Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Septembrie 2010
un weekend in Amsterdam

Concurs Septembrie 2010 - Noiembrie 2010

Castiga un weekend in Amsterdam

  • Concursul s-a terminat pe 04 Noiembrie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un weekend in Amsterdam

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe undegasesc.info. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Pune o intrebare (orice intrebare, dar sa inceapa cu "Unde gasesc...") sau raspunde intrebarilor puse de alti utilizatori si strange 1.500 de puncte.
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • Naked la 27 Septembrie, 2010

    Nu exista regulament, nu exista nici un nume al organizatorului, nici o societate.

  • konklady la 27 Septembrie, 2010

    <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.whois.net/whois/undegasesc.info">http://www.whois.net/whois/undegasesc.info</a>

  • kalasnikov1 la 27 Septembrie, 2010

    @konkurs: Eu as zice sa scoateti acest "concurs" de aici.. De ce? Simplu. Ei au un trafic de 30 de vizitatori/zi... cam cati bani crezi ca isi scot din trafic? Eu as zice ca nici macar bani de tigari nu isi fac dintr-un asemenea trafic. M-am uitat peste statistica voastra si voi aveti inj jur de 2500 unici/zi si nu prea am vazut concursuri organizate de voi :D Ei in decurs de 2-3 luni au avut concursuri cu o valoare totala a premiilor de aprox. 5000 de euro. Sa nu uit... in urma cu ceva timp au avut si un contor de trafic, dar dupa ce am mai postat niste comentarii pe pagina precedentului concurs au eliminat acel contor pt ca sa nu le mai vada nimeni cate miliarde castiga din trafic. Cere-le statistica si o sa vezi ca am dreptate in legatura cu traficul lor.
    La concursul precedent scria ca o sa fie o extragere live a castigatorului.. A vazut-o cineva? Unde pot sa vad acea extragere? Au pus acolo un asa zis castigator despre care nu se stie absolut nimic (nici macar tara in care locuieste :)) )
    Inca un motiv. daca tot au atatia bani de investit in premii de ce si-au cumparat un domeniu de 5-10$ si nu si-au cumparat un domeniu .ro?

    PeSe: nu am participat si nici nu o sa particip la vreun "concurs" organizat pe acest blog/site
    PeSe1: va rog frumos sa nu veniti cu comentarii de genul "sunt seriosi, eu am castigat un sapun la ei" pt. ca eu vorbesc de premiile mari..

  • godo_mihaela la 08 Octombrie, 2010

    totusi exista foarte multi participanti. sa fie toti prosti ca participa?

  • godo_mihaela la 08 Octombrie, 2010

    am o intrebare: daca trebuie sa faci minim 1500 de puncte si e cu tragere la sorti, atunci ce rost are sa faci mai multe puncte? ca sunt participanti si cu peste 14000 de puncte. n-ajunge sa te opresti la 1500? sau ceilalti joaca doar din placere sau ca n-au ce face cu timpul lor?

  • godo_mihaela la 09 Noiembrie, 2010

    totusi, jocul asta s-a terminat pe 4 noiembrie. atunci de ce mai primesc pe mail ca sa raspund la intrebari? si de ce mai apar intrebari? nu cred ca e serios concursul

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro