Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Februarie 2010
un voucher in valoare de 500 RON pe care il poii folosi pentru a beneficia de cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala in cadrul Echo Slim

Concurs Februarie 2010 - Martie 2010

Castiga un voucher pentru remodelare corporala

  • Concursul s-a terminat pe 10 Martie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un voucher in valoare de 500 RON pe care il poii folosi pentru a beneficia de cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala in cadrul Echo Slim

Ce trebuie sa faci?
Trimite un mail la adresa concursuri@prichindelulmeu.ro cu raspunsul la intrebarea "Care este metoda de slabire in 14 zile propusa de Echo Slim? " + numele complet, localitatea, varsta, datele de contact (adresa de e-mail sitelefonul)

Raspunsul il gasesti aici.




Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • godo_mihaela la 25 Februarie, 2010

    ce idioti! iti cer sa scrii un anumit raspuns la o anumita intrebare, dar tot ei iti dau si raspunsul mura in gura. si se mai numeste concurs!

  • cyucy la 26 Februarie, 2010

    pot participa doar cei din Bucuresti?nu am apucat sa citesc reg...

  • cyucy la 26 Februarie, 2010

    m-am lamutir :D


    În cazul neprezentării câştigătoarei în termen de 10 zile de la afişare pentru a beneficia de premiul câştigat, se va desemna o nouă câştigătoare prin tragere la sorţi.
    7. Pentru persoanele câştigătoare din alte oraşe decât Bucureşti nu se asigură cheltuielile de transport şi cazare.

  • ccrissy la 27 Februarie, 2010

    dar asa e cu aceste consursuri din Bucuresti!La unele pune din start conditia: "e adresat persoanelor cu domiciliul in Buc". Eu la concursuri cu vouchere la saloane de infrumusetare nci nu particip. Pt bucuresteni e adresat mai mult, sau si pt cei din alte localitati daca ei considera ca au drum sau ar face pt asa ceva! Cui ii e avantajos, poate opta :D Pt mine sa merg din coltul tarii, in Buc. pt un voucher castigat, ar fi haios:))))))))

  • godo_mihaela la 27 Februarie, 2010

    na, la chestia asta sunt idioata eu. nu mi-am dat seama ca e pentru persoanele din bucuresti iar eu, din Arad, nu ma voi deplasa pana acolo, ca mai mult ar costa cazarea decat premiul :)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro