Acest concurs a fost publicat pe data de 30 August 2022
1 x mașina Ford Puma SIP, 1.000 x rucsac Mirinda, 200.000 x pahar Mirinda, 200.000 x doza Mirinda Portocale 0.33l

Concurs Mirindapromo.ro Iulie 2022 - August 2022

Castiga o mașina Ford Puma, 1.000 de rucsacuri Mirinda, 200.000 de pahare Mirinda și 200.000 de doze Mirinda Portocale 0.33l

  • Concursul s-a terminat pe 31 August, 2022
  • Tip concurs: castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x mașina Ford Puma SIP, 1.000 x rucsac Mirinda, 200.000 x pahar Mirinda, 200.000 x doza Mirinda Portocale 0.33l

Ce trebuie sa faci?

Cauta în magazine sticlele Mirinda cu capac alb, cumpara aroma ta preferata si verifica sub capac sa vezi ce premiu ai castigat.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • konkuser154710 la 04 Iulie, 2022

    Cine inscriptioneaza cuvantul Masina o sa o si castige. O prostie...

  • konkuser161751 la 04 Iulie, 2022

    Cel mai neobrazat pentru clienti este sistemul cu premiul mare in capac... eu daca le cumpar si le bag bani astora in conturi pentru 100 de sucuri, pai ar tebui sa am 100 de sanse la o tragere la sorti, sanse de toti banii, nu sa cumpar 100 de sucuri in Arges dar sa am ZERO sanse la premiu, pentru ca acel capac cu masina il baga ei cand vor pe undeva prin Suceava.

    Norocul ar trebui sa fie proportional cu intensitatea participarii (nu asa se promoveaza toti?: "Mai multe produse cumparate, mai multe sanse de castig"?) pai sansele alea de castig trebuie sa fie REALE, la mai multe articole cumparate, nu sanse fictive!!! Sansele astea fictive de genul "castigi doar daca gasesti capacul" sunt pentru concursuri de balci, de escroci de targ comunal, aia de tin castigul in buzunar si ii dau drumul cand (daca) vor ei.

    Deci tu ce vrei sa faci, producatorule de suc? Vrei sa vezi doar daca se vinde sucul tau si doar daca atingi un anumit nivel de vanzari sa bagi capacul cu castigul? N-ai incredere ca ti se vand produsele, de ai ales mecanismul asta? Pai nu mai bine umbli tu la calitate, la gust, la pret etc. ca sa fii competitiv si atunci nu ti-ar mai pasa sa dai premii doar la un anumit volum de vanzari, pentru ca oricum il vei atinge... caz in care poti face o tombola cu toti cei care iti cumpara sucul si le dai tuturor sansele lor?

    Asadar, in loc sa beau vara asta sucul tau, pentru aceste zero sanse pe care mi le dai prin aceasta promotie, vei avea zero lei in contul tau din partea mea.

  • konkuser128498 la 06 Iulie, 2022

    Ehee...la astea cu premii mari, alea sunt deja programate, noi ,cei mici cumoaram si le asiguram premiul mare, daca luam ceva luam ceva marunt, o masilna, o samanta...in cazul lor dopul masina e in mainile cui trebuie

  • konkuser127962 la 07 Iulie, 2022

    Perfect de acord cu konkuser 161751👍
    Poate citește și cine trebuie…
    Multă baftă la concursuri!

  • Necastigatorul la 14 August, 2022

    Despre ce suc vorbiti? apa cu chimicale? (FCF si alte tampenii). Nici la dozator nu gaseai asa ceva. Sucurile lor cu cel putin 4% concentrat de ce nu le-au bagat in campanie? La ce vand ei trebuia sa dea o gramada de premii, investeste putin in facut "sucuri" din arome (nici macar 0,01 concentrat de fruct, doar arome) si dupa vanzare face o gramada de bani fiindca e vandut la pret de suc din concentrat de fruct. Lasand asta la o parte si faptul ca apa aia chioara au niste gusturi naspa (cel cu "mere" fara mere si kiwi fara "kiwi" cat de cat acceptabil ati castigat ceva la capac? Ca la mine a scris tot timpul sa mai incerc! Oricum renunt la mai cumpara astfel de sucuri dar sunt curios macar daca la capacele alea a dat macar un premiu cuiva.

  • Necastigatorul la 14 August, 2022

    Complletare: Acum vad si eu ca si cel de portocale era in campanie, dar e negasit prin localitatea mea! se gaseste doar cel verde si cel roz!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro