Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Decembrie 2012
3 x pachet cu produse La Colline

Concurs Decembrie 2012

Castiga una din cele 3 pachete cu produse La Colline

  • Concursul s-a terminat pe 25 Decembrie, 2012
  • Tip concurs: tragere la sorti, jurizare
Ce castigi?

3 x pachet cu produse La Colline

Ce trebuie sa faci?
  1. Pentru cei ce detin blog culinar sau nonculinar: posteaza in blog o reteta in care sa se regaseaca ca ingredient branza sau laptele((nu neaparat de capra dar care sa poata fi facuta si cu lapte sau branza de capra) unde sa scrii ca participi la concursul “Castiga 3 pachete cu produse La Colline !! cu link catre pagina de concurs + daca ai deja o reteta faina in blog ce se potriveste cerintelor, nu trebuie decat sa faci o noua postare in blog in care sa spui ca participi la concursul organizat de bucatareselevesele.ro cu link catre pagina de concurs, link-ul retetei tale si o poza.
  2. Trimite la adresa de email bucatareselevesele@gmail.com cu mentiunea Particip la concursul “Castiga 3 pachete cu produse La Colline” link-ul retetei sau postarii din blogul tau si o poza finala.
  3. Pentru cei ce nu detin blog: Pregateste o reteta in care sa se regaseaca ca ingredient branza sau laptele((nu neaparat de capra dar care sa poata fi facuta si cu lapte sau branza de capra) iar reteta si poza finala (ce trebuie sa iti apartina) le trimiti la adresa de email bucatareselevesele@gmail.com cu mentiunea Particip la concursul “Castiga 3 pachete cu produse La Colline”.
  4. Devino fanul La Colline pe Facebook, click aici daca nu esti deja + distribuie concursul pe pagina ta de Facebook.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro