Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Ianuarie 2023
1 x smartphone Apple iPhone 14 Pro Max 1TB 5G Space Black, 3 x voucher de carburant OMV in valoare de 500 lei, 3 x 5.000 puncte in aplicația OMV MyStation

Concurs Omv Filling Stations Ianuarie 2023

Castiga un telefon iPhone 14 Pro Max sau vouchere de carburant de 500 lei

  • Concursul s-a terminat pe 29 Ianuarie, 2023
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x smartphone Apple iPhone 14 Pro Max 1TB 5G Space Black, 3 x voucher de carburant OMV in valoare de 500 lei, 3 x 5.000 puncte in aplicația OMV MyStation

Ce trebuie sa faci?
  1. Urmarește pagina de Facebook OMV România și raspunde în comentarii la întrebarile fiecarei etape de concurs.
  2. Etapa 1 desfașurata în perioada 13 – 17 ianuarie și pentru a te califica în tragerea la sorți trebuie sa spui într-un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook daca ai împarți premiul cu un prieten sau l-ai pastra doar pentru tine.
  3. Etapa a 2-a desfașurata în perioada 18 – 22 ianuarie și pentru a te califica în tragerea la sorți trebuie sa spui într-un comentariu la postarea de pe Facebook care este cea mai joasa temperatura la care motorina de performanța OMV MaxxMotion Performance Diesel asigura eficiența maxima.
  4. Etapa a 3-a desfașurata în perioada 23 – 29 ianuarie si pentru a te califica în tragerea la sorți este necesar sa postezi în comentarii o poza cu un bon fiscal de anul acesta, în care sa arați ca ai alimentat cu carburanții de performanța OMV MaxxMotion 100plus sau OMV MaxxMotion Performance Diesel.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro