Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Iulie 2010
5 x set produse din gama depilatoare FARMEC

Concurs Iulie 2010

Castiga unul dintre cele 5 seturi de produse din gama depilatoare FARMEC

  • Concursul s-a terminat pe 31 Iulie, 2010
  • Sursa: E-joy.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x set produse din gama depilatoare FARMEC

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe e-joy.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Raspunde la intrebarea din pagina de concurs a site-ului e-joy.ro. 
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (7)
  • emmanuela la 02 August, 2010

    Cei de la edipresse sunt niste neseriosi, dupa ce, ca le sunt sesizate toate neregulile trateaza cu ironie si indiferenta pe toata lumea, plus ca, nu-si fac treaba cum trebuie, nu stiu cum de mai sunt luati in seama de revistele serioase, la felul cum isi fac treaba si cum trateaza problemele dau dovada de totala lipsa de seriozitate, competenta si profesionalism.
    Unde `isi baga ei coada` nu iese decat rau, sunt putini la numar, nu fac fata sarcinilor la care s-au angajat si motiveaza lipsa lor de competenta prin lipsa de timp si personal, daca nu fac fata nu inteleg de ce nu mai renunta la contracte, dar ce nu inteleg de fapt, este cum de le este permisa o asemenea delasare. Sunt sigura ca sunt multe firme care se ocupa de acest gen de activitate si cu mult mai serioase. Dansii cel putin in privinta concursurilor sunt la pamant, nu stiu ce este aia seriozitate, respect, nu au cuvant, nu au nimic, afiseaza castigatorii cand ii taie capul, chiar cu luni intarziere.
    Asta este, suntem in Romania, unde asemenea oameni sunt la putere, dar problema cea mai mare nu este existenta lor, ci faptul ca sunt tolerati si lasati sa faca cum vor, cand vor si ce vor.

  • ccrissy la 02 August, 2010

    adevarul e ca deja prea au lungit-o cu afisarea castigatorilor. De mult tiiiiimp trebuia afisata lista castigatorilor din iunie si la unele concursuri din iunie se poate inca participa. :D
    @emmanuela Nu trebuie sa aruncam cu noroi in edipresse. Pana la urma au autonomia lor de a a afisa sau nu, de a anula sau nu vreun concurs. Asa ca, noi urmarim! ;)) No stress! :)

  • emmanuela la 02 August, 2010

    Eu nu am aruncat cu noroi in nimeni, am spus doar adevarul, am trimis si eu mail-uri, am vazut ce raspunsuri mi-au dat, asa ca nimic din ce am spus nu este neadevarat, totul se bazeaza pe realitate, nu au pic de respect pentru utilizatorii site-urilor si nu au nici un cuvant, daca stiu ca nu pot sa afiseze castigatorii la sfarsitul unei luni, atunci sa nu mai minta, sa spuna ca vor afisa cand vor avea ei chef, perioada nedeterminata...
    Nu sunt exagerat de pornita pe ei, am fost, dar am renuntat la a mai participa la site-urile lor, mare pierdere nu este nici pentru mine, pentru ca am vazut ca nu sunt corecti nici macar in extrageri si pentru ei va fi o bucurie, ca au scapat de mail-urile mele, oricum la cei la care le-am recomandat sa participe la concursuri pe site-urile lor crezand ca sunt seriosi, acum le-am recomandat invers, nu ca ar conta pentru ei, ci doar sa nu mai speram in zadar.

  • emmanuela la 02 August, 2010

    Si ce este si mai rau din punctul meu de vedere este aceasta atitudine, fara stress, suportam, nu tine de noi, noi nu avem drepturi, de aia se si intampla ce se intampla in Romania, pentru ca le suportam pe toate, cu toate ca suntem constienti ca nu este bine si ca poate depinde de noi sa facem ceva.
    Eu clar am luat atitudine in ceea ce priveste aceste situatii, am incercat sa comunic cu ei, am vazut ca nu se poate, tot ceea ce puteam face era sa nu mai particip la concursurile lor, de aceea asta am facut, dupa cum am spus chiar cu bucurie din partea lor, dar, daca in continuare vor vedea ca le merge cu ceilalti asa cum le merge si acum, atunci intra-devar no stress pentru ei, nu pentru voi.
    Nu sunt o persoana stresanta sau rautacioasa, dar ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este bataia de jos, lipsa de sinceritate si de cuvant si la aceste concursuri din pacate se intrunesc toate.

  • emmanuela la 02 August, 2010

    intr-adevar*
    bataia de joc*
    stiu sa scriu, dar la repezeala mai gresesc :)

  • anuta22 la 20 August, 2010

    pe luna iulie nu este afisat nici un castigator la nici un concurs

  • irena la 27 August, 2010

    Castigatorii concursului Concurs FARMEC - Iulie 2010 sunt:

    1. Bratulescu Mihaela (Bucuresti)
    2. Bucur Roxana (Focsani)
    3. Popescu Cristina (Suceava)
    4. TONCA ALINA RALUCA (TG-JIU)
    5. Uglar Elisabeta (Baia-Mare)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro