Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Iulie 2013
1 x smartphone HTC One LTE 32 GB silver + pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in
roaming, 1 x smartphone LG E975 Optimus G Black +  pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in roaming, 1 x smartphone Samsung 18190 Galaxy S lll Mini Titanium +  pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in roaming

Castiga un smartphone HTC One LTE, un LG E975 Optimus G sau un Samsung Galaxy S3 mini

  • Concursul s-a terminat pe 04 August, 2013
  • Sursa: Standout.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x smartphone HTC One LTE 32 GB silver + pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in roaming, 1 x smartphone LG E975 Optimus G Black + pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in roaming, 1 x smartphone Samsung 18190 Galaxy S lll Mini Titanium + pachet de 500 MB pentru trafic de intemet in roaming

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol pe blogul tau despre cum te poate ajuta utilizlrea internetului sa ai o vacanta mai frumoasa in afara tarii + include un paragraf in care descrii pe scurt optiunea Go Europe de la Orange + link catre pagina http://www.orange.rolroaming/optiunea-go-europe html.
  2. Intra pe unul din site-urile* care gazduiesc concursul + lasa un comentariu in pagina concursului cu linkul articolului de pe blogul tau.

*Site-urile participante sunt: criserb.com/blog (click aici), idevice.ro (click aici), razvanpascu.ro (click aici) si imperatortravel.ro (click aici).

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro