Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Februarie 2012
1 x pachet telefon dect Gigaset C300 + Gigaset C300H, 1 x pachet format din router SE361 + USB Adapter 108, 1 x pachet format din router SE361 + USB Stick 108.

Concurs Februarie 2012 - Martie 2012

Castiga unul din cele 3 premii

  • Concursul s-a terminat pe 16 Martie, 2012
  • Sursa: Etelecom.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x pachet telefon dect Gigaset C300 + Gigaset C300H, 1 x pachet format din router SE361 + USB Adapter 108, 1 x pachet format din router SE361 + USB Stick 108.

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Etelecom.ro (daca nu esti deja).
  2. Raspunde la intrebarea de pe wall-ul Etelecom.ro: "Ce dispozitiv telecom inovativ credeti ca se va inventa in urmatorii 2 ani!".

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • fcdcc2010 la 27 Februarie, 2012

    "Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri, alese de echipa noastra de marketing. Asteptam raspunsurile voastre pe facebook."

  • kalasnikov1 la 27 Februarie, 2012

    @fcdcc2010: iti pierzi timpul degeaba, la fel ca mine :D eu am raportat cateva "concursuri" si nu s-a intamplat nimic cu ele (erau tepe vizibile de la zeci de kilometri)
    mai nou, poti injura cat vrei pe aici ca nu se intampla nimic (poate numai daca trimite cineva linkul pe adresa lor de email, la fel probabil ca s-a intamplat si cu "concursul" de pe facebook pe care l-am trimis eu si care folosea chiar imaginea lor de pe contul de facebook :)) cum sa publici un "concurs" organizat de altii si care foloseste imaginea ta? :)) din punctul meu de vedere, trebuie sa ai grave probleme (psihice?) sa iti uiti propria imagine sau propriul slogan...)
    cred ca pers. care se ocupa de site nu prea are cunostinte in domeniu :D eu tot comentez ca sa imi blocheze contul si vad ca nu se intampla nimic :))
    succesuri!

  • myky22 la 19 Martie, 2012

    Concursul s-a incheiat va multumim pentru participare, pana vineri vom afisa si castigatorii va urez succes la tragerea la sorti!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro