Acest concurs a fost publicat pe data de 07 Mai 2013
50 x pereche de sandale cu toc, 50 x pereche de sandale de casa, 100 x flacon de crema NIVEA Q10 Energy, 1000 x mini flacon de crema NIVEA Q10 Energy

Concurs Aprilie 2013 - Iunie 2013

Castiga una din cele 100 perechi de sandale sau 1100 produse Nivea

  • Concursul s-a terminat pe 01 Iunie, 2013
  • Sursa: Nivea.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant
Ce castigi?

50 x pereche de sandale cu toc, 50 x pereche de sandale de casa, 100 x flacon de crema NIVEA Q10 Energy, 1000 x mini flacon de crema NIVEA Q10 Energy

Ce trebuie sa faci?
  1. Creaza-ti cont pe site-ul www.NIVEA.ro/spuneDA, la sectiunea dedicata concursului, sau logheaza-te pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator Facebook) si acceseaza aplicatia concursului NIVEA Q10 Energy – "Spune da!" de pe wallul Facebook Nivea Romania.
  2. Alege una dintre cele doua tipuri de distractie preferate:
    Distractie in oras SAU Distractie acasa + marcheaza pe harta din aplicatia concursului, locatia unde ti-ai dori sa mergi, apoi completeaza un formular, cu locatia aleasa, data si ora la care doresti sa mergi acolo, apoi invita minim un prieten, prin e-mail, daca te-ai inscris prin intermediul site-ului Nivea.ro sau Facebook din tab-ul dedicat concursului.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro