Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Martie 2015
30 x set produse Dove, 5 x rama foto digitala, 5 x set de bijuterii din argint Dove by Malvensky, 10 x set de baie Dove (pereche de papuci Dove + prosop Dove + halat de baie Dove)

Concurs Dove Martie 2015

Castiga unul dintre cele 50 de premii Dove

  • Concursul s-a terminat pe 16 Martie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

30 x set produse Dove, 5 x rama foto digitala, 5 x set de bijuterii din argint Dove by Malvensky, 10 x set de baie Dove (pereche de papuci Dove + prosop Dove + halat de baie Dove)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Dove (daca nu esti deja).
  2. Intra in aplicatia de pe Facebook-ul Dove dedicata concursului si invita-ti prietenii sa participe + completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser124322 la 20 Martie, 2015

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro