Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Decembrie 2019
4 x voucher pentru o vacanta in Salzburg, 150 x Con Ferrero Rocher 96 de bucati, 14800 x Kit decorativ format dintr-o brosura cu sugestii pentru decorat si 2 sabloane decorative personalizate Ferrero

Concurs Ferrero Romania Noiembrie 2019 - Decembrie 2019

Castiga una dintre cele 4 experiente de aur in Austria

 • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2019
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4 x voucher pentru o vacanta in Salzburg, 150 x Con Ferrero Rocher 96 de bucati, 14800 x Kit decorativ format dintr-o brosura cu sugestii pentru decorat si 2 sabloane decorative personalizate Ferrero

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza specialitati Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri, Ferrero Prestige si Ferrero Collection in valoare de minimum 15 RON din oricare din magazinele din retelele Cora, Carrefour Hipermarket, Auchan, Kaufland, Mega Image si Penny Market de pe teritoriul Romaniei  si completeaza formularul de concurs de pe decoratiuni-magice.ro cu datele tale de contact + numarul si data bonului fiscal.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
 • 0723438387 la 27 Noiembrie, 2019

  Nu mai particip la nici un concurs de- al lor deoarece tocmai ce s-a încheiat o campanie și nu găsesc nicăieri lista cu castigatori.

 • konkuser128498 la 27 Noiembrie, 2019

  idem

 • Eva7823 la 28 Noiembrie, 2019

  Asa și eu, la concursul care sa terminat nu au nici acum lista câștigătorilor, am peste 30 de bonuri inscrise și nimic, nu sunt serioși, mașina lănțișoare și leptopuri le da între ai lor. Nu recomand acest concurs. Eu am câștigat la multe concursuri, la delikat, la zuzu, la newmarkt, acum recent la timișoreana TV și voucher emag. La ferrero nu sunt pe bune.

 • cti la 30 Noiembrie, 2019

  Voi chiar credeati ca premiile se dau participantilor ?? :))
  Treaba asta nu se mai face de mult .. ..
  Loto.. promotii.. etc .. bani dati aiurea , la loto se stie cu ceva timp inainte unde se duce premiul ..si la promotii la fel ..
  "Sfat" ..investiti banii in altceva ;)

 • 0723438387 la 01 Decembrie, 2019

  Am sunat la ei si am primit o adresa de mail ca sa intreb de lista castigatorilor. Reception.rom@ferrero.com Nu ma bagà nimeni in seama!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro