Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Iulie 2021
100 x Voucher eMAG de 100 lei

Castiga vouchere eMAG in valoare de 100 lei

 • Concursul s-a terminat pe 30 Iulie, 2021
 • Sursa: Youtil.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

100 x Voucher eMAG de 100 lei

Ce trebuie sa faci?
 1. Intra in contul tau pe youtil.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
 2. Achizitioneaza Kitul mop uscat/umed Swiffer de pe eMag.ro si completeaza formularul de pe youtil.ro cu datele tale de contact + incarca o fotografie cu factura fiscala.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (6)

 • konkuser128498 la 13 Iulie, 2021

  a castigat cineva pe saitul asta ?

  uite asta e dubios ..inca pare activ desi data a trecut

  https://www.youtil.ro/contest/castiga-o-garderoba-noua-de-vara/

 • konkuser128498 la 13 Iulie, 2021

  pas

  Cumpera Kitul mop uscat/umed Swiffer de pe eMag.ro

  Înscrii factura oferită de eMag.ro în formularul de mai jos, încărcând o fotografie cu aceasta și specificând numărul facturii
  Poti câștiga unul din cele 100 premii:
  PREMII
  100 x Voucher eMAG de 100 lei

 • nytro3 la 19 Iulie, 2021

  În urmă cu puțin timp am fost pe lista de potențiali câștigători. Am ratat premiul pentru că am văzut e-mailul cu o zi întârziere (peste maximul de 4 zile lucrătoare). Ca idee, de concursuri se ocupă ceva firmă parteneră. Cum o fac? Cu lipsă de interes, protejați de regulament. În timp ce alte firme fac 3 încercări de a contacta câștigătorul, aceasta, dar și altele (vorbesc din experiență), trimit un singur e-mail, iar în a 6 - a zi (și Cel de Sus se odihnește o zi pe săptămână), după ce ai și uitat că ai ratat premiul, ți-au mai trecut nervii pe tot regulamenții, ce trebuia validat în MAXIM 4 zile lucrătoare, te anunță că ai pierdut premiul(?!?). Simpatici, nu? Iar la telefon răspunde o tipă care niciodată nu o găsește pe colega care se ocupă de campanie!! Profesioniști!

 • konkuser128498 la 20 Iulie, 2021

  eu nu stiu unde se vad castigatorii

  uite aici m-am inscris acum desi e expirat de pe 30 iunie


  https://www.youtil.ro/contest/castiga-o-garderoba-noua-de-vara/

 • nytro3 la 20 Iulie, 2021

  Legat de produs, dacă vă interesează totuși obiectul (cadou pentru prietenă, soție, soacră etc.), nu și concursul, din cauza organizatorului, îl găsiți totuși mai ieftin în alte magazine (fizice, nu online - nu l-am căutat și pe alte site-uri).
  Legat de organizator.. v-am scris și anterior: lipsește colega care se ocupă de campanii. E doar colega care preia și dă mai departe. Voi suna astăzi la P&G România să cer lămuriri. Nu e ok, nu respectă regulamentele, nu răspund la e-mailuri! Cam leneși cu validările!

 • nytro3 la 20 Iulie, 2021

  Revenind la ce scriam mai devreme.. parcurgând mai atent un regulament, se pare că îl respectă. Își dau câte 30 de zile lucrătoare (!!!) termen pentru afișarea listei câștigătorilor, După validarea lor. Dar cer 3, 4 zile maxim, printr-un e-mail, care e posibil să nici să nu ajungă, sau să intre în Spam, pentru confirmarea participării "potențialului" câștigător. Și, probabil, le mai trebuie vreo 30 de zile lucrătoare de la publicarea listei să trimită premiile. Cine împarte..

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro