Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Noiembrie 2009
2 x vouchere de la Sensiblu a cate 500 RON, 3 x vouchere de la Sensiblu a cate 250 RON, 5 x vouchere de la Sensiblu a cate 100 RON, 10 x cadouri Klorane bebe (un set constand intr-o gentuta Klorane bebe+ 1 gel spumant 250ml + 1 pudra de toaleta + sapun cu galbenele + lapte hidratant 200ml)

Concurs Decembrie 2009

Castiga vouchere si produse pentru copilul tau

  • Concursul s-a terminat pe 27 Decembrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

2 x vouchere de la Sensiblu a cate 500 RON, 3 x vouchere de la Sensiblu a cate 250 RON, 5 x vouchere de la Sensiblu a cate 100 RON, 10 x cadouri Klorane bebe (un set constand intr-o gentuta Klorane bebe+ 1 gel spumant 250ml + 1 pudra de toaleta + sapun cu galbenele + lapte hidratant 200ml)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe desprecopii.com. Daca nu ai cont, click aici pentru  te inregistra.
  2. Trimite un scan/fotografie al scrisorii scrise de copilul tau catre Mos Craciun pe adresa de mail scrisoarepentrumosul@gmail.com + nume user site desprecopii.com
  3. Invita-ti prietenii sa iti voteze pozele.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (24)
  • pescarus la 03 Ianuarie, 2010

    a fost un sondaj pe desprecopii.ro unde primii 200 castigau seturi de johnson's baby,e cineva care a castigat??si daca da,a primit cineva premiul>??am postat aici pt ca nu am gasit concursul respectiv:)

  • all74 la 03 Ianuarie, 2010

    apasa pe participa acum si dupa ce itui deschide pagina concursului unde scrie concursuri dai clik si iti apar toate concursurile de pana acum si acolo este si concursul cu sondajul respectiv, sotia a castigat

  • cyucy la 03 Ianuarie, 2010

    multumesc pentru informatie!!cu aceasta ocazie m-am vazut si eu pe lista castigatorilor,si,din cate stiu eu,trebuie sa confirmi datele pentru a intra in posesia premiului!!!eu uitasem de acel concurs:)
    insa o data,multumesc!!!

  • pescarus la 03 Ianuarie, 2010

    cyucy da trebuia revendicat pana pe 13 dec premiul, parca asa scria,daca nu-l revendicai il pierdeai,si sotia a castigat si de aceea am intrebat daca l-a primit cineva:)

  • cyucy la 03 Ianuarie, 2010

    pe 13decembrie??parca am citit in regulament ca in termen de 40 zile de la publicarea listei pe site ?:(stai ca ma uit mai atent sa vad cum sta treaba:) multumesc,oricum :)

  • cyucy la 03 Ianuarie, 2010

    Câştigătorii vor intra în posesia premiilor în maxim 40 de zile calendaristice de la afişarea listei câştigătorilor. Premiile vor fi expediate prin posta. La inmanarea premiilor, participantii sunt obligati sa aiba in posesia lor un act de identitate.

    o sa trimit si eu datele acum,daca il trimit -bine,daca nu-asta e...

  • pescarus la 03 Ianuarie, 2010

    in 40 de zile primesti premiul,dar atunci cand s-au afisat cstigatorii pe desprecopii.ro in pagina johnson's baby scria pana pe 13 dec ca trebuie rev,sotia a rev chiar in ultima zi si nu stia daca mai primeste premiul sau nu,de aceea am intrebat daca l-a primit cineva.sper sa mai poti revendica:),sper sa gresesc eu:)

  • pescarus la 03 Ianuarie, 2010

    poate ne lamureste all74 cum a fost cu revendicarea,daca isi mai aminteste sotia:)

  • cyucy la 03 Ianuarie, 2010

    sa inteleg ca inca nu s-au primit premiile?poate totusi,fac exceptii si pentru cei intarziati :D...

  • all74 la 03 Ianuarie, 2010

    si sotia azi a revendicat premiul , am citit si nu scria ca trebuie revendicat pana la o anumita data , acolo scria ca eventualii castigatori vor fi contactati de ei prin mail , dar nu au trimis nimic , asa ca trimiteti-le mail cu datele pe care le cer ei , trebuie sa trimita premiile din moment ce ei nu au anuntat pe nimeni pe mail

  • cyucy la 03 Ianuarie, 2010

    deci n-am fost doar eu intarziata?:))

  • cecilia35 la 03 Ianuarie, 2010

    Mii de multumiri, si eu sunt in lista cu castigatorii, am uitat de acest concurs, e-mail nu am primit.

  • myky22 la 03 Ianuarie, 2010

    am castigat si eu si am revendicat atunci dar nu am primit premiu inca

  • cecilia35 la 04 Ianuarie, 2010

    Pe forumul desprecopii.com azi a aparut urmatorul mesaj de la admin:
    "Am vorbit cu cei de la Johnsons si m-au informat ca premiile pleaca cu posta incepand de saptamana aceasta. Deci va rog sa aveti rabdare!

    De asemenea am primit acordul de la Johnsons sa mai acceptam adrese inca cateva zile. Deci, daca sunteti pe lista de castigatori si nu ati trimis inca va rog sa o faceti de urgenta.

    Profit de ocazie sa remarc urmatorul lucru: uitandu-ma prin lista de raspunsuri am descoperit cateva persoane (foate putine cazuri) care au completat formulaul de mai multe ori si chiar au castigat de mai multe ori. Evident ca nu vor primi decat un singur premiu."
    Deci cine nu a revendicat premiul sa se grabeasca!!!

  • mariana10 la 04 Ianuarie, 2010

    multumim cecilia35:)

  • mysa la 04 Ianuarie, 2010

    am fost foarte incantata cand m-am inscris si am participat prima data la un concurs,insa la afisarea castigatorilor...dezamagire. Asta 1 data, de 2 ori, de 3 ori, cand a 4-a oara am zis "gata!".Intr-adevar sunt unele persoane preferate pe acest site. Am constatat si eu ca unii castiga de mai multe ori, iar altii se chinuie degeaba.Aici nu e vorba de noroc, caci atunci cand era concursul "lenor", unele persoane vorbeau nemultumite pe forum ca sunt tot mai multi inscrisi si totodata participanti la concurs.Ceea ce le nemultumea pe acele persoane erau tocmai noii inscrisi si au spus ca ar trebui facut ceva. Drept urmare s-a facut.Rusine!

  • cyucy la 04 Ianuarie, 2010

    multumim sponsorului ca s-a gandit si la intarziati sa le acorde o sansa:)

  • cnicol la 04 Ianuarie, 2010

    nu ma erijez in purtatorul lor de cuvant insa activez pe acest forum de patru ani si au niste actiuni umanitare demne de toata lauda,asa ca va asigur ca nu se va manji nimeni sa nu ofere niste premii modice.

  • cnicol la 04 Ianuarie, 2010

    si postarea mea nu are nici un interes ascuns,pe forum folosesc alt nume.

  • pescarus la 11 Ianuarie, 2010

    azi a primit si sotia premiul de la johnson's,e chiar super:)

  • myky22 la 11 Ianuarie, 2010

    deci sunt pe drum....sunt curioasa ce a primit

  • cnicol la 15 Ianuarie, 2010

    un sampon cu aroma de lavanda si un flacon mare cu crema de corp care miroase bestial....ambele banuiti desigur pentru copii.

  • myky22 la 15 Ianuarie, 2010

    am primit si eu premiu pe 12...jampon pentru bebe mai am o tona,tot castigate dar crema e super deja am folosit-o odata pe bebe

  • myky22 la 15 Ianuarie, 2010

    sampon*

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro