Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Aprilie 2008
62 de timere de bucatarie si 62 de mingi de fotbal<br />

Concurs Martie 2008 - Mai 2008

Castiga unul din cele 62 de timere de bucatarie si una din cele 62 de mingi de fotbal

  • Concursul s-a terminat pe 15 Mai, 2008
  • Sursa: Kinder.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

62 de timere de bucatarie si 62 de mingi de fotbal

Ce trebuie sa faci?
Daca esti pentru prima oara cand intri pe site-ul kinder.ro va trebui sa Iti creezi un cont apasand butonul "Utilizator nou". Pentru a juca logat si a-ti trece numele In clasament in vederea participarii la concurs apasa butonul "Logheaza-te!". Dupa logare poti Incepe jocul apasand butonul "Joaca".

Odata inceput jocul poti observa in partea centrala, sus, cronometrul cu timpul de joc. Termina jocul Intr-un timp cat mai scurt si poti fi primul In top.

Raspunde corect la intrebarile propuse alegand una dintre variantele de raspuns din partea dreapta a ecranului de joc selectand-o cu mouse-ul printr-un singur clic. La fiecare raspuns corect vei primi un fragment din imaginea aflata deasupra variantelor de raspuns.

Odata ce ai obtinut imaginea completa apasa butonul "Urmatorul nivel!" pentru a continua. La ultimul nivel patratele cu fragmente de imagine vor fi amestecate si va trebui sa le aranjezi. Pentru a deplasa piesele da clic pe o imagine invecinata patratului gri pentru a o deplasa in locul acestuia. Odata rezolvat puzzle-ul, patratul gri va fi Inlocuit de ultima piesa si jocul s-a Incheiat.

Apasa butonul "Clasament" pentru a-ti trece numele in top.
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro