Acest concurs a fost publicat pe data de 17 August 2010
un stick de 8Gb, un tricou, o cartela in valoare de 10 euro

Concurs August 2010 - Septembrie 2010

Castiga un stick de 8Gb, un tricou sau o cartela in valoare de 10 euro

Ce castigi?

un stick de 8Gb, un tricou, o cartela in valoare de 10 euro

Ce trebuie sa faci?

Fii cat mai activ pe blogul proautomoto.blogspot.com.

Nota curenta: 2.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (40)
  • kalasnikov1 la 17 August, 2010

    konkurs, iti mai amintesti de concursul listat aici <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> la care tot te-am averizat ca nu-i un concurs real? Acelasi lucru il fac si aici. Primul articol de pe blog a fost postat pe data de 13 august 2010. Probabil ca acelasi copilas, in dorinta de a-si face rost de cat mai multe adrese de e-mail, si-a facut un alt blog si a organizat alt concurs (poate fi si o alta pers., dar cu acelasi scop). Eu zic ca toate articolele de pe blog au fost luate de pe alte site-uri si totul a fost postat intr-un timp f scurt (maxim, in cateva ore... maxim, am spus :)) )...

  • tzyganu la 17 August, 2010

    Dc vb fara sa sti e un concurs foarte serios eu sunt creatoru blogului si organizatoru concursului.Si nu e nici o pacaleala in legatura cu concursu.

  • kalasnikov1 la 17 August, 2010

    Copilas, ai dreptate, nu am stiut ca esti tu organizatorul ca sa scriu ca ai un concurs serios =)) Apropo, cati anisori ai?
    Sa-ti raspund la intrebare: am postat acel comentariu pt. ca sa am sanse mai mari de castig =)))))) Scuze ca te intreb, da' tu cine esti de ar trebui sa cred ca ai un concurs f serios? Apropo, cata incredere ar trebui sa am in cineva care isi zice tocmai cum iti zici tu aici?
    Sti(i) ca aici mai intra si uni(i) care nu folosesc expresi(i) gen "dc", "vb" si alte cuvinte/expresi(i) academice folosite de tine?
    Apropo, cati membri(i) are echipa ta? :))...
    PeSe: Iti mai raspund la intrebari, daca vrei :D si daca nu vrei tot o sa(-)ti raspund :P

  • dolphin la 17 August, 2010

    Kalasnikov, esti un simpatic!!! :))))))))))))) Si esti asa de rau, te (i)ei de bietu(l) copil, care nu stie (sa) scrie corect si baga abrevieri...macar p-alea le scrie bine. :D Iti dai seama, "la-i" (l-ai, fireste ;) ) criticat tocmai pe... creatoru(l) lu' blogu'!!! Cum de ti-ai permis asa ceva??? Ntzntzntz...

  • Ramona13 la 17 August, 2010

    "Sunte-ti" niste rautaciosi!

    ...."cos" "Im" a gypsy...nah nah nah...

  • dolphin la 17 August, 2010

    :)))))))))))))))) "Santem", recunosc!!! Si se scrie "aim" a "jipsi", da??? :P

  • ladyinblue la 17 August, 2010

    hai ca m-ati (sau mati?) facut sa (ma) rad...:))chiar aveam nevoie!

  • dolphin la 17 August, 2010

    :)))) E un lucru bun ca am reusit sa descretim niste frunti, pe tristetea asta generalizata, deci (s-)a meritat, parerea mea!!! :D

  • amola la 17 August, 2010

    In ton

    Ceave-ti cu iel ca vrea sa maninca si gura lui ceva?!!!

  • dolphin la 17 August, 2010

    Ok, "i-mi" fac mea "pulpa"!!! M-am scos??? ;;)

  • ladyinblue la 17 August, 2010

    dolphin, ie bine sa ne riscam sa ne radem, nu?

  • tzyganu la 17 August, 2010

    Daca tot va place sa va bateti joc.Batetiva in continuare care vrea sa se inscrie bine cine nu nu.Am 19 ani si sunt din botosani.Daca tot esti asa curios

  • dolphin la 17 August, 2010

    Face bine la mansarda sa (ne) radem! ;)

  • dolphin la 17 August, 2010

    Copilas dragalas, nu conteaza de unde esti, dar la varsta ta se presupune ca ai trecut printr-o perioada de alfabetizare. Halul in care te exprimi si scrii arata ca acea alfabetizare ori nu a existat, ori nu s-a prins de tine! Dandu-te drept "creator" de blog, ar trebui sa stii macar sa scrii corect, sa stii unde se pune o cratima, ca la sfarsitu(l) unui cuvant articulat se pune un "L" etc. Nu te supara, dar tu ti-ai facut-o, cu mana ta!!! Noi doar am lucrat cu materialul clientului. ;)

  • mirela24 la 17 August, 2010

    va rog frumos sa nu v-a m-ai luati de domnu tzyganu oraganizatoru de blog.V-oi "batetiva in continuare" cum a zis el.E liber s-a se insrie cine vrea.
    :D

  • dolphin la 17 August, 2010

    Corect!!! :)))))))))))

  • kalasnikov1 la 17 August, 2010

    Copilas dragalas? =))) Voi sunteti niste adevarate... bombe atomice in comparatie cu kalasnikov :)) Deja mi(-)e mila de bietu(') copilas :))
    domnu(') creator, daca particip la concursul tau si castig, esti sigur ca nu o sa(-)mi gresesti numele sau numele masini(i) preferate? =))
    Poate o sa colaboram pe vi(i)tor, ca de la creator la creator :D

  • mikutza_ioana la 17 August, 2010

    măi kalasnikov1...în loc să "comentezi" aici..nu mai bine deveneai tu cel mai activ user al blogului?

    Cu siguranţă ai fi câştigat şi locul I şi II şi III =))

  • tech_fun la 18 August, 2010

    a fugiit cu toti premile nu va ma-i agita-ti ca l-ati suparat de tot, mititelu. nici nu ma-i raspunde la comentari voastre :)

  • tech_fun la 18 August, 2010

    auu ce greseala grava de gramatica am facut...
    revin: forma corecta era "la-ti suparat".
    alaturi de o binemeritata autoflagelare, cu permisiunea lui delphin imi fac si eu 'mea pulpa' :P

  • dolphin la 18 August, 2010

    Mai, dar voi ati intrat pe blogu' lu' peste afumat??? Rad singura de 5 minute, e grava situatia!!! :)))))))))))))))) O sa postez aici descrierea concursului (ca sa nu marim traficul acolo si sa cada serveru' ;) ), asa cum creatoru' blogului a redactat-o:
    "CONCURS
    16-08-2010 pana pe data de 16-09-2010 Se va desfasura prima runda a concursului Auto-Moto.

    Tot ce trebuie sa faceti:

    -sa fiti cat mai activi pe blog
    - sa lasati cat mai multe COMENTARI

    Si la sfarsitul concursului cei mai activi 3 useri vor fi premiati:

    Locul I--STIK de memorie de 8 Gb

    Locul II-- Un tricou INSCRTIPTIONAT cu numele lui si cu masina lui preferata

    Locul III-- O cartela in valoare de 10 euro

    Va asteptam cu drag echipa
    PROAUTOMOTO".
    Am scris eu cu majuscule cuvintele cu pb, dar mai e primul paragraf in care e explicata defectuos perioada de desfasurare, fara punct, fara virgula...
    Articolele cred ca sunt..."imprumutate" din alte parti, ca-s scrise destul de corect si cu diacritice.

  • dolphin la 18 August, 2010

    Si recunosc: "Aim bed, aim bed end aim a bici, sau bici mi"...ma refeream la "plaji"!!! :D

  • ANDUPUSTIU la 18 August, 2010

    1 Stick Usb 8 Gb-95 lei
    Un tricou inscriptionat-40 lei
    Cartela 10 Euro-58 lei

    Premii de valoare:D

  • mirela24 la 18 August, 2010

    pentru domnu tzyganu oraganizatoru : tricou de pe locu=l 2 poate fi INSCRTIPTIONAT cu numele masini mele preferate adik: BeMeVu-l ? mar interesa s-a particip pt locu-l 2

  • kalasnikov1 la 18 August, 2010

    Am incercat sa te ascult, dar nu ma lasa sa postez niciun comentariu :)) Am folosit contul de wordpress pt. a posta si cand dau sa trimit mesajul, imi apare mesajul ca in linkul folosit sunt introduse caractere interzise.. Iti dai seama ce noroc a avut ca nu am putut posta nimic :))
    Sa va spun si de ce am vrut sa postez.. A aparut pe blog un alt comentator semisiasamaideparte (nu putem sa le zicem chiar analfasiasamaideparte... :D) si un alt participant il face analfabet pt. greselile gramaticale pe care le-a facut pe blog si eu am vrut sa-l intreb ce parere are de cel care a intocmit regulamentul, dar din pacate nu am putut posta comentariul pt ca nu am cont pe blogspot...
    @dolphin: Ce sa faci daca nu s-a gandit nimeni sa isi faca un blog numai cu regulamente pt concursuri, de unde sa le poata "imprumuta" doritorii? :)) Daca o sa ajunga cheful de scris si pe la mine, o sa fac eu un astfel de blog =))
    Eu nu cred ca articolele lui sunt "imprumutate" din alta parte, eu sunt sigur.. :D Probabil ai observat pe site-urile cu trafic mare ca unele cuvinte sunt "albastrite" si cand ajungi cu cursorul mouse-ului pe ele.. incepi sa injuri :)) (ti se deschide o imagine enervanta...) la fel ar trebui sa deschida si la el sau atunci cand dai click pe acele cuvinte (daca o sa verifici, o sa vezi ca sunt putine cuvinte sub care exista si link...)
    @Mirela24: De ce il jignesti? :)) El e "creatoru", si pe langa asta mai e si "organizatoru" concursului. Tu vorbesti numai de pozitia secundara a lui in cadrul echipei care administreaza blogu' :)) Si pe mine m-ar interesa tot tricoul numai ca mie imi "place" mai mult femeile si asa ca ar trebui sa caut un hibrid intre o masina si o femeie :)) Io daca (virgula) castig, o pun pe mercedesa =))

  • dolphin la 18 August, 2010

    Haoleu, termopanu' meu!!! Chiar, neste termopane-termopane, neste turrrrrnulete, un ghiul+o cruce de haur de 3 kile si o rilota nu se "da" ca premii, mancatias (manca-ti-as, fireste)???

  • kalasnikov1 la 19 August, 2010

    Coincidenta s-au "creatoru" blogului sas-i castige proprile premi? Intra-ti pe linku de ma-i jos sa vede-ti despre ce vorbesc:
    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    konkurs, po-ti debloca linku ca sal vada si alti care nu stiu cum se procedeaza? uitate si tu putin peste comentarile lui de aici si cele semnate de mister zizou din acea pagina ;) Mersi

  • edy007 la 19 August, 2010

    Kalasnikov,ai dreptate, Mr. Zizou "sar"(s-ar) putea sa fie "creatoru" blogului.
    Si eu sunt acel eddy de pe blog. "Mam"(m-am) bagat si eu sa vad daca tipul este serios sau daca vrea doar "sasi"(sa-si) faca audienta.Mie mi se pare un site care "nui"(nu-i) serios deloc:))
    Ma rog, ramane de vazut dar eu sunt de acord cu tine

  • Ramona13 la 19 August, 2010

    M-ai lasa-til in pace, a-ti navalit cu toti pe el, bietu-l baiat! D-ar ce vina are el? Invidiosilor!

  • cyucy la 19 August, 2010

    invidiosi-lor!!!(cui-lor,l) :D

  • dolphin la 19 August, 2010

    Ai admit, aim bed, aim bed... :D
    Kalasnikov, da cumva linkul ala, fara sa ti-l blocheze, ca m-ai facut tare curioasa!

  • edy007 la 19 August, 2010

    @ dolphin primul post de ep pro auto moto:))

  • edy007 la 19 August, 2010

    de pe*, scuze, "ma"(m-a) molipsit tiganu:))

  • kalasnikov1 la 19 August, 2010

    Tie am vrut sa iti las un mesaj dupa ce am vazut ca il ataci pe respectivul si am vrut sa iti spun sa te uiti greselile din regulament..

    @dolphin: Ilgasesti aici ttp://proautomoto.blogspot.com/2010/08/ceva-captivant.html (sper sa "apare"... pui un "h" in fata :D)
    Poate reusesc sa te conving s-a te inscri si tu :)) Eu ma-s baga s-ai las cate 10 comentari la fiecare post cu "salut" sa vad daca a-s castiga ceva s-au daca ar tine pasul cu mine, numai ca nu am chef... :)))

  • dolphin la 20 August, 2010

    M-am lamurit, creatoru' lu' blogu' e incurabil!!! :D Nu stiu daca merita sa ne mai consumam timpul si energia cu acest tanar...

  • andreeapantiru la 22 August, 2010

    mda...v ati dat si voi seama k e doar o risipa de timp:))))

  • kalasnikov1 la 28 Septembrie, 2010

    Echipa trotineta-dizal are oroarea de a anunta inceierea sfarsitului concursului nostru. Toti castigatori a-u fost anuntati pe fax ca au castigat. Castigatori o sas-i ridice premile de jos, ca de sus nu se pot ridica, numa cobori. Din pacate ma-m dat cu trotineta si nu ma-i pot inmana premile pt. ca mia-m rupt manurile, asa ca premile o sa le impiciorez catre castigatorii. Castigatori daca vor premile ma gasesc la numaru 9 (echivalentu lu numaru sasa din alte judete) daca nu o sa ma pun sa alerg. Daca nu sant acolo ma gasesc pe bulevardu canalului, colt cu bulevardu tomberonului in blocul cu numele "boscheti"

    Cu mult drag,
    creatoru (tzyganu & ashalisaladanam)

  • ccrissy la 28 Septembrie, 2010

    Asta-i buna!=)) Cata originalitate,cata.....ma opresc!!!!!!!!!;))
    Pe bune acum!Ce-i asta, cornel??? :))

  • kalasnikov1 la 28 Septembrie, 2010

    oops, am mancat o litera si poate nu se intelege :D
    ashalisalamdanam :))

  • ccrissy la 28 Septembrie, 2010

    =)) da, da!!! aici era si problema......lipsa acelei litere :))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro