Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Septembrie 2013
1 x Voucher de 1000 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro, 1 x Voucher de 500 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro, 1 x Voucher de 300 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro

Castiga vouchere pentru cumparaturi in valoare de 1800 lei

  • Concursul s-a terminat pe 29 Noiembrie, 2013
  • Sursa: Blogawards.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x Voucher de 1000 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro, 1 x Voucher de 500 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro, 1 x Voucher de 300 lei pentru cumparaturi de pe TopCeas.ro

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol pe blog de minim 300 cuvinte in care sa descrii, in stilul tau caracteristic,fenomenul “Black Friday” cu mentiune la faptul ca mai multe informatii (magazine participante, numaratoare inversa) vor fi afisate pe site-ul “Black Friday 2013” + prezinta site-ul sau produsele preferate de pe www.TOPceas.ro si specifici faptul ca, pe data de 29 noiembrie, de Black Friday, anumite produse vor fi oferite cu pana la 70% reducere (oferta va fi publicata pe “http://www.topceas.ro/black_friday.html”). Include in articolul tau un link de pe pagina de concurs blogawards.ro +  http://www.topceas.ro cu titlul “ceasuri”, http://www.topceas.ro/black_friday.html cu titlul “Black Friday TOPceas” si http://www.black-friday-ro.ro/ cu titlul “Black Friday 2013″.
  2. In articolul sau in articolele tale posteaza minim o imagine de pe site-ul TopCeas.ro (un set de bannere speciale, dedicate Black Friday 2013, pot fi descarcate din linkul de pe pagina de concurs blogawards.ro.)
  3. Posteaza link-ul sub forma unui comentariu in pagina concursului de pe blogawards.ro completand formularul de concurs.
     
Nota curenta: 4.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro