Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Martie 2013
4 x 10.000 euro

Concurs Iunie 2013

Castiga unul din cele 4 premii de 10.000 euro

Ce castigi?

4 x 10.000 euro

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de concurs de pe migrantsineurope.eu (click aici) pentru a-ti inscrie scoala pana la 30 aprilie.
  2. Incarca operele pe temele propuse însotite de formularul de predare si de formularul referitor la drepturile de autor, care trebuie sa fie completate, datate si semnate în mod corespunzator pâna cel târziu 21 iunie 2013 sau trimite-le la coordonatorului logistic Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului.
  3. Realizeaza un videoclip, un reportaj sau un al tip de material video ce nu trebuie sa depaseasca trei minute pe tema propusa si incarca-l pe YouTube, Dailymotion sau Vimeo pâna cel târziu 21 iunie 2013 sau trimite-le la coordonatorului logistic Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului.

 

La concurs pot participa școlile de comunicare, de arta, de jurnalism sau de audiovizual, precum și organizațiile similare care ofera un titlu/o diploma/un certificat în domeniile menționate. Tema este o opera media pentru una dintre urmatoarele categorii:

  • Afis
  • Fotografie
  • Videoclip

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro