Acest concurs a fost publicat pe data de 31 Octombrie 2022
5 x Telefon Mobil Samsung Galaxy S22 Ultra Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G + Folie de sticla + Husa personalizata Animaterra

Concurs Kaufland Romania Octombrie 2022

Castiga unul din cele 5 Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Concursul s-a terminat pe 31 Octombrie, 2022
  • Sursa: Kaufland.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x Telefon Mobil Samsung Galaxy S22 Ultra Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G + Folie de sticla + Husa personalizata Animaterra

Ce trebuie sa faci?
  1. Descarca aplicația Animaterra Jocul din Magazin Play disponibila in Google Play sau App Store.
  2. Creeaza-ti cont (daca nu ai deja) si alege-ti un personaj din joc și joaca-te pana ajungi la nivelul 5 în dezvoltarea personajului.
  3. Completeaza formularul de concurs de pe kaufland.ro sau cel din aplicatie cu datele tale de contact + incarca un screenshot care atesta faptul ca ai ajuns la nivelul 5.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • konkuser158128 la 12 Octombrie, 2022

    Stie cineva cate ore de joc iti trebuie sa ajungi la acel nivel ?

  • WinnerWinnerChickenDinner la 13 Octombrie, 2022

    Da nu e mare lucru daca te descurci in astfel de jocuri. Cam 1-2 ore...maxim 3 ore.
    Cauta multe sticle goale si recicleaza-le, in felul asta iti urca nivelul mai repede.
    Deja cand ajungi termini a patra misiune ai cam ajuns la nivelul 5.

  • cti la 13 Octombrie, 2022

    Am aruncat 20 de min din viata mea in speranta ca voi intelege ce cacat face ala din joc ... am adus nervii la capacitatea maxima deoarece nu intelegeam si am sters jocul , castigati voi aia ce aveti timp mult de pierdut in speranta castigarii unui telefon , eu nu am timp de dat pe nimicuri ..

  • la 13 Octombrie, 2022

    Da intradevar controlul personajului este cam mediocru dar, dupa cum am spus nu este mare lucru daca te descurci in astfel de jocuri pe telefon.
    Jocul se rezolva in felul urmator. Trebuie sa mergi pe carare si prima lupta pe care o ai este cu o ciuperca. Deja esti la jumatate din level 1.Dupa fiecare upgrade la nivel accesezi informatiile despre caracter prin butonul ala cu sac si iti poti face upgrade la viata energie si putere. Iti sugerez puterea sa o upgradezi. Tot timpul trebuie sa-ti mentii energia si viata la maxim. Dupa ce impingi bolovanul care iti blocheaza calea,mergand pe carare ajungi in sat. Inaintezi putin si faci prima la stanga pana ajungi la han. Acolo primesti a doua misiune. La han iti gasesti ceva de mancare pe mesele de acolo. Iesi din han si plimbandu-te prin sat in special pe langa apa gasesti sticle goale. Pentru a le recicla trebuie sa te duci la o casa unde exista o pubela. Pubela respectiva o vei gasii inspre nordul satului. In partea dreapta in sat gasesti a doua misiune banda lui Rauceanu. Dupa ce il omori pe primul primesti cheia care iti ofera accesul in hambar. In hambar primul adversar il omori usor. La urmatorul vei murii , dar dupa ce iti reseteaza personajul la han poti revii in hambar si ai viata mai mare si il vei putea bate. Te intorci la han si deja esti la nivelul 3 si jumatate. Iesi din sat si in loc sa continui misiunile te duci in jos pe carare uitandu-te pe harta pe care o poti folosii accesand butonul ala de sac. Te intalnesti cu primul gandac il mori destul de usor si iti continui drumul mai gasind si niste sticle. Ajungi la un lup pe care il ocolesti pentru ca nu il poti omora si iti continui drumul pe carare in sus pana la prima bifurcatie ...continuand in sus spre vartezul negru. Il ocolesti tot adunand sticle si luptandu-te cu o ciuperca pana cand ajungi la rau. Te duci putin in stanga colezi ce e de colectat dupa care te intorci in dreapta pe langa vartezul albastru si iti continui drumul pe carere , te mai bati cu o ciuperca si mergi in sus pana la bifucartia cu vartejul rosu si o iei in stanga. Te mai bati cu un gandac mai aduni niste sticle goale si gasesti si niste peste. Treci pe langa schelete pentru ca nu-l poti bate si urmaresti carare adunand sticle pana cand ajungi la bufurcatie spre poiana pitita. Acolo ajungi la misiunea a 3-ea avand deja nivelul 4 si dupa ce primesti misiunea cauti putin mai sus doua ciuperci si te reintorci pe carare pana la primii bolovani mari unde vei gasii gandul si ciupercile. Il omori si te intorci la Daizus Vraciul. Si acum te intorci in sat pe drumul pe care ai venit si gata ai ajuns la nivelul 5.
    Nu e mare lucru dar intradevar controlul personajului e cam aiurea si trebuie sa ai rabdare. Total timp necesar facand din nou misiunile chiar acum 40 de minute.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 13 Octombrie, 2022

    Pentru @cti si altii frate tot observ oameni negativisti pe site-ul asta. Pai hai ca-ti mai spun eu ceva ti-ai mai pierdut inca vreo 5 minute ca sa scrii comentariul ala. Daca tot nu te intereseaza concursurile astea de ce mai si postezi...ca doar zici ca-ti mai pierzi si timpul tau pretios. Pai tu singur te apuci sa scrii pierzand timp...nu e ironic si absurd?!?
    Pana mea...nu te obliga nimeni si participi sau sa cauti concursuri...eu observ ca singur te bagi in "rahat" pierzandu-ti timpul fiind constient de treaba asta...nu e ironic.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro