Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Ianuarie 2013
63 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 9 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Castiga vouchere Asus in valoare de 6900 US dolari

  • Concursul s-a terminat pe 27 Martie, 2013
  • Sursa: Blogwars.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

63 x voucher de 100 USD pentru produse ASUS (54 pentru finaliști + 9 pentru jurați), un voucher de 500 USD pentru produse ASUS

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-ti blogul in concurs pana pe 13 ianuarie prin publicarea unor articole care sa corespunda temelor alese și comunicate de catre Organizator (sunt 10 etape de concurs)..
  2. In prima etapa (15 - 20 ianuarie) redacteaza un articol original pe tema comunicata de organizator și posteaza-l pe blogul tau. Conecteaza-te pe www.blogwars.ro cu datele primite pe email și înregistreaza linkul catre propriul articol de blog.
  3. Verifica luni, 21 ianuarie daca esti in lista celor 10 finalisti sau doar in juriu. In fiecare din etapele 2 - 9 va exista cate un concurent eliminat care va deveni jurat. Ierarhia finala a unei runde va fi anunțata în fiecare zi de luni, odata cu viitoarea tema.
  4. Etapa finala se va derula între ultimii 2 bloggeri ramași în competiția principala și va urma mecanismul etapelor 2-9.

 

Important: Fiecare participant trebuie sa fie autorul unui blog lansat anterior datei de 1 septembrie 2011. Vechimea site-ului trebuie sa poata fi probata cu informații de trafic și printr-o arhiva de minim 10 articolele (POSTuri) anterioare.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro