Acest concurs a fost publicat pe data de 20 Martie 2015
1 x telefon Allview V1 Viper i4G

Concurs Stiri-telefoane.mobilissimo.ro Martie 2015 - Aprilie 2015

Castiga un telefon Allview V1 Viper i4G

Ce castigi?

1 x telefon Allview V1 Viper i4G

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Allview Mobile (daca nu esti deja).
  2. Viziteaza pagina de produs pe Allview.ro si posteaza un comentariu la articolul de unboxing/review cu raspuns la întrebarea "Prin ce se deosebește linia de telefoane Viper de la Allview de restul terminalelor companiei?".
  3. Da share la articolul de unboxing/review pe wallul tau de Facebook.
  4. Trimite pe mail la concurs@mobilissimo.ro dovezile mentionate mai sus (4 capturi de ecran), iar mailul trebuie sa aiba subiectul "Concurs Allview V1 Viper i 4G" + datele tale de contact.
Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser124322 la 20 Martie, 2015

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro