Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Mai 2013
1 x voucher de cumparaturi in valoare de 350 lei, 1  x cupon de reducere 50% la cumparaturi pe MiniFashion.ro, 1 x cupon de reducere 25% la cumparaturi pe MiniFashion.ro

Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 350 lei sau alte 7 premii speciale

Ce castigi?

1 x voucher de cumparaturi in valoare de 350 lei, 1 x cupon de reducere 50% la cumparaturi pe MiniFashion.ro, 1 x cupon de reducere 25% la cumparaturi pe MiniFashion.ro

Ce trebuie sa faci?
  1. Posteaza o fotografie, din care sa reiasa cât de amuzant este copilul tau + indica numele copilului și vârsta, orașul în care locuiește.
  2. Intra in contul tau pe romanialifestyle.ro (click aici daca nuai deja) + mergi la linkul acesta si completeaza formularul (nume parinte, adresa de email, numele copilului și vârsta) + incarca poza cu copilul tau surprins într-o ipostaza amuzanta.
  3. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Romania Lifestyle - www.romanialifestyle.ro (click aici) + Minifashion.ro (click aici)
  4. Da share paginii de concurs CEL MAI AMUZANT COPIL.
  5. Strange cat mai multe voturi la poza ta.

 

*Concursul se adreseaza tuturor parinților care au copii cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro