Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Mai 2019
1 x voucher de 700 lei pe vegis.ro, 1 x voucher de 300 lei pe vegis.ro, 1 x voucher de 200 lei pe vegis.ro, 8 x voucher de 100 lei pe vegis.ro

Castiga unul din cele 11 premii in valoare totala de 2.000 lei

  • Concursul s-a terminat pe 10 Iunie, 2019
  • Sursa: Vegis.ro
  • Tip concurs: jurizare, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x voucher de 700 lei pe vegis.ro, 1 x voucher de 300 lei pe vegis.ro, 1 x voucher de 200 lei pe vegis.ro, 8 x voucher de 100 lei pe vegis.ro

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite un email la adresa marketing@vegis.ro cu subiectul "Înscriere concurs #retetameacumatcha" si care conține: link-ul blogului tau, numele și adresa completa (inclusiv codul poștal, daca acesta exista) și numarul de telefon.
  2. Dupa ce primesti pachetul cu Matcha de la Niavis creeaza o rețeta originala ce conține ca ingredient obligatoriu acest produs.
  3. Scrie un articol în care prezinți rețeta ta si incarca cel puțin o imagine cu preparatul final alaturi de pulberea de Matcha primita cu 2 link-uri: 1 link catre vegis.ro si 1 link catre produsul Matcha de la Niavis.
  4. Promoveaza articolul pe paginile tale de social media (Facebook și/sau Instagram) cu hashtag-ul campaniei #retetameacumatcha si #vegisro.
  5. Trimite link-ul articolului și link-urile postarilor de pe social media la marketing@vegis.ro. 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro