Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Ianuarie 2024
3 x curs de limba engleza de vara de 8 ședințe a cate doua ore + voucher ce poate fi utilizat pentru achiziționarea de carți in limba engleza in valoare de 500 de lei

Concurs Scoala De Engleza Followme București Martie 2024

Castiga unul din cele trei cursuri de engleza pentru copii, plus unul din cele trei vouchere a cate 500 de lei

  • Concursul s-a terminat pe 15 Martie, 2024
  • Sursa: Followme.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

3 x curs de limba engleza de vara de 8 ședințe a cate doua ore + voucher ce poate fi utilizat pentru achiziționarea de carți in limba engleza in valoare de 500 de lei

Ce trebuie sa faci?

1. Participa la una dintre cele 3 secțiuni:

Categoria 13 - 16 ani - Concurs de eseuri - Alege una din cele doua teme "The Role of a Parent, Teacher or Friend in my Life" SAU "My Personal Definition and Criteria for Success" și scrie un eseu între 400 și 1000 de cuvinte.

Categoria 10 - 16 ani - Concurs de povești - Alege unul din cele doua titluri propuse "The Story of My Brave Grandpa" SAU "Climate Challenge: The Flood in the Village" și scrie o poveste între 400 și 1000 de cuvinte

Categoria 5 - 10 ani - Concurs de desen - Alege una din cele doua teme "Fire in the Forest" SAU "Helping a friend" și realizeaza un desen.

2. Indiferent de categoria în care te încadrezi, trimite creația ta, completând formularul de înscriere de pe site-ul followme.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser147925 la 08 Februarie, 2024

    Admin konkurs.ro de ce nu dati ''Block'' la astia cu ''Share''-uri??! Dupa cum stiu e o pagina dedicata concursurilor, nu pentru a face smecherii de genul, nu??!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro