Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Iulie 2015
1 x weekend la munte la  Andy Hotel din Predeal

Concurs Calatoriaperfecta.ro Iulie 2015

Castiga un weekend la munte la Andy Hotel din Predeal

Ce castigi?

1 x weekend la munte la Andy Hotel din Predeal

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Beraria Germana Bragadiru (daca nu esti deja) + da share paginii pe wallul tau de Facebook.
  2. Da share postarii de concurs de pe calatoriaperfecta.ro pe wallul tau de facebook.
  3. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe calatoriaperfecta.ro in care sa spui ce ai face daca ai avea un buget de 250 de lei si ai fi impreuna cu trei prieteni la Beraria Germana Bragadiru, ce comanzi (gasesti aici meniul) + linkul de la pagina ta de facebook.
Nota curenta: 4.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 23 Iulie, 2015

    Un alt concurs a ajuns la final! Concursul sponsorizat de Beraria Germana Gambrinus si organizat de calatoriaperfecta.ro și-a desemnat câștigătorul. O mulțime de participanți, o mulțime de comentarii și comenzi, like-uri primite pe facebook…VA MULTUMIM! După cum stiti, premiul a constat într-un weekend la Andy Hotel din Predeal. Au fost atâtea răspunsuri inspirate și comenzi trăsnite, încât cei de la Berărie au fost nevoiți sa facă un top trei din care, a fost ales cel care merge la munte pentru un weekend. Nu numai comentariu a contat, nu numai îndeplinirea condițiilor ci și faptul ca cel care a câștigat a distribuit de mai multe ori decât majoritatea acest concurs în pagina sa de facebook, a fost activ și a încercat sa ajungă la cat mai multe persoane popularizând concursul. Ceea ce dovedește ca atunci când ești altruist, răsplata este uneori pe măsura!

    And the winner is…

    DORU POPOVICI spune:
    Mai Baiete, te rog adu de graba la masa noastra carnati de trei feluri, 8 mici, mai mari sa fie, cartofi nemtesti adevarati pe saturate! HALT!! Te rog, mai adu si ciuperci la gratar gustoase si o salata de muraturi asortate de-mi lasa apa in gura, la pretul de 155 lei!! MAI STAI NITEL! Mai adu-ne si berea casei, „Beraria Germana Bragadiru”…. la discretie! Ca pe canicula asta, ne este o sete de camila si avem o pofta de mancare, cat 10 oameni la un loc! Sa ne-nveselim nitel cu muzica live si cu bucate alese bavareze! Sa curga berea-n valuri! Si baiete, vino repede cu berea, ca nu mai putem de sete!
    Felicitări Doru!

    Va mulțumim tuturor celor care ați participat la acest concurs, celor care au îndeplinit condițiile precum și celor care nu au făcut acest lucru dar au încercat sa o facă. Berăria Germana Bragadiru, va așteaptă cu bere,muzica și mâncare de calitate iar noi va așteptam la următoarele concursuri.

    Sa aveți o vara frumoasa!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro