Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Septembrie 2009
<p>
	Voucher Produse Proges in valoare de 3000 RON, Voucher Produse Proges in valoare de 2000 RON, Voucher Produse Proges in valoare de 1000 RON, 10 premii surpriza</p>

Concurs Septembrie 2009

Castiga vouchere in valoare de 3000, 2000 sau 1000 RON

  • Concursul s-a terminat pe 30 Septembrie, 2009
  • Sursa: Proges.ro
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

Voucher Produse Proges in valoare de 3000 RON, Voucher Produse Proges in valoare de 2000 RON, Voucher Produse Proges in valoare de 1000 RON, 10 premii surpriza

Ce trebuie sa faci?
  1. Incarca o fotografie din ultima ta vacanta, in care trebuie sa apari tu, plus logo-ul sau cuvantul Proges. (click aici)
  2. Invita-ti prietenii sa te voteze!

  

 Pentru mai multe informatii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (77)
  • allexxa la 10 Septembrie, 2009

    Tarziu. Deja primii clasati au sute de voturi. Cred ca n-ar fi rau sa cautati VOI concursuri, sa faceti munca "de teren" laborioasa, si poate intr-o zi veti reusi sa le postati primii, inaintea concurentei, fara copy/paste. Fara suparare, dar asa stau lucrurile in marea majoritate a cazurilor.

  • alina06 la 10 Septembrie, 2009

    de ce au atatea voturi pentru ca fraudeaza pe alt site se ofera stikuri daca votezi o poza si normal ca are destule voturi din pacate cei cu vot nu se castiga pe merit si munca

  • allexxa la 10 Septembrie, 2009

    Ideea mea era ca daca acest concurs a inceput pe 1 septembrie si este publicat aici abia pe 10 septembrie, cei care au aflat in avans de concurs au avut timp sa acumuleze voturi. Un search zilnic pe site-urile care organizeaza periodic concursuri ar fi ajutat konkurs.ro sa afle inca din prima zi de acest concurs si de multe altele care apar in marea, covarsitoarea majoritate mai intai pe celelalte site-uri de profil si abia apoi aici.

  • allexxa la 10 Septembrie, 2009

    In alta ordine de idei, ai dreptate cu votarea in general. Personal nu particip niciodata la asemenea concursuri castigate INTOTDEAUNA prin frauda.

  • b3b3lusa la 10 Septembrie, 2009

    aveti dreptate eu am internet prin rds si de fiecare data cand ii dau deconectare si dupa aceea connectare intotdeauna mi se schimba ip [;)] asa k pot sa`mi dau si 300000000 de voturi dak as avea rabdare [;)] si chiar dak zic ei k se descopere nu este asa...deoarce am putea spune k nu noi ne`am dat voturi singuri ci alte persoane rau intentionate ... care ar fi problema in aceasta " mica - mare" minciuna ...

  • crisstian la 11 Septembrie, 2009

    hei,gata cu certurile.Apropo,o persoana inscrisa ieri in concurs,adica pe 10,a "primit" nu mai putin de 500 de voturi.Cam batator la ochi,nu?Sper ca se vor lua anumite masuri.

  • getta la 11 Septembrie, 2009

    trebuia cateva zile de inscriere apoi cateva zile de votare
    cel ce se inscrie dupa 4-5 zile nu are aceiasi sansa ca cel ce se inscrie in prima zi , plus ca se fraudeaza , nu este corect.

  • crisstian la 11 Septembrie, 2009

    intradevar,se fraudeaza la maxim.Persoana de care spuneam azi noapte pe la ora 24 ca are 500 de voturi a ajuns acum pe locul 2 cu 1029 de voturi.Cat de disperat trebuie sa fii sa faci asa ceva?Si apropo,s-a inscris ieri.In orice caz,o sa le trimit un mesaj celor de la proges sa vada despre ce este vorba

  • crisstian la 11 Septembrie, 2009

    Tocmai le-am trimis un mesaj celor de la proges in care ii anuntam de situatie si ar fi bine sa trimiteti si voi.Stau si ma uit la primele locuri si vad cum dupa fiecare refresh mai apar cate 5-6 voturi.Oare cat de disperat trebuie sa fii sa faci asa ceva?

  • mirela24 la 12 Septembrie, 2009

    deci acum imi explic multe.De asta tot primesc mass-uri de la cei inscrisi la acest concurs : "care ai ip dinamic?":D

  • crisstian la 12 Septembrie, 2009

    cu un ip dinamic si cu o simpla stergere de cookies din browser te poti vota la infinit.

  • allexxa la 12 Septembrie, 2009

    E foarte bine ca trisorii sunt scosi la iveala. E bine sa stim cu cine avem de-a face, sa fim pusi in garda. Si nu e adevarat ca nu mai sare nimeni cu raspunsuri, etc. Dimpotriva. De multe ori "descopar" un concurs care are deja "atasat" raspunsul postat de cineva din comunitate. Esti doar subiectiv/a, asa cum am inteles dintr-un comentariu anterior postat de tine. E alegerea ta. Dar unii dintre noi avem alt punct de vedere. Avem tot dreptul sa ni-l expunem si in general cei care fac acest lucru o fac intr-o maniera rezonabila. Spre deosebire de tabara "adversa" care ...in fine...ai mai sus mostre veritabile de limbaj care nu are ce cauta aici.
    De multe ori am gasit raspunsuri postate de tine aici (diva si UTV sunt doar 2 exemple care imi vin acum in minte). Te apreciez si iti respect punctul de vedere. De aceea cred ca n-ar fi rau ca la randul tau sa ii respecti pe cei care nu vor obosi nicicand sa "atace" hotia si necinstea.

  • karmen la 12 Septembrie, 2009

    sunt de acord cu tine.Ce ziceti dragi konkursomani nu mai bine ne-am bucura de ultimile zile frumoase si insorite din acest an decat sa citim comentariile rautacioase ale unora?

  • crisstian la 12 Septembrie, 2009

    Am primit un raspuns din partea organizatorilor in care anuntau ca vor face verificari asupra intervalelor in care se primeau voturi ( care dupa calculele mele e de circa 20-25 secunde/vot) precum si dupa ip (e foarte simplu de aflat locatia unui ip chiar daca e dinamic) si mai pe scurt......ii vor zbura pe cei care s-au autovotat.Asa ca bagati mare dragi "prieteni",votati-va pana inrositi fibra si faceti bataturi in palma

  • rodicaopris la 12 Septembrie, 2009

    incerc sa ma incscriu pe site si nu se incarca pagina oare numai mie sau si voua?astept raspuns

  • Raammoonnaa la 12 Septembrie, 2009

    Nu. Au ei o problema tehnica si din cand in cand (destul de des) apare acea eroare. De cate ori am incercat sa-l votez pe milu a trebuit sa refresh-ez de mai multe ori tocmai din cauza acestei erori. bafta!

  • rodicaopris la 12 Septembrie, 2009

    credeam ca am eu problema cu pc-ul sau cu netul

  • Joker la 12 Septembrie, 2009

    Ma bufneste rasul cand ma uit la aceste discutii la nivel de gradinita. Cel mai important lucru in IT-sa retineti nu exista siguranta maxima. Bariera este materia cenusie a fiecaruia asa ca orice concurs sau server a fost si va fi se poate frauda si sparge.......asa ca nu va asteptati la minuni........acest msj e pt naivi.

  • Joker la 12 Septembrie, 2009

    Va rog respectuos sa si aplicati aceste reguli ca sa nu fie doar teoretice.
    2. Nu contine insulte sau atacuri la persoana
    3. Nu contine acuzatii vehemente fara dovezi concrete.
    Dupa parerea mea sunt destule atacuri la persoana si nu au fost sterse.......
    Cand aveti de gand sa le stergeti????......sau sunt doar teorie aceste reguli ca doar traim in Romania...nu??????
    Astept un raspuns

    Cu stima

  • konkurs la 14 Septembrie, 2009

    Regulile au fost introduse chiar in seara in care ai remarcat "neaplicarea" lor, tocmai pentru ca discutiile o iau pe aratura din ce in ce mai des. Cu putina rabdare si putin calm, se vor rezolva toate, chiar daca "traim in Romania".

    Si comentariul tau a fost la limita, cel cu "discutiile de gradinita" - era important ca cei care discuta sa se simta "ignoranti" sau sa le transmiti informatia pe care o detii legata de securitatea in IT?

    @everyone: Joker are dreptate, si au mai fost semanalate si mai sus metode de fraudare la "limita" regulamentului. Nu exista niciun sistem capabil sa identifice trisorii in 100% din cazuri. Participand la concursurile cu votare va recomand sa va asumati acest lucru. In caz contrar, participati doar atunci cand exista un mecanism ca la concursul Pampers sau la concursul Pantene - cu validarea fiecarui vot prin SMS :)

    Va multumim tuturor care ati trimis pe office@konkurs.ro reclamatiile - ne-au ajutat sa ne dam seama ca ceva e in neregula :)

    Si va mai multumim tuturor celor care nu intrati in discutii fara argumente, nu folositi insulte pentru a da "greutate" mesajului vostru, nu tipati, nu va autoproclamati atotstiutori.

    In plus, am aprecia foarte mult daca ati muta discutiile off-topic pe forum. O discutie despre trisorul cu numele "X" nu aduce niciun beneficiu pentru cei care intra pe aceasta pagina - deschideti mai bine un topic pe forum, la "demasca trisorii" si lasati aici un link (il vom debloca).

  • allexxa la 14 Septembrie, 2009

    Cred ca ai pierdut pe drum o multumire : "Va multumim si voua, celor nu atat de multi, dar "voinici", care postati curent mesaje diverse pe paginile concursurilor, contribuind in acest fel la transformarea acestui site in ceea ce este el astazi" :)

    Altfel, n-am sa ezit niciodata sa demasc un trisor chiar in pagina concursului la care cred eu ca triseaza, mutarea acelei discutii pe forum fiind absurda atata timp cat se refera la ceea ce face persoana respectiva la concursul pe pagina caruia sunt postate mesajele "demascatoare".

  • cioc33 la 15 Septembrie, 2009

    si nici nu se va lua masuri asa a fost mereu la proges eu mereu am participat si mereu cate o mentiune trasa de coada rau tare cu cerseala maxima doar mereu zic ca nu ma bag dar ispita e mare apoi nu te poti lasa

  • Proges la 15 Septembrie, 2009

    Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti. Am schimbat regulamentul concursului pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor deoarece am primit informatii ca unii concurenti ar frauda sistemul de votare. Schimbarea se face in conformitate punctului 1 din regulamentul concursului.

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    Felicitari celor de la Proges! O decizie de mult bun simt avand in vedere ca altfel ar fi premiat practic furtul. Bafta tuturor la tragerea la sorti :)

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    ..."Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea modificarilor pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>"

    Deocamdata nu vad modificarea anuntata pe site.

  • allexxa la 15 Septembrie, 2009

    In schimb, au disparut voturile din dreptul fotografiilor, inclusiv optiunea "voteaza". Asadar e real. :) Bietii trisori, ce sa facem cu ei, intra temporar in somaj :)))

  • crisstian la 15 Septembrie, 2009

    Nu pot sa nu rad de cat timp au pierdut unii concurenti pentru voturi.Si cata rabdare trebuie sa fi avut saracii.
    Felicitari Proges,o decizie inteleapta

  • kiki78 la 15 Septembrie, 2009

    Super.
    Felicitari Proges!

  • analis la 15 Septembrie, 2009

    Ma bucur ca se face asa deoarece prea trisasera unii pana nu au mai putut!Brava echipei!Succes tuturor!

  • claudiao la 15 Septembrie, 2009

    nu inteleg de ce nu-mi apare poza

  • cioc33 la 15 Septembrie, 2009

    felicitari era si timpul pt a se lua masuri bafta tuturor

  • ladyinblue la 15 Septembrie, 2009

    felicitari organizatorilor!
    din punctul meu de vedere, asa ar trebui sa se stabileasca castigatorii la orice concurs!

  • dana_07 la 15 Septembrie, 2009

    Felicitari,Proges! Eu am fost catalogata "egoista" de cineva din lista de mess cand am zis ca nu vad nici o descalificare ieri dupa 2 zile in care site-ul nu a mers!

  • mariiana la 15 Septembrie, 2009

    Va rog frumos sa stergeti mesajul mai sus a doamnei sau domnului 'irinuks la 15 Septembrie, 2009" care mi-a folosit numele pe acest site sau forum sau ce o fi fara acordul meu,nu este legal , ar fi bine sa dispara cat mai repede acel mesaj daca nu veti lua masuri d-voastra o sa le iau eu Va jur

  • konkurs la 16 Septembrie, 2009

    Comentariul respectiv a fost sters, la cererea utilizatorului Irinuks, nu la cererea ta.

    Amenintarile pe care le-am primit si pe email si aici nu te ajuta la nimic.

    Inainte de a te arunca in amenintari verifica legea, vorbeste cu un avocat si daca te decizi sa depui plangere, fii gata sa platesti despagubiri financiare :)

  • Proges la 25 Septembrie, 2009

    Am mai sters din imaginile care nu se incadreaza in tema concursului.

    Sunt acceptate doar imagini care prezinta concurentul in vacanta, orice alte imagini in care nu este prezent vizibil concurentul vor fi descalificate.

    La imaginile care prezinta si alte persoane in cadru se presupune ca a fost obtinut acordul acestora.

  • gabrielamoca la 28 Septembrie, 2009

    incerc si eu sa ma inscriu si nu merge.....nici ieri n-a mers....are ceva calculatorul meu sau nu se mai fac inscrieri?

  • cioc33 la 28 Septembrie, 2009

    nu se mai fac inscrieri

  • gabrielamoca la 28 Septembrie, 2009

    5.Durata concursului
    Concursul se va desfasura in perioada 07-30 septembrie 2009, in conditiile respectarii prevederilor actualului Regulament Oficial. Premierea va avea loc la 1 octombrie 2009 pe baza voturilor primite de la vizitatorii site-ului.

  • uzzi la 01 Octombrie, 2009

    s-au afisat castigatorii,dar pozele castigatoare nu respecta regulamentul

  • crisstian la 01 Octombrie, 2009

    Au fost trecute ca si castigatori exact persoanele pe care le-am dovedit clar faptul ca se autovotau.Auzi,tragere la sorti.Tragere la sorti pe naiba ca e exact topul de dinainte de a se "schimba" regulamentul.
    RUSINE PROGES !

  • cami23_77 la 01 Octombrie, 2009

    Sincera sa fiu cu dumneavoastra mi-ati provocat scarba, de la inceput a fost o porcarie de concurs si pentru comoditate si ca nu mai existe discutii ati spus ca ati schimbat regulamentul dar, de fapt nu ati schimbat nimic, rusine, rusine, rusine!!!!!!!

  • Joker la 01 Octombrie, 2009

    felicitarii ma bucur pentru ei

  • Joker la 01 Octombrie, 2009

    frustatii plang acum si inainte radeau de cei ce -au chinuit sa adune voturi sa va dea D-umnezeu numai sanatate bucurii si cat mai multe vanzarii Progesului sa nu dea niciodata faliment a facut cea mai destept pas alegand castigatorii

  • Proges la 01 Octombrie, 2009

    Aratati-mi si mie unde ati vazut afisati castigatorii...Maine, pe 2 oct se face tragerea la sorti, care va fi filmata si o sa postez link-ul aici.

    Au fost eliminati din concurs cei care s-au inscris de mai multe ori cu acelasi email sau acelasi numar de telefon si de asemenea toti cei care au inregistrat initial mai mult de 1000 de voturi.

  • felix la 01 Octombrie, 2009

    In sectiunea CASTIGATORI <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • Kity la 01 Octombrie, 2009

    Cine rade la urma rade mai bine. Se pare ca cei care triseaza nu mai au castigurile asigurate ca inainte, iar protestele celor care nu ii mai suporta au inceput sa dea rezultate. In schimb, tupeul trisorilor a ramas intact, pentru ca cineva care triseaza nu poate avea vreo forma de respect fata de ceilalti atata timp cat considera normal sa obtina ceva necinstit in dauna acestora. Probabil asa zisii castigatori vizualizati de cei care au comentat azi era de fapt un top al voturilor, top care oricum nu mai are importanta in conditiile noului regulament.
    Am citit si eu regulamentul cu foarte mare atentie si sper ca Proges sa il respecte la sange. astfel incat fotografiile in care nu apare si partcipantul la concurs sa fie eliminate, sa nu aiba dreptul la premiu in cazul in care il castiga. Fotografiile cu peisaje, copii,soti/sotii, prieteni, sau orice alte imagini, fara prezenta efectiva a titularului inscrierii sunt nule pentru ca nu corespund conditiilor impuse de regulament.
    Bafta celor care au participat respectand conditiile impuse de organizator.

  • Kity la 01 Octombrie, 2009

    @Felix : exact cum am banuit, este de fapt un top al voturilor.

    @Proges : lista cu castigatorii falsi este pe site-ul vostru si este exhaustiva. Probabail a fost generata automat pe baza voturilor stocate in sistem. Nu era mai bine sa verificati propriul site inainte de a protesta? Va felicit pentrui faptul ca ati schimbat regulamentul.

  • myky22 la 01 Octombrie, 2009

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • crisstian la 01 Octombrie, 2009

    In cazul in care lista aceea a fost afisata automat de sistem,imi cer scuze organizatorilor pentru acuzele aduse.Sper sa fie intradevar asa cum s-a precizat mai sus.

  • Kity la 01 Octombrie, 2009

    Nu ar trebui sa aiba dreptul la premii nici cei care nu au oferit numele complet(nume si prenume) in formularul de inscriere si apar inscrisi doar cu prenumele sau numele.

  • uzzi la 01 Octombrie, 2009

    si poate numai tu ar trebui sa ai dreptul la premii...

  • Proges la 01 Octombrie, 2009

    Intr-adevar acea lista prezinta topul voturilor obtinute si a fost generata automat respectand formatul vechi al concursului.

    Ne cerem scuze pentru confuzia creata, vom scoate imediat acea lista din site.

  • Kity la 01 Octombrie, 2009

    Nu, nu numai eu. Ci TOTI cei care au participat la concurs RESPECTAND regulamentul. Ai ceva impotriva acestei idei? Daca faci parte dintre cei care au facut una dintre erorile enumerate de mine , asta este...Atata timp cat exista un regulament, el trebuie respectat. Oricum sansele de castig sunt foarte mici deoarece s-au inscris multi participanti. Macar de cei care au impresia ca sunt mai cu mot si isi fac propriile lor reguli sa scapam, nu numai aici, dar la orice alt concurs.

  • Proges la 01 Octombrie, 2009

    Am fi dorit ca regulile concursului sa fie cat mai simple, cat mai putine si sa castige cei mai activi online, avand in vedere insa tentativele de fraudare a concursului am fost nevoiti sa introducem reguli noi.
    Pentru a putea identifica corect castigatorii si a preveni alte fraude sau complicatii legale legate de drepturi autor am pus conditiile nume complet, imagine cu concurentul si respectarea temei "vacanta" Dupa tragerea la sorti se vor verifica toate aceste detalii iar cei care nu le-au respectat vor fi descalificati.

  • Kity la 01 Octombrie, 2009

    Q.E.D.

  • Proges la 01 Octombrie, 2009

    S-au inscris in acest concurs 800 de participanti, dar avand in vedere ca sunt foarte multi cei care nu au respectat TOATE conditiile impuse, sansele de castig sunt estimate la 1/30

  • uzzi la 01 Octombrie, 2009

    "Vor fi descalifcati castigatorii care nu au completat numele real la inscrierea in concurs sau care au publicat imagini care nu se incadreaza in tema concursului: portret al concurentului in vacanta."
    Eu inteleg ca trebuia completat numele real nu complet.

  • gabrielamoca la 01 Octombrie, 2009

    azi aflam castigatorii?

  • cioc33 la 02 Octombrie, 2009

    haideti fratilor cu rezultatul ca facem ,,atac de panica,,mentiunea mi-ati suspendato barem sa stim una si buna ,la fiecare promotie eram bucuroasa barem cu o mentiune ficamea se bucura .....

  • laurian76 la 02 Octombrie, 2009

    Au aparut castigatorii...din pacate...asa cum a fost tot concursul...si castigatorii au fost la fel. Am si eu o intrebare catre organizatori. Spuneau ca tema trebuie sa fie in vacanta. Ce legatura are premiul 1 si mentiunile 5, 8 si 10 cu aceasta tema? Raspund tot eu..niciuna. Dar de lene (care s-a dovedit si prin schimbarea regulamentului in loc sa fie dati afara hotii)...nu au mai dat afara pozele fara legatura cu tema!

  • catalyn_1991 la 02 Octombrie, 2009

    Proges in Ce vacanta pare sa fie ultilizatorul care a luat locul 1 la concursul organizat de dumneavoastra?
    numai vacanta nu se poate numii acea poza ...
    sper sa luati masuri

  • laurian76 la 02 Octombrie, 2009

    Ca sa nu mai zic de prima mentiune...cica trebuia portret...si noi vedem metatarsienele (poate sunt ale concurentului)

  • Kity la 02 Octombrie, 2009

    Mentiunile 4 si 5 TREBUIE descalificate. Pur si simplu nu exista PORTRETUL participantului. Asadar, sunt nule. Trebuie descalificati urgent si reluata extragerea. Daca cei de la Proges nu vor face acest lucru inseamna ca se vor contrazice singuri. Eu cred ca nu se vor compromite pentru atat de putin.In fond si la urma urmei acei oameni nu au respectat regulamentul, asadar nu au niciun drept la premii.

    Felicitari celorlalti. Poti fi in vacanta si stand tacticos pe fotoliul unui hotel, nu tb sa fii neaparat cocotat in varf de munte :)

    @Proges ; asteptam detalii in legatura cu descalificarea celor care nu au respectat regulamemntul si rezultatele extragerii rezervelor.

  • Kity la 02 Octombrie, 2009

    Scuze : am vrut sa spun LOCURILE 4 si 5, adica mentiunile 1 si 2. (Iosif Szenasi si ismailciuc mihaela)

  • mikutza_ioana la 02 Octombrie, 2009

    Tema concursului "Proges iti redecoreaza camera" este trimiterea pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> a unei fotografii din vacanta, care sa aiba ca subiect un portret al concurentului.

    castigatorul premiului 1 este(din cate observ eu) intr-o camera..probabil acolo si-a petrecut vacanta..:)

  • Kity la 03 Octombrie, 2009

    Asteptam raspuns la sesizarile facute. Va rugam sa respectati regulamentul pana la capat, nu ne dezamagiti chiar pe ultima suta de m...V-am laudat pentru ca ati luat masuri impotriva fraudei, acum descalificati-i si pe castigatorii care nu au respectat regulamentul, asa cum dumneavoastra ati primis exat pe aceasta pagina. Fiti vigilenti pana la capat. :)

  • Kity la 03 Octombrie, 2009

    *promis / *exact

  • Proges la 05 Octombrie, 2009

    Afisarea castigatorilor in functie de numarul de voturi obtinute s-a facut automat, este o eroare pe care am corectat-o imediat ce am observat-o si pe care o anuntam si pe aceasta cale. Regulamentul concursului a fost schimbat in urma reclamatiilor de fraudare, asa ca nu aveam cum sa acordam premiile in functie de numarul de voturi obtinute.

  • Kity la 05 Octombrie, 2009

    Si pe cei care nu au respectat conditia "PORTRET AL PARTICIPANTULUI" cand ii descalificati? Niste picioare nu reprezinta un portret si nici un baietelul din mentinunea 2 nu este doamna care a semnat inscriere. Cele 2 inscrieri nu respecta regulamentul si sunt automat descalificate din concurs. Premiile lor TREBUIE anulate si reluate cele doua extrageri. Va rugam sa respectati regulamentul si SA II DESCALIFICATI! Respectati regulamentul pana la capat, nu trunchiat. Astept raspuns la sesizarea mea si va multumesc.

  • Proges la 05 Octombrie, 2009

    Am ales sa filmam tragerea la sorti tocmai pentru a inlatura orice suspiciune de favorizare a anumitor concurenti.

    Este discutabil daca unii castigatori se incadreaza sau nu in tema concursului. Modul in are este interpretata tema imagine din vacanta nu a intrat in criteriile de acordare a premiilor. Am eliminat din concurs doar imaginile in care nu apare concurentul pentru a nu incuraja inscrierea in concurs cu imagini copiate de pe internet.

    Vrem sa fim corecti pana la capat dar nu rigizi - de ex. daca din greseala mentiunea 8 a fost acordata de 2 ori nu am descalificat pe nimeni pentru asta (vazi filmul pe youtube).

  • mikutza_ioana la 05 Octombrie, 2009

    "Am eliminat din concurs doar imaginile in care nu apare concurentul "..cum a spus si Kity..inseamna ca doua picioare (doar atat) pentru dvs este suficient pentru a alcatui un portret..avand in vedere tema concursului..nu prea mai am ce comenta..poate unii chiar si-au pentrecut vacanta intr-un birou sau poate chiar in casa..:)

  • Kity la 05 Octombrie, 2009

    Acel copil este un baiat, iar titulara inscrierii este O DOAMNA. Asadar, chiar presupunand ca inscrierea s-ar fi putut face de catre parinte pe numele copilului, acest lucru NU s-a intamplat, pentru ca in fotografie apare un baietel si titulara inscrierii este de sex feminin. Apoi, picioarele nu sunt PORTRET! Imi cer scuze ptr insistenta, dar nu inteleg ce anume nu este clar in ceea ce spun . Cele doua fotografii nu respecta regulamentul; ele nu reprezinta UN PORTRT AL TITULARULUI INSCRIERII. Dumneavoastra ati insistat pe ideea cu respectarea regulamentului, iar eu nu fac decat sa va sustin punctul de vedere. Va multumesc pentru faptul ca cititi aceste nelamuriri si va rog sa luati masuri si sa reluati extragerea pentru cele doua mentiuni acordate incorect. Daca doriti sa fiti corecti asa cum am apreciat ca ati fost de la inceput, respectati acest principiu pana la capat. :)

  • Kity la 05 Octombrie, 2009

    Pentru ca totul sa fie foarte clar, ma refer la fotografiile care au castigat mentiuni pe numele domnului Iosif Szenasi (picioare in nisip) si al doamnei Ismailiciuc Mihaela (baietel pe plaja)

  • Kity la 07 Octombrie, 2009

    Exact cum ma
    asteptam, pentru organizatorii de concursuri din Romania corectitudinea este o chestiune relativa si un regulament are reguli stricte si clare numai atunci cand acest lucru este in concordanta cu ceea ce cred dumnealor. Desi li se arata negru pe alb, fara posibilitate de a fi combatut, adevarul, greseala facuta, nimeni nu o corecteaza pentru ca ... si ... si .... Fiecare completeaza ce doreste pe linia punctata. Eu m-am lamurit. :(
    Imi pare rau ca pana si cei de la Proges care s-au aratat destul de deschisi la opiniile celorlalti au cazut pana la urma in capcana orgoliului si nu au acceptat adevarul pana la capat. Greseala recunoscuta....bla bla bla bla...dar a recunoaste ca ai gresit este atat de greu, nu? :(

  • analis la 08 Noiembrie, 2009

    Iti bati prea mult capul!O zi buna!

  • Kity la 17 Noiembrie, 2009

    Ai dreptate...mai ales ca nu prea am avut partener valid de discutie :)
    O zi buna si tie.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro