Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Martie 2015
1 x telefon UTOK Fury

Castiga un telefon UTOK Fury

Ce castigi?

1 x telefon UTOK Fury

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan UTOK România (daca nu esti deja).
  2. Viziteaza pagina de produs pe UTOK.ro si posteaza un comentariu la articolul de unboxing/review UTOK Fury, cu raspuns la întrebarea "Care dintre caracteristicile lui UTOK Fury e cea mai importanta pentru voi?".
  3. Da share la articolul de unboxing/review pe wallul tau de Facebook.
  4. Trimite pe mail la concurs@mobilissimo.ro dovezile mentionate mai sus (4 capturi de ecran), iar mailul trebuie sa aiba subiectul "Concurs UTOK Fury" + datele tale de contact.
Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser124322 la 18 Martie, 2015

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro