Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Octombrie 2011
3 x voucher de cumparaturi Praktiker de 800 RON, 1 x voucher de 2.000 RON

Concurs Octombrie 2011

Castiga un voucher in valoare de 800 RON sau 2.000 RON

  • Concursul s-a terminat pe 23 Octombrie, 2011
  • Tip concurs: votare, tragere la sorti
Ce castigi?

3 x voucher de cumparaturi Praktiker de 800 RON, 1 x voucher de 2.000 RON

Ce trebuie sa faci?

Alege o camera si decoreaz-o dupa bunul plac + strange cat mai multe voturi.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • vali22 la 14 Octombrie, 2011

    Particip la concursuri de luni intregi, m-am bagat si la acesta desi nu am multi prieteni, aveam cateva voturi, nici gand sa sper la premiul de 800 lei, eram muuuult dupa locul 10-15 Am cerut si eu ajutorul la prieteni, nu zic ca am insistat prea mult dar am incercat si eu! Si am fost descalificat, am trimis mail sa intreb de ce si mi-au spus ca nu am respecatt regulile si am votat cu dinamic!!!Ca nu aveam ce sa fac decat sa dau cateva voturi cu dinamic si sa pierd timpul!! Am vazut ca au descalificat pe multi, unii aveau 2000 de voturi si meritau ca nu cred ca se pot face atatea corect dar ce au avut cu mine??Nu imi spun altceva, le cer dovezi si nu mai aratat nimic! de acum incolo adios cumparaturi de la Praktiker! Daca sunt asa de serioso trebuiau sa imi explice si mie sa nu mor prost!! de acum incolo stiu sa nu mai ma bag la asa ceva! Mie mi se pare prea ciudat sa descalifici peste 40 de oameni!! atatia sa triseze?? Au scos zeci de mii de voturi si acum primul are nici 200 de voturi!!Cred ca a lor este! Macar sa nu se mai chinuie altii, sa le stea in gat premiul.

  • ladyinblue la 14 Octombrie, 2011

    nu stiu cat de seriosi sunt cei care au organizat acest concurs, insa eu m-am invatat minte - nu mai particip la concursuri unde e nevoie de voturi/like-uri...

  • luciana5 la 14 Octombrie, 2011

    eu eram pe locul 5 la o categorie, aveam cam 700 de voturi, adica zeci de ore de milogeala la altii!! Cand m-am apucat de concurs stiam la ce ma inham, detest genul asta de concursui dar vream s acastig voucgerul ca am nevoie de el! Asa ca am trecut peste mandrie si am ajuns sa cersesc voturi! Ieri m-a blocat fbul ca am trimis prea multe mesaje. M-au descalificat si pe mine desi eu am cerut de cateva ori s averifice voturile ca erau multi cu foarte multe voturi, mii!! Mi-au trimis mail sa imi spuna ca am fost descalificata pentru voturi incorecte, am cerut dovezi, explicatii! Nu au mai spus absolut nimic! Nici un fel de explicatie, nimic! Au descalificat cred 40-50 de persoane, pe fetele din lista de mail le-am intrabat ce si cum..nici ele nu stiu nimic, nimeni nu a primit alta explicatie! Au lasat o saptamana sa se stranga voturi, sa aibe trafic pe site si apoi au descalificat la sange si i-au lasat pe cine au vrut ei...miram-as sa castige cineva cu un nume de care am mai auzit!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro