Acest concurs a fost publicat pe data de 18 Ianuarie 2011
2 x troller Eurosport

Concurs Ianuarie 2011

Castiga un troller Eurosport

 • Concursul s-a terminat pe 31 Ianuarie, 2011
 • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

2 x troller Eurosport

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe revistaeurosport.ro cu datele tale de contact + raspunsul la intrebarea "La ce echipa joaca Arjen Robben?".

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
 • teomaria la 01 Februarie, 2011

  După încheierea concursului, în data de 2 februarie, în prezenţa unui notar, reprezentanţii STVM vor face tragerea la sorţi.

 • teomaria la 01 Februarie, 2011

  Câștigătorii vor fi notificați printr-un e-mail şi/sau contactaţi telefonic și li se va solicita să confirme dacă adresa menţionată în formularul de participare online este corectă si este cea la care să se facă livrarea premiilor. Lista cu toţi aceşti câştigători va fi postată în perioada 3 – 13 februarie 2011 pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> şi/sau pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

 • doria10 la 04 Februarie, 2011

  În urma tragerii la sorţi, care a avut loc în data de 2 februarie 2011, au fost desemnaţi câştigătorii concursului Bundesliga 1. Premiul constă într-o geanta de voiaj (troller) Eurosport.

  Aceştia sunt:

  1. Ungureanu Dragu, com. Cochirleanca, jud. Buzău
  2. Grădinariu Gabriela, Braşov, jud. Braşov

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro