Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Martie 2011
un telefon mobil (la alegere de pe emag.ro)

Concurs Martie 2011 - Mai 2011

Castiga un telefon mobil la alegere

  • Concursul s-a terminat pe 01 Mai, 2011
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un telefon mobil (la alegere de pe emag.ro)

Ce trebuie sa faci?

Intra in contul tau pe Facebook + devino fan al paginii Pariuri.org pe Facebook (click aici)

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • pionys la 22 Martie, 2011

    In linkul de descriere a ofertei de telefoane de la emag este link cu profitshare (se instaleaza cookie in browserul vostru si el castiga 3% din orice comanda de pe emag).
    In plus de asta astfel de promovare nu este acceptata de emag si cred ca ar trebui semnalata catre ei. Sunt curios, dupa ce o sa-i anuleze castigurile obtinute astfel, o sa mai acorde premiul!?

  • pionys la 22 Martie, 2011

    Afiliatul nu are voie:

    * sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
    * sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul eMAG.ro);
    * sa citeasca, sa intercepteze, sa inregistreze, sa redirecteze, sa interpreteze orice material ce este adresat Furnizorului;
    * sa modifice operatia vreunui buton, link sau a altui element interactiv al site-ului eMAG.ro;
    * sa faca comenzi sau sa completeze formulare, sau sa faca alte tipuri de actiuni pe site-ul eMAG.ro, in numele unei terte parti, sau sa autorizeze, asiste sau incurajeze alta persoana sau entitate sa faca acest lucru;
    * sa promoveze produsele Furnizorului pe site-uri care nu ii apartin decat cu acordul si in conformitate cu termenii si conditiile acestora.
    * sa promoveze produsele Furnizorului prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale a Furnizorului. Ex: anunturi de vanzare a produselor cu alte preturi, alte beneficii sau orice alte conditii comerciale;
    * sa promoveze linkuri de afiliat in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Furnizorului.
    * sa cauzeze in vreun fel confuzie clientilor site-ului eMAG.ro in ceea ce priveste relatia dintre Afiliat si Furnizor;
    * sa foloseasca alte materiale promotionale, in afara celor oferite de programul eMAG ProfitShare, pentru a promova site-ul eMAG.ro sau sa asiste, autorizeze, incurajeze o a terta parte sa faca acest lucru;
    * sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
    * sa incerce sa intercepteze sau redirecteze traficul unui alt site care participa la programul eMAG ProfitShare;
    * sa inregistreze vreun cuvant cheie, termen de cautare sau alt identificator care sa contina vreo marca inregistrata site-ului eMAG.ro (eMAG, eMAG.Live! etc.) sau alta variatie a acestora (eMMAG, eAMG etc.), pentru folosirea in motoarele de cautare, portaluri sau alte servicii de cautare.

  • cristi767 la 22 Martie, 2011

    Salut,

    Si care paragraf consider ca incalcam cu site-ul pariuri.org ? Nu suntem nici primul, nici ultimul site care in cadrul unor anunturi plaseaza si linkuri de afiliere. (Asta e scopul acelor sisteme de afiliere de la emag).

    Scopul notru direct (pe pariuri.org) este sa atragem un numar mare de fani pe Facebook, iar link-ul spre profitshare de la emag e ceva secundar la care vom renunta cu prima ocazie in care cineva ne va arata ca nu facem ceva corect. In acest sens ma voi adresa cu o intrebare si celor de la emag.ro pentru a fi convinsi de lucrul acesta.

    In ce priveste suspiciunea ta, afla ca premiul se va da oricum. Banii au fost alocati deja pentru acest lucru, pentru ca site-ul are o cu totul alta activitate si o cu totul alta sursa de venit. Promotia face parte din strategia noastra de marketing, care va continua cu alte concursuri, iar scopul ei este fidelizarea fanilor nostri de pe Facebook. In plus site-ul are o vechime de aproape 4 ani, iar neacordarea premiului (lucru care nu s-a intamplat inca cu niciun alt concurs pana acuma) ar fi o pata rusinoasa pentru noi.

    Sper sa iti schimbi parerea despre noi, sau sa iti argumentezi mai concret acuzele.

    O zi buna,

    Cristi
    pariuri.org

  • Mihaitza1819 la 01 Mai, 2011

    Mai pe scurt,ce anume trebuie sa fac,pentru a putea castiga :)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro