Acest concurs a fost publicat pe data de 05 Mai 2010
2 x bilet pentru cate doua persoane oferit de Wizz Air

Concurs Mai 2010

Castiga unul din cele 2 bilete pentru cate doua persoane oferite de Wizz Air

  • Concursul s-a terminat pe 19 Mai, 2010
  • Sursa: Eva.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

2 x bilet pentru cate doua persoane oferit de Wizz Air

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe eva.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Raspunde corect la intrebarea din pagina concursului de pe eva.ro. (click aici)


Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (12)
  • baubau2006 la 05 Mai, 2010

    wizz cea mai slaba companie din punct de vedere al serviciilor, zborurilor, confort...agentie ungureasca de nici 1ban...tot ce inseamna wizz...de la personal birou pana la steward..

  • law la 12 Mai, 2010

    vreau eu sa castig

  • baubau2006 la 12 Mai, 2010

    succes, desi sunt praf la serviciile oferite au cele mai mici preturi de pe piata, prin asta atrag numerosi clienti...recunosc ca si eu zbor cu ei, doar din prisma preturilor.

  • cnicol la 12 Mai, 2010

    Esti nedrept,de ce generalizezi?De cate ori am zburat cu ei au fost ok,ceea ce nu pot spune despre anumite curse de linie de la companii renumite.Pana la urma vorbim de zboruri low cost!

  • baubau2006 la 12 Mai, 2010

    tarom ramane cea mai atractiva...cat despre wizz am zburat nu chiar de f multe ori, cred ca de 12, scaune incomode, zbor=caruta, stewardzi drogati, catalog ce se gaseste in avion cu niste preturi de-ti provoaca migrene, amanari de zbor de 4ori din cele 12, personal la serviciul informativ am sunat acolo in urma cu 3sapt, am stat pe fir sa-l ascult pe mozart 8minute, apoi o tanti "amabila" ce m-a tinut alte 6, ce-mi repeta in permanenta ca se intrerupe, pierderi de semnal desi sunasem de pe un fix pe fix rezultatul 14min a cate 80centi pe minut, unele probleme nu sunt suficient de definite pe siteul lor, iar cand suni la un operator constati exact la ce nu te astepti, adica tot ei castiga. compania noastra este de 300mil ori peste wizz, dar prefer sa dau 120euro pe bilet si tot zborul sa nu-mi desprind privirea de pe geam, sa ignor totul, decat sa dau 400 la tarom.

  • cnicol la 12 Mai, 2010

    punctual:
    1.nu mi s-a parut nimeni drogat
    2.Preturile din brosura sinonime cu ale altor companii
    3.O singura data s-a intarziat decolarea ca un nebun sunase la aeroport pt a ameninta cu bomba
    4.Avioanele ca si aparate mi-au parut ok,fara uzura sau semne evidente de "oboseala"
    Prefer sa dau 100 euro pe transport si 300 diferenta sa imi fac un mofturile si sa vizitez cat mai multe obiective.........ca doar nu stau o noapte-ntreaga,ci maxim 2 ore 40 pana-n londra

  • cnicol la 12 Mai, 2010

    Dar pentru ca polemica nu-i punctul meu forte,hai sa facem pace ,fiecare dintre noi trecem prin filtru propriilor intamplari,eu am avut parte de ok,tu de cosmar..........ceasul rau,pisica neagra........deci,facem pace?

  • Ramona13 la 12 Mai, 2010

    E destul de relativ. Desigur ca o calatorie cu avionul de linie, mai ales la o companie gen KLM, AirFrance, etc, e peste ce ofera low-costul. Cu Wizz nu am zburat, doar cu BlueAir si desi nu poti compara cu "linia", conditiile au fost decente, zborurile fara probleme, etc.

  • baubau2006 la 12 Mai, 2010

    nu era vorba de polemica, doar imi exprimam punctul de vedere fata de wizz, pana la londra sunt 3:10h de zbor si chiar ma mir cum de nu ai avut parte de amanari de pe lutton, acolo mi s-a intamplat mereu sa stau si sa astept mai mult decat anticipam...repet tot cu ei zbor doar din simplul motiv ca sunt ieftini.
    ramnona blue air sunt cam pe aceleasi lungimi de unda cu wizz, doar ca nu au avioanele pictate in violet :), am zburat o singura data cu ei, de pe bacau, totul ok pana la aerport cand mi s-a cerut o taxa sumplimentara de bagaj de 40euro, pentru ce nu am inteles niciodata deoarece pe siteul lor nu specifica nimic, asta era in toamna 2009, stau si ma gandesc...daca nu aveam cei 40euro in buzunar oare pierdeam zborul?

  • cnicol la 12 Mai, 2010

    ok,3.10,insa jumatatea de ora am estimat-o ca si timp decolare -aterizare unde oricum stam cuminti in centura..chiar ca ai avut parte doar de rau,baubau......

  • law la 13 Mai, 2010

    sunt ok cei de la Wizz. am zburat de atatea ori pe ruta Londra-Timisoara si mi s-a parut excelent. bafta multa celor de la compania Wizzair.

  • uherr la 19 Mai, 2010

    * 19.05.2010 - Eliza Marica din Bistrita Un bilet oferit de Wizz Air
    * 19.05.2010 - Irina Anghel din Bucuresti Un bilet oferit de Wizz Air

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro