Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Septembrie 2010
un parfum Amor Amor Absolu + o geanta eleganta Cacharel, un parfum Amor Amor Cacharel + un plic elegant Cacharel, un parfum Amor Amor Cacharel

Concurs Septembrie 2010

Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Amor Amor Absolu - Cacharel

  • Concursul s-a terminat pe 23 Septembrie, 2010
  • Sursa: Unica.ro
  • Tip concurs: jurizare, votare
Ce castigi?

un parfum Amor Amor Absolu + o geanta eleganta Cacharel, un parfum Amor Amor Cacharel + un plic elegant Cacharel, un parfum Amor Amor Cacharel

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook.
  2. Raspunde pe pagina UnicaOnline de pe Facebook la intrebarea pentru concurs intr-un mod original.
    (click aici)
  3. Strange cat mai multe Like-uri la comentariul postat.
Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • PassionTina la 23 Septembrie, 2010

    O sa mai particip la un concurs Unica cand o sa imi vad ceafa !!Am auzit eu despre voi ca nu trimiteti premiile si ca nu sunteti seriosi dar eu nuuu Batman , Batman !!
    Strangeti cat mai multe likeuri la un concurs de votare la voi inseamna ca castiga cineva cu ZERO si respectiv DOUA likeuri???Sau au depus repede neamurile dar nu au avut chef sa si munceasca???Originalitate inseamna necopiat , inedit , si TOTI concurentii au fost originali ptr ca toti au scris ce le-ar place lor.Altadata spuneti fratilor ca vrei eseu sau poezie si ca nu conteaza likeurile ca sa stie tot omu ,mai bine compuneam un eseu "original" in 20 min decat sa muncesc ptr voi 3 zile degeaba.

  • tech_fun la 23 Septembrie, 2010

    observ ca esti tare suparata pe ei, insa pare ca n-ai cetit tu cu foarte mare atentie regulamentul... am patit si eu odata asa ceva la un concurs, si pana la urma mi-am dat seama ca eu greseam dupa ce am cetit cu mai mare atentie reg. uite ce scrie la ei la pct 2:
    Regulament concurs:

    2. Trei dintre cele mai interesate raspunsuri vor fi desemnate castigatoare. Numarul de like-uri acumulate va conta, insa nu va fi decisiv in desemnarea castigatoarelor.

  • PassionTina la 23 Septembrie, 2010

    Stiam ca este si cu jurizare,sunt de acord ca conteaza originalitatea , dar tot in regulament spune "strangeti cat mai multe likeuri".Nu originalitate si likeuri zero!!!Or fi avut un singur parfum dat pe bune celei care a muncit ptr likeuri si restul doua sunt conturi facute de ai lor la vrajeala...ca altfel nu imi explic..chiar zero likeuri???

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro