Acest concurs a fost publicat pe data de 24 Iulie 2013
1 x weekend la mare in hotel de 4 stele pentru 2 adulti + 1 copil cu mic dejun inclus, 20 x mixer premium + tava silicon/teflon pentru paine /cozonac + tigaie teflonata + 24 conserve Sun Food

Concurs Iulie 2013

Castiga un weekend la mare in hotel de 4 stele sau alte 20 premii speciale

  • Concursul s-a terminat pe 31 Iulie, 2013
  • Sursa: Sunfood.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x weekend la mare in hotel de 4 stele pentru 2 adulti + 1 copil cu mic dejun inclus, 20 x mixer premium + tava silicon/teflon pentru paine /cozonac + tigaie teflonata + 24 conserve Sun Food

Ce trebuie sa faci?
  1. Pregateste o salata sau desert racoros de vara* cu minim o conserva Sun Food + posteaz-o pe blogul personal impreuna cu reteta si cu cel putin doua imagini ale preparatului (in cel putin una dintre ele sa se regaseasca si conserva Sun Food) + precizeaza atributele pe care le apreciezi la produsele Sun Food si include un link catre regulamentul de participare de pe site-ul sunfood.ro si mentiunea ca participi la concursul “Gatesc sanatos cu Sun Food!”.
  2. Anunta pe pagina de facebook a blogului ca participi la concursul “Gatesc sanatos cu Sun Food” prin postarea fotografiei cu preparatul final si conserva Sun Food alaturi, cu link catre reteta de pe blog.
  3. Trimite un email la office@sunfood.ro cu datele tale de contact + numele blogului + adresa (linkul) catre reteta cu care participi + fotografia cu care participi la concurs (in care se regaseste si conserva Sun Food).

 

*Temele in care trebuie sa se incadreze preparatele sunt:

- Vara se poarta salatele;
- Vara se poarta deserturile reci.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro