Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Octombrie 2022
5 x laptop de gaming Lenovo Legion S7 15ACH6, 31 x mouse de gaming Logitech G Pro LightSpeed Hero 16K DPI

Concurs Star Foods E.m. Octombrie 2022 - Noiembrie 2022

Castiga laptopuri de gaming Lenovo Legion sau mouse-uri de gaming Logitech

  • Concursul s-a terminat pe 16 Noiembrie, 2022
  • Sursa: Doritos.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

5 x laptop de gaming Lenovo Legion S7 15ACH6, 31 x mouse de gaming Logitech G Pro LightSpeed Hero 16K DPI

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza orice punga de chipsuri Doritos din magazinele Carrefour si inscrie numarul bonului fiscal alaturi + data achizitiei impreuna cu datele tale de contact pe doritos.ro/carrefour .

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • 33 la 14 Noiembrie, 2022

    Ce neseriosi!Am vrut sa inscriu bonul si cica a fost deja inscris.Da,da sigur ca da!

  • WinnerWinnerChickenDinner la 14 Noiembrie, 2022

    @33 Nu's neseriosi. Trebuie sa intelegi tu cum functioneaza o baza de date si cum se inregistreaza in sistemul lor. Deci situatia e in felul urmator: avand in vedere ca sunt nenumarate case de marcat si nenumarate carrefouri e posibil ca in momentul in care tu cumperi produsul x numarul de bon sa fie generat si la o alta casa de marcat din tara unde altcineva a cumparat o punga de dorritos si a primit acelasi numar de bon.
    Sau a doua varianta o persoana "tampita" se apuca si inscrie coduri pe care nu le are fizic, adica nu are bonul dar inscrie degeaba numere de bonuri care ii vin in minte si e posibil sa fi inscris un numar de bon identic cu cel pe care il ai tu pe bon.
    In ambele situatii sistemul respectiv e la fel ca un tabel in excel si recunoaste numarul de bon...daca el a fost deja introdus nu mai lasa pe nimeni altcineva sa il introduca din nou.
    Cine ar face o chestie de genul asta e prost pentru ca desi reuseste sa inscrie numarul de bon neavand fizic bonul daca va fi castigator ..va fi descalificat pentru c nu are bonul fizic.
    Solutia...fa o captura de ecran a mesajului primit "bonul a fost deja introdus" si introdu tu din nou bonul cu data urmatoare a bonului adica l-ai cumparat azi pe data de 14...introdu-l cu data de 15 iar daca vei fi castigator ai cum sa explici de ce nu l-ai putut introduce cu data de 14.
    Si binenteles poti suna maine adica pe data de 15 la numarul de telefon care iti apare in mesaj si sa le explici situatia.

  • maratescu la 15 Noiembrie, 2022

    Mai Winner..... cum sa dai asemenea sfat? In caz ca o sa castige e descalificat instant, nu-i intereseaza de explicatiile de genul. In mesajul in care te informeaza ca nr de bon a fost deja inscris e si un nr de telefon. Suna si o sa i se dea o adresa de mail la care sa trimita poza bonului iar organizatorii o sa faca inscrierea in concurs. Nu-mi place nici mie mecanismul asta, sunt formulare de concurs in care incarci tu direct poza si mi se pare mai transparent asa, plus ca ai certitudinea ca chiar esti inscris in baza de date pentru tragere.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 15 Noiembrie, 2022

    @Maratescu Bun tu ai citit tot mesajul pe care l-am scris sau doar o parte? La sfarsitu comentariului am si scris ca poate suna la numarul respectiv afisat. Deci intamplandu-se astfel de situatii EI STIU CA E O PROBLEMA CU SISTEMUL DE INREGISTRARE. Pe ei nu-i intereseaza neaparat data respectiva a bonului avand in vedere ca iti da o eroare. Ci ii intereseaza bonul fizic, daca tu ai cumparat produsul si ai cum sa dovedesti asta.
    Pe langa asta o baza de date functioneaza in felul urmator: ai 5 campuri si le completezi, si se inregistreaza in campurile pe care sistemul lor le are.
    Acum daca da aceea eroare .....tu sunand la numarul respectiv si trimitandu-le bonul ei cum crezi ca te inregistreaza? Tot in aceeasi zi? Ca nu au cum nici ei sa forteze sistemul ca doar un alt bon a fost inregistrat in ziua respectiva...deci ce vor face si ei va fi acelasi lucru, te inregistreaza in ziua urmatoare ca sa poti fi integrat in baza aia de date. Altfel nu merge, nu au cum. Nu e campul in ziua respectiva pentru inca un bon...ce faci introduci 2 bonuri identice in campul cu ziua de 14 ? Nu merge. Cum am zis , la fel vor face si cei la care suni...te vor introduce cu o data urmatoare.

  • maratescu la 15 Noiembrie, 2022

    Conteaza foarte mult si data bonului, nu poti sa pui ce data vrei tu daca pe bon apare altceva. Te invalideaza daca data nu este corecta.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 15 Noiembrie, 2022

    @Maratescu...mai omule, gandestete in felul urmator. Ei stiu ca e o problema in sistem. Mai mult ca sigur ca li s-a intamplat mai multor persoane. Tu si cand suni la numarul ala de telefon, ei nu au cum sa te inregistreze tot ziua aia cand ti-a dat eroare pentru ca sistemul nu te mai lasa nici pe tine si nici pe ei sa inregistreze in baza de date un alt bon cu ziua aia. Pentru ca e blocat campul ala.
    Fi atent, eroare nu ti-o da la data bonului , ci la numarul bonului corelat cu data bonului.
    Bun deci ai asa: campurile cu numele, prenumele numarul de telefon, adresa de mail , data bonului si numarul bonului. Cand incepi sa inregistrezi mai multe bonuri numele, prenumele, numarul de telefon , adresa de email nu se mai schimba ... ci doar data bonurilor si numarul bonurilor.
    Deci putem spune spune ca ai numele si 30 bonuri inregistrate. Ei cand extrag castigatorul extrag numarul bonului si data bonului care a fost inregistrata in sistem. Care apartine unui nume, prenume, adresa de mail si numar de telefon.
    AVAND IN VEDERE CA NUMARUL DE BON CU DATA BONULUI PE CARE TU O INTRODUCI IN SISTEM E UNICA SI NU POATE FI FOLOSITA IN ACEEASI ZI DE O ALTA PERSOANA...SE CORELEAZA AUTOMAT CU NUMELE PERSOANEI.
    Daca esti extras ca si castigator ei iti cer copia dupa bon ca sa verifice daca tu esti detinatorul de bon ca sa faci evidenta cumpararii produsului.
    Atat. Pentru ca ei oricum stiu de eroarea de sistem care apare si oricum ti-am si explict ca NU AU NICI EI CUM SA TE INTRODUCA IN BAZA AIA DE DATE PENTRU CA DACA TIE TI-A DAT EROARE EXPLICATIA ESTE CA ACEL CAMP A FOST OCUPAT...DECI NU AU CUM SA INTRODUCA FIZIC DATELE. SI TI LE PUN CU O ALTA DATA.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 15 Noiembrie, 2022

    4.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea documentului fiscal DIRECT IN MAGAZINUL CARE A EMIS DOCUMENTUL FISCAL, fara implicarea directa a Participantului potential castigator.
    Deci ei oricum verifica daca tu ai cumparat produsul din magazinul x din judetul si orasul y. Daca tu ai bonul fizic, iar eroare e existenta in sistem .... ce vrei sa faca?
    Pe ei asta ii intereseaza...ca tu sa fi cumparat produsul....ca daia e campania.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 15 Noiembrie, 2022

    Uite o explicatie cat se poate de logica. Tu cand cumperi produsul de la carrefour si iti da bonul ai , data , ora , minutul si secunda inscrisa pe bon cu numarul bonului. Toate informatiile astea sunt pe bonul tau si inregistrate in sistemul de la magazinul x al carrefourului. In concurs daca ei vad ca e o neconcordanta intre data bonului pe care tu l-ai introdus si bonul fizic....ei suna la magazinul x al carrefourului de unde a fost cumparat produsul pentru a verifica dacabonul tau e REAL. TU IL AI FIZIC, POTI FACE DOVADA FIZICA IAR MAGAZINUL X AL CARREFOURULUI AU SI EI INREGISTRATE ACELEASI DATE DE PE BONUL TAU. Pe ei oricum nu-i intereseaza data bonului ...ci sa fie real bonul.

  • konkuser161751 la 16 Noiembrie, 2022

    Cata vorbarie fara rost..toate astea pot fi evitate daca se mai introduc campuri adiacente de completat de participant in formular, de ex, Valoare Bon, Ora-min-sec bon etc..care cumulate duc spre zero orice probabilitate de repetare/inscriere duplicat in baza de date/ excelul ala al mamii lui.

    Simplul numar de bon e o idiotenie sa fie considerat ca singurul cod unic de participare atat timp cat el chiar nu este unic in toata tara si in toate magazinele si la toate casele de marcat!!!
    (de ex. am obsevat ca bonurile facute dimineata, cand se reia numaratoarea bonurilor la casa de marcat, au mai multe sanse sa nu poata fi inscrise, pentru ca dimineata se opresc multi sa ia o cola, un chips etc cu care participa la promotii.. si sunt sanse mai mari sa aiba mai multi bonul 00009, sau 00012 sau etc.decat dupa-amiaza cand ai pe bon 00419, cred ca m-ati inteles.)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro