet d-asta la 130 lei ca sa ai o inscriere la tombola masinii, dar ce te faci ca o sa concurezi cu agentii aia ai lor zonali si nu stiu cate sanse ai in lupta cu Safirele, Rubinele si Diamantele..sau cum isi dau ei titlurile astea intre ei :)))
la 17/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Astia sunt un MLM care vand sticlute de picaturi cu vitamine la pret de un plin de benzina. Trebuie sa te inscrii in clubul lor, sa ai un "sponsor" si alte balarii piramidale. Pas!
la 17/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului
 
Daca am inteles bine din regulament, daca inscrii codul de pe produsul cumparat si esti declarat castigator de premiu instant, acel cod nu mai participa la tragerea la sorti pt Mercedes... iar la 30.000 de premii maruntisuri, pixuri si brelocuri sau ce dau ei acolo, nu prea apuci sa ajungi cu sanse la tragerea la sorti pt premiul mare. Poate doar sa cumperi zeci de produse ca sa scapi de filtrul premiilor marunte si sa ajungi cu cateva coduri la tragerea finala. Dar atenție, codurile trebuie sa fie unice, deci mereu alte produse diferite, pt ca particpi cu codul produs, acel Serial Nr. care e identic la acelasi produs... adica nu poti lua 4 bidoane ulei sa crezi ca participi cu 4 coduri, pt ca fiecare bidon de acelasi ulei are acelasi cod serial nr. (codul de bare cum ar veni). Deci cu un produs te poti inscrie o singura data, chiar daca cumperi mai multe produse la fel, la o cumparatura sau oricand pe perioada campaniei). Nu e ca la bere de ex..unde daca cumperi 10 beri, chiar daca ele sunt identice, ai 10 coduri diferite de participare in capacele lor. Deci cum spune si 147925 mai sus, sunt slabe șanse la Mercedusuri, dar din nu neaparat ca sunt puse deoparte (hai sa le dam prezumtia de nevinovăție), cat din mecanismul de concurs. La orice promotie si concurs nu ar trebui ca un premiu marunt castigat pe parcurs sa te elimine de la participarea la tragerea la sorti finala pt premiul mare...dar in fine, fiecare brand / firma organizatoare face ce vrea si fiecare pe limba ei piere.
la 17/09/2021
urmareste discutia in pagina concursului