Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Mai 2012
45 x  vas Pyroflam®, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 300 RON, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 200 RON, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 100 RON

Concurs Mai 2012

Castiga unul dintre cele 45 vase Pyroflam®

Ce castigi?

45 x vas Pyroflam®, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 300 RON, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 200 RON, 1 x voucher pentru cumparaturi in magazinele real- Hypermarket in valoare de 100 RON

Ce trebuie sa faci?
  1. Publica pe blogul tau un articol despre orice rețeta ai pregati într-un vas Pyroflam®, ținând cont de avantajele unice ale acestei game, disponibile acum într-o promoție speciala în magazinele real,- Hypermarket in perioada 3-15 mai.
  2. Trimite un e-mail cu linkul articolului la adresa concursbucatarreal@swissplan.biz + datele tale de contact.
  3. Opțional promoveaza articolul de pe blogul tau în rețelele social media pe care le utilizezi (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Tumblr etc.) + include în e-mail și linkurile postarilor în rețelele social media.
  4. Cu vasul Pyroflam® primit, pregatește rețeta preferata în propria bucatarie, iar apoi prezint-o pe blogul propriu pâna la 29 mai 2012.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro