Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Iunie 2012
4 x voucher de 500 RON

Castiga unul din cele 4 vouchere de 500 RON

  • Concursul s-a terminat pe 15 August, 2012
  • Sursa: Manafu.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

4 x voucher de 500 RON

Ce trebuie sa faci?
  1. Fa-ti cont de utilizator pe site-ul www.pinterest.com prin solicitarea unei invitatii de membru pe site la adresa de e-mail hello@theconnector.ro + da "Follow All" din pagina www.pinterest.com/zorilestore pentru a urmari activitatea ZorileStore.ro pe www.pinterest.com.
  2. Creaza un Board (pagina dedicata) in contul personal pe www.pinterest.com, numit "My Summer Style" + creaza o tinuta de vara completa* dupa propriul gust cu imaginile produselor disponibile pe site (adauga un numar de minimum 5 (cinci) produse, fara a repeta o categorie).
  3. Include pentru fiecare imagine pastrata in board-ul "My Summer Style" cele 2 (doua) hashtag-uri (cuvinte cheie) ale campaniei: #mysummerstyle si #zorilestore.
  4. Trimite link-ul spre board-ul "My Summer Style" din contul personal de www.pinterest.com la adresa de e-mail hello@theconnector.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro